پیکان تو کدوم صفحه اس
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
پیکان تو کدوم صفحه اس
اولا برو مردیکه برو ماشین بساز که نمیدونی دنیا دست کیه !!! ( حیف که نمیشه فوش نوشت ) من جوادم ( جی تی ای تهران دات نت ) یادتت باشه عماد هم راضیه ما این فروم رو ساختیم و حرفی نداره بهتره بری اول تحقیق بکنی بعدش بیایی حرف بزرگ تر از دهنت بزنی وگرنه میکنمت 8 دویل !!! جای 7 !!!
بهتره تو هم بدونی چی میگی !!! فعلا معلومه کجا سوادش بیشتره از فروما !!! این جا تاپیک بازی 900 صفحه شده ولی هنوز صدتا کاربر بی سواد داره که نمیدونه ماشین رو باید چه جوری جایگزین کرد
بهتره دیگخ ابروتون رو نبرم فقط حواستون باشه با تشکر
سلام . ببخشید من ماشینهای زیادی رو وارد بازی کردم و واقعآ با ماشین ها مشکلی ندارم با کیفیت خوب تو بازی هستن . مشکل من لود شدن تصویر بازی هست ! قبل از اضافه کردن ماشینها این مشکل رو نداشتم ولی بعد از اضافه شدن ماشینها تصویر بازی مثل ساختمانها یا خیابان ناپدید میشه یا دیر لود میشه . البته بگم این مشکل رو قبلآ حدود 2 سال پیش که بازی رو انجام میدادم نداشتم حتی سیستم امروز من 2 برابر سیستم قدیم هست ولی نمیدونم چرا این مشکل رو دارم ؟؟؟
اگر کسی راهنماییم کنه واقعآ ممنون میشم
سلام خدمت شما،باید از دور دنبال تاکسی ای که آن مرد سوارش شده بروید تا به یک منطقه میرسد و میایستد آنوقت نفر دوم را که می آید بکشید و ریپورتر را هم بکشید![]()
بهتره تو بدونی چی داری میگی..............بهتره تو هم بدونی چی میگی !!! فعلا معلومه کجا سوادش بیشتره از فروما !!! این جا تاپیک بازی 900 صفحه شده ولی هنوز صدتا کاربر بی سواد داره که نمیدونه ماشین رو باید چه جوری جایگزین کرد
بهتره دیگخ ابروتون رو نبرم فقط حواستون باشه با تشکر[
من اومدم سوتفاهم رو حل کنم تو هم اومدی اونطوری زدی تو برجک من..... دستت درد نکنه آقا جواد
من کم برا فروم تو زحمت کشیدم... من قصدم توهین به فرومت نبوده...ولی خیلی نامردی .....
سلام دوستان . ممنون از این همه تلاشتون . من تازه امروز این تاپیک رو دیدم و الان دیگه Gta San Andreas کهنه شده . آیا تاپیکی هم برای Gta Iv هست ؟![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین واسه یه بازی چقدر تاپیک میزنن !!!!
من توی تاپیک GTA SANANDERIAS گفتم که سایتی هست که پر از پچ و ادیت هستش و آموزش جایگزین کردن ماشینها یا چیزای دیگه هم هست البته اگه بخواین خودم یادتون میدم کاری نداره فقط کافیه پست بدید .
خب اینم سایت :
خیلی جالبه حتما سر بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Traceur; 02-05-2010 at 09:47.
ببین واسه یه بازی چقدر تاپیک میزنن !!!!
من توی تاپیک GTA SANANDERIAS گفتم که سایتی هست که پر از پچ و ادیت هستش و آموزش جایگزین کردن ماشینها یا چیزای دیگه هم هست البته اگه بخواین خودم یادتون میدم کاری نداره فقط کافیه پست بدید .
خب اینم سایت :
عزیزم چرا سایت های ایرانی رو مثال نمیزنی مثلا سایت چی تی ای تهران دست کمی از اینساید ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی GTA inside کامل تره .
بستگی به بکس داره من که خیلی با سایت راحت بودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)