سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
توی تاپیک هارد ساب مطرح کنید توضیح داده شده که بعدشم فکر نکنم برای هارد ساب کردن تغییر فرمت احتیاج باشه
سلام
سلام
توی تاپیک هارد ساب مطرح کنید توضیح داده شده که بعدشم فکر نکنم برای هارد ساب کردن تغییر فرمت احتیاج باشه
آدرس تاپیک رو میشه لطف کنید![]()
سلام دوستان.نمیدونستم این سوالم رو کجا مطرح کنم.فکر کردم اینجا جای مناسبی باشه.ممنون میشم کامل پاسخم رو بدید چون عضو گروه زیرنویس فارسی هستم و جواب این سوال رو لازم دارم.ممنون.می خواستم بدونم زیرنویسی که من ترجمه می کنم رو باید چجوری تو سایت farsisubtitle بذارم؟باتشکر
سلام
شما میتونید با مدیران همون سایت تماس بگیرین نه اینکه اینجا مطرح کنید اما معمولا طبق اطلاع کمی که من دارم شما برای زیرنویسی که درست کردین در بخش زیرنویس انجمن اون سایت تاپیک میزنید بعد مدیران زیرنویس رو روی سرور سایت هم میذارن .
![]()
سلام دوستان.
من خیلی از سوال های این تاپیک به خصوص سوال های صفحه آخر رو خوندم اما مشکلی که من داشتم فعلا کسی مطرح نکرده.
من با زیرنویس با هر فرمتیش هیچ مشکلی ندارم،تنها مشکل من با زیرنویس های فارسیه.
یعنی وقتی فیلمو با برنامه kmplayer باز می کنم و زیرنویس های فارسیرو بهش اضافه می کنم با کاراکترهای عجیبی نشون می ده,در حالی که برای انگلیش این طوری نیست.
کسی می تونه راهنمایی کنه؟!
سلام دوستان
میخواستم ببینم چجوری میشه زیرنویس رو ویرایش کرد؟؟
یعنی بریم متنش رو تغییر بدیم
یه برنامه میخوام که هر دو فرمت زیر نویس idx/sub و srt رو ساپورت کنه
subtitleworkshop رو نصب کردم اما زیر نویس idx/sub رو پشتیبانی نمیکرد
srt هم که باش باز کردم حروف فارسی رو یک سری حروف چرت نشون میداد
ممنون میشم راهنمایی کنید
من یه زیرنویس غیرفارسی هماهنگ با فیلمم دارم با فرمت ساب و یه زیر غیر هماهنگ فارسی با فرمت srt
میشه کاری کرد که srt با زمانبندی ساب بیاد؟
یا یه کاری کرد که ساب با زمان بندی srt نشون داده بشه؟
سلام دوستان من یه سوال دارم اگه کمکم کنین ممنون می شم
می خوام فیلم هایی که دارمو تبدیل کنم به فرمت قابل پخش توی گوشی(گوشیم omnia i8910 هستش)
اولا چه فرمتی بهتره . دوما چجوری می شه زیرنویس بهش هضافه کرد . نرم افزار xilisoft video convetor رو دارم ولی نمی دونم چجوری می شه باش حین تبدیل فیلم زیرنویس هم اضافه کرد ؟
با تشکر.
سلام
یونی کد سیستمتون درست هست ؟!
سرچ یونی کد در همین تاپیک لطفا
سلام
برای srt همون sw اگه درست نشون نمیده یونی کد هم درست کردین توی برنامه که زیرنویس رو لود میکنید گوشه سمت چپ اون گزینه های Arabic و ANSI اینا رو تغییر بدین
برای ساب آیدیکس هم برنامه ی Subtitle Creator اما فقط میتونید خطوط رو حذف کنید نمیتونید ادیت کنید
سلام
توضیح داده شده قبلا زیرنویس ساب رو با برنامه ی مشخصی باز کنید بعد زیرنویس فارسی رو هم با Sw و زمان های اول و آخر زیرنویس ای آر تی رو با یکی ساب یکی کنید
کاری که من میکنم خودم به شخصه تبدیل زیرنویس Srt به ساب هست و بعد دو زمان زیرنویس رو یکسان میکنم توی برنامه ی subresync
سلام
بستگی به گوشیتون داره چیرو ساپورت کنه اما خوب 3Gp رو که همه ساپورت میکنند
آموزش هارد ساب هم داریم دو تا تاپیک اما اینکه روی 3GP هم بشه چنین کاری کرد من نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)