تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 3195 اولاول ... 2868747576777879808182881281785781078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    امروز برای halo 3 یه تاپیک اختصاصی در صفحه اصلی میزنم که همونجا راجع به این شاهکار صحبت کنیم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

با عرض سلام من عضو جدید هستم و با اجازه می خواستم سوالی بپرسم من x360 دارم که درایو هیتاچی داره و fifa 07 (ساخت مالزی) رو نمی گیره و من حالا دارم در مشهد نیست میشم بدون fifa چون می ترسم که fifa 08 رو هم نگیره لطفآ کمکم کنید مشکل چیست؟
    مشکل از درایو است یا از سی دی {ولی سی دی رو درایو سامسونگ کار میکنه}.......
    هر بازی گرفتم بدون مشکل است بجز همین fifa07 لطفآ کمکم کنید....................

داره خودمونی میشه omid360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر پسته

پيش فرض

با عرض سلام من عضو جدید هستم و با اجازه می خواستم سوالی بپرسم من x360 دارم که درایو هیتاچی داره و fifa 07 (ساخت مالزی) رو نمی گیره و من حالا دارم در مشهد نیست میشم بدون fifa چون می ترسم که fifa 08 رو هم نگیره لطفآ کمکم کنید مشکل چیست؟
    مشکل از درایو است یا از سی دی {ولی سی دی رو درایو سامسونگ کار میکنه}.......
    هر بازی گرفتم بدون مشکل است بجز همین fifa07 لطفآ کمکم کنید....................
    سلام
    اگه تاحالا از این مالزی ها استفاده میکردی پدر لنز درامده و باید بدی لنز رو تنظیم کنن
    این مالزی ها خیلی اشغالند از رایتی استفاده کن و به چاپ و زیبایی دیسک های مالزی رو نخور

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خیالمو راحت کردی امید جان خوشبختانه فقط همین یکی بود ودستگاه رو همین دو هفته ای خریدم ممنون امید جان..........

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    اگه تاحالا از این مالزی ها استفاده میکردی پدر لنز درامده و باید بدی لنز رو تنظیم کنن
    این مالزی ها خیلی اشغالند از رایتی استفاده کن و به چاپ و زیبایی دیسک های مالزی رو نخور
    امید جان درست میگن اتفاقا خیلی ها به همین دلیل(بسته بندی) میرن بازی مالزی میخرن !
    راستی امید خیلی وقته ازت خبری نیست، خوشحال میشیم بازم به فعالیتت تو این تاپیک ادامه بدی .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    یه پک فن منحصر به فرد قراره برای X360 عرضه بشه که مطمئننا استفاده از 360 رو به مراتب لذت بخش تر خواهد کرد.

نام این وسیله جانبی Pelican Air Flo 360 است که مانند پک فن سه تایی قبلی Intercooler 360 به پشت دستگاه وصل میشه.

فرق این فن با قبلی اینه که دو فن به جای سه فن داره ولی این دو فن از قدرت بسیار بالایی برخوردارند و دیگه فکر نکنم کنسولی که همچین فنی روش نصب باشه جرات نور بالا زدن داشته باشه !

این وسیله علاوه بر فن دارای امکانات اتصال خیلی خوبی هم هست. وجود پورت VGA و S-video در این وسیله هر 360 بازی رو وسوسه میکنه، همچنین 4 ورودیUSB، جک Ethernet و همچنین نصب آسان(مانند قبلی)باعث شد این وسیله خیلی قل قلکم کنه . امیدوارم هر چه زودتر در بازارهای داخلی هم سروکله اش پیدا بشه و البته خیلی گرون تر از قیمت واقعی اش هم نباشه. قیمت این دستگاه 29.99$ است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

با سلام .
    کسی می دونه فرق درایو هیتاچی با سامسونگ و...وفروشنده fifa07مالزی می گه که هیتاچی اشغال است ...درسته؟
    وایا fifa08 با هیتاچی اجرا میشه ..........لطفآ بگید که دارم میمیرم x360رو خریدم واس fifa08 خواهش می کنم بگید...کمکم کنید.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

با سلام .
    کسی می دونه فرق درایو هیتاچی با سامسونگ و...وفروشنده fifa07مالزی می گه که هیتاچی اشغال است ...درسته؟
    وایا fifa08 با هیتاچی اجرا میشه ..........لطفآ بگید که دارم میمیرم x360رو خریدم واس fifa08 خواهش می کنم بگید...کمکم کنید.
    با سامسونگ میتونی بازی های Xbox رو هم اجرا کنی . نه بابا ! درایو Hitachi آشغال نیست !! چرا باید باشه ؟؟!! . بله Fifa با هیتاچی هم اجرا میشه !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

6

دلایل برتری X360 نسبت به PS3 :
    1- X360 کپی خور شده ولی PS3 نشده
    2- بهترین و خوش دست ترین دسته را X360 داره که PS3 دسته ای با مشکلات فراوان داره
    3- بازی های X360 که توی تاپیک بازی های نسل آینده گذاشته شده رو ببینید بازی ساختن برای PS3 خیلی سخت تره
    4- برتری پردازنده ی زنوس نسبت به پردازنده ی RSX
    5- برتری Xbox Live ( سیستم بازی آنلاین ) X360 نسبت به سیستم بازی آنلاین PS3
    6- شک در دسته ی PS3 وجود ندارد ولی X360 شک دارد
    7- قابلیت جدید بازی سرور های ویستا با سرور های X360
    و ...
    1-آخی!یه نظریه ی جدید!کمبود Security کنسول نکته ی مثبت شده!!!
    2-آخی! !!! IN YOUR DREAMS!!!
    3-این یکی فقط آخی!خوش باش!
    4-بییییییییییاه!یعنی 3 تا 3.2 نسبت به 8 تا 3.2 برتری داره؟!؟!؟!
    5-بازم آخی!اینو دیگه همه میدونن که PS Network از Xbox Live خفن تره!
    6-بابولی بابا!اگه PS3 شوک نداره به خاطر اینه که MOTION SESOR داره!!!البته مطمئن نیستم کلاست به درک این چیزای Hi-Tec بخوره!!!
    7-حالا این یه دونه رو داشته باش،وگرنه میترکی!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

دوست من سعید عزیز اون پست رو در فروردین ماه دادن.
    این پست شما جنبه ی درگیری داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •