بچه ها سرور اهواز گيم مجددا راه اندازي شد ، آيپي رو اد كنيد :
79.175.165.135:27015
لطفا به دوستان خود اطلاع رساني كنيد![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
بچه ها سرور اهواز گيم مجددا راه اندازي شد ، آيپي رو اد كنيد :
79.175.165.135:27015
لطفا به دوستان خود اطلاع رساني كنيد![]()
دو روزه نبودیم ببین چه خبره.
دوستان عزیز و تازه وارد. اگه سوالی دارین لطفاً یکم صبر هم پیشه کنین چون همه دوستانی که اینجا هستن همه کاره نیستن. مثلاً اونهایی که خوره کانتر هم باشن نمی تونن به بعضی سوالاتتخصصی پاسخ بدن. مثلاً باگها و یا ارورهای بازی. منم خودم یکمشون رو بلدم چون خودم قبلاً گیم نت داشتم.
اگه سوالی دارین و بهتون زود جواب داده نمی شه یکم صبر داشته باشین.
دوست عزیز برای اینکه این مورد حل بشه باید بری توی تنظیمات و یه تیک رو برداری. (شایدم بذاری) وقتی توی منوی اولیه بازی قسمت تنظیمات میری. توی تب مشخصات شخصی جایی که برای خودت نام انتخاب می کنی یه گزینه هست که اگه بزنی یه منوی جدید وا میشه.
option>multiplayer>advanced
اونجا می تونی تنظیمات بیشتر و دقیقتری اعمال کنی. سه تا از اینها که مهم هستش ایناس:
1. توی یکیش می تونی چپ دست یا راست دست بودن رو انتخاب کن. وقتی کانتر بهم بریزه و از توی بازی نتونی درستش کنی از اینجا می تونی دست چپ یا راست رو انتخاب کنی.
weapon alignment
2. یکی دیگه هست که می تونی توش نشونه رو تغییر بدی. البته این خاصیت نشونه که در همه حالات سایزش یکسان باشه و یا هنگامی که میشینی کوچیک بشه. توی بعضی بازی ها این گزینه خیلی کارآمده.
dynamic crosshair
3. این اون چیزیه که شما دنبالشی. اگه تیک این گزینه زیر رو بذاری دیگه برای سویچ کردن نیاز به کلیک نداری.
fast switch weapon
البته آیتم های دیگه هم کارآمدی خودشون رو دارن ولی بهتره تغییرشون ندی. این سه تا آیتم هم از همه کارآمدتر و مهم تر هستن.
برای سرچ هم بهتره توضیحات بیشتری بدی تا ببینم مشکل از کجاست. البته رایج ترین مشکل رو راه حلش رو میگم چک کن شاید درست بشه. توی سرچ که رفتی یا همون find server اول به تب بالا توجه داشته باش. اگه می خوای شبکه بازی کنی باید تب lan رو انتخاب کنی و اگه می خوای از اینترنت سرور پیدا کنی باید توی تب internet دنبال بگردی. یه گزینه دیگه هم هست که توی همه این منوها هست. روش نوشته change filter
این گزینه برای وقتی هست که تعداد سرورها زیاده و می خوای اون سروری رو پیدا کنی که مشخصاتش برات مهمه. مثلاً توی اینترنت. توی این منو می تونی نوع مپ تعداد بازیکناش و یا اینکه پر باشه یا نه و یا رمز داشته باشه یا نه رو انتخاب کنی. البته در حالت نرمال باید تمام فیلد های این منو رو خالی کنی تا سرورها رو بهت نشون بده. اگه مشکلت حل نشد خبرم کن.
اگه در مورد باقی تنظیمات سوالی داشتی بگو تا جواب بدم. دوستان هم اگه سوالی داشتن دریغ نکنن.![]()
بخش كانفيگ هاي اهوازگيم راه اندازي شد
ميتونيد بر اساس نيازتون كانفيگ مورد نظرتون رو دانلود كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
خیلی وقته کانتر نمیزنم
ظاهرا با سون 64 بیتی مشکل داشت
من الان سون 32 دارم
اما بازم مشکل داره
بدین صورت که از بازی میپره بیرون همون اولش
بچه ها میگند با سون 32 مشکلی نداره پس چرا مال من درست نیست ؟
از کامپتیبیلیتی هم اقدام کردم درست نشد
خود بازی 1.6 و پچش هم وی 21 هست
سلام
دوستان فعلا مشکل حل شد
پچ 23 ریختم کار کرد
سلام.
اگه میشه اسم مپ هایی که در مسابقات جهانی کانتر استفاده می شود را بگویید!
de_dust2
de_dust
de_inferno
de_nuke
de_aztec
بیشتر این مپ ها هستن
سلام
خیلی دیر جواب دادیچون همش حل شد
اما دستت درد نکنه عزیز
حالا یه سوال
من نمیتونم وارد سرور زامبی بشم (چند وقته پرشین یه سرور زامبی داده)اگه پچ خاص و مدل خاصی میخواد آدرس بدید دانلود کنم تو کف این زامبی مدم نمیدونم چطوریه و امتحانش نکردم![]()
سلام
شما با برنامه خاصی آنلاین بازی میکنید؟
اگه ممکنه لینکی چیزی بزارید تا ما هم بازی کنیم.
راستی ویندوز من 7 - 64 بیتی هست . مشکلی که نداره ؟ در ضمن با کانتر ناترینو میشه بازی کرد ؟ نیاز به پچ داره یا نه؟
ببخشید که سوالام زیاد شد
ممنون
سلام دوستان من ميخواستم برم سرور پرشين گيم ، ولي لوگين نميكنه ديگه قبلا زياد ميرفتم:(
ميزنه
kicked you have no entry
:( چه كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)