تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 779 از 983 اولاول ... 279679729769775776777778779780781782783789829879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,781 به 7,790 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

در آغاز فعالیت AhvazGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

4 اهواز گيم

بچه ها سرور اهواز گيم مجددا راه اندازي شد ، آيپي رو اد كنيد :

79.175.165.135:27015

لطفا به دوستان خود اطلاع رساني كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctorcomedian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دو روزه نبودیم ببین چه خبره.
    دوستان عزیز و تازه وارد. اگه سوالی دارین لطفاً یکم صبر هم پیشه کنین چون همه دوستانی که اینجا هستن همه کاره نیستن. مثلاً اونهایی که خوره کانتر هم باشن نمی تونن به بعضی سوالاتتخصصی پاسخ بدن. مثلاً باگها و یا ارورهای بازی. منم خودم یکمشون رو بلدم چون خودم قبلاً گیم نت داشتم.
    اگه سوالی دارین و بهتون زود جواب داده نمی شه یکم صبر داشته باشین.

یه سوال دارم خواهشا یکی میدونه بگه
    اینکه قبلا در کانتر وقتی کلیدهای 1 . 2 . 3 (چاقو و اسلحه و ..) رو میزدم خودش انتخابشون میکرد (البته اینطوری نبود ولی یه سیخی زدم نمیدونم چطوری اینطوری شد)اما کانترم بهم ریخت و مجبور به نصب دوباره شدم و الان وقتی سلاحی رو انتخاب میکنم باید با چپ کلید اونو تایید کنم
    چیکار کنم مثل قبل بشه نرم افزار و یا چیزی هست مثلا قبل بشه؟؟؟؟؟؟
    ---
    راستی یه سوال دیگه
    الان دیگه کانترم سرچ سرور انجام نمیده و هیچی پیدا نمیکنه پچ 21 - 23-26 ریختم اما فرقی نکرد باید چیکار کنم؟؟؟؟
    دوست عزیز برای اینکه این مورد حل بشه باید بری توی تنظیمات و یه تیک رو برداری. (شایدم بذاری) وقتی توی منوی اولیه بازی قسمت تنظیمات میری. توی تب مشخصات شخصی جایی که برای خودت نام انتخاب می کنی یه گزینه هست که اگه بزنی یه منوی جدید وا میشه.
    option>multiplayer>advanced
    اونجا می تونی تنظیمات بیشتر و دقیقتری اعمال کنی. سه تا از اینها که مهم هستش ایناس:
    1. توی یکیش می تونی چپ دست یا راست دست بودن رو انتخاب کن. وقتی کانتر بهم بریزه و از توی بازی نتونی درستش کنی از اینجا می تونی دست چپ یا راست رو انتخاب کنی.
    weapon alignment
    2. یکی دیگه هست که می تونی توش نشونه رو تغییر بدی. البته این خاصیت نشونه که در همه حالات سایزش یکسان باشه و یا هنگامی که میشینی کوچیک بشه. توی بعضی بازی ها این گزینه خیلی کارآمده.
    dynamic crosshair
    3. این اون چیزیه که شما دنبالشی. اگه تیک این گزینه زیر رو بذاری دیگه برای سویچ کردن نیاز به کلیک نداری.
    fast switch weapon
    البته آیتم های دیگه هم کارآمدی خودشون رو دارن ولی بهتره تغییرشون ندی. این سه تا آیتم هم از همه کارآمدتر و مهم تر هستن.
    برای سرچ هم بهتره توضیحات بیشتری بدی تا ببینم مشکل از کجاست. البته رایج ترین مشکل رو راه حلش رو میگم چک کن شاید درست بشه. توی سرچ که رفتی یا همون find server اول به تب بالا توجه داشته باش. اگه می خوای شبکه بازی کنی باید تب lan رو انتخاب کنی و اگه می خوای از اینترنت سرور پیدا کنی باید توی تب internet دنبال بگردی. یه گزینه دیگه هم هست که توی همه این منوها هست. روش نوشته change filter
    این گزینه برای وقتی هست که تعداد سرورها زیاده و می خوای اون سروری رو پیدا کنی که مشخصاتش برات مهمه. مثلاً توی اینترنت. توی این منو می تونی نوع مپ تعداد بازیکناش و یا اینکه پر باشه یا نه و یا رمز داشته باشه یا نه رو انتخاب کنی. البته در حالت نرمال باید تمام فیلد های این منو رو خالی کنی تا سرورها رو بهت نشون بده. اگه مشکلت حل نشد خبرم کن.
    اگه در مورد باقی تنظیمات سوالی داشتی بگو تا جواب بدم. دوستان هم اگه سوالی داشتن دریغ نکنن.

در آغاز فعالیت AhvazGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

12 COnfige Cs www.AhvazGame.Com

بخش كانفيگ هاي اهوازگيم راه اندازي شد
    ميتونيد بر اساس نيازتون كانفيگ مورد نظرتون رو دانلود كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوستان
    خیلی وقته کانتر نمیزنم
    ظاهرا با سون 64 بیتی مشکل داشت
    من الان سون 32 دارم
    اما بازم مشکل داره
    بدین صورت که از بازی میپره بیرون همون اولش
    بچه ها میگند با سون 32 مشکلی نداره پس چرا مال من درست نیست ؟
    از کامپتیبیلیتی هم اقدام کردم درست نشد
    خود بازی 1.6 و پچش هم وی 21 هست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    دوستان فعلا مشکل حل شد
    پچ 23 ریختم کار کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.

اگه میشه اسم مپ هایی که در مسابقات جهانی کانتر استفاده می شود را بگویید!

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

de_dust2
    de_dust
    de_inferno
    de_nuke
    de_aztec
    بیشتر این مپ ها هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دو روزه نبودیم ببین چه خبره.
    دوستان عزیز و تازه وارد. اگه سوالی دارین لطفاً یکم صبر هم پیشه کنین چون همه دوستانی که اینجا هستن همه کاره نیستن. مثلاً اونهایی که خوره کانتر هم باشن نمی تونن به بعضی سوالاتتخصصی پاسخ بدن. مثلاً باگها و یا ارورهای بازی. منم خودم یکمشون رو بلدم چون خودم قبلاً گیم نت داشتم.
    اگه سوالی دارین و بهتون زود جواب داده نمی شه یکم صبر داشته باشین.

دوست عزیز برای اینکه این مورد حل بشه باید بری توی تنظیمات و یه تیک رو برداری. (شایدم بذاری) وقتی توی منوی اولیه بازی قسمت تنظیمات میری. توی تب مشخصات شخصی جایی که برای خودت نام انتخاب می کنی یه گزینه هست که اگه بزنی یه منوی جدید وا میشه.
    option>multiplayer>advanced
    اونجا می تونی تنظیمات بیشتر و دقیقتری اعمال کنی. سه تا از اینها که مهم هستش ایناس:
    1. توی یکیش می تونی چپ دست یا راست دست بودن رو انتخاب کن. وقتی کانتر بهم بریزه و از توی بازی نتونی درستش کنی از اینجا می تونی دست چپ یا راست رو انتخاب کنی.
    weapon alignment
    2. یکی دیگه هست که می تونی توش نشونه رو تغییر بدی. البته این خاصیت نشونه که در همه حالات سایزش یکسان باشه و یا هنگامی که میشینی کوچیک بشه. توی بعضی بازی ها این گزینه خیلی کارآمده.
    dynamic crosshair
    3. این اون چیزیه که شما دنبالشی. اگه تیک این گزینه زیر رو بذاری دیگه برای سویچ کردن نیاز به کلیک نداری.
    fast switch weapon
    البته آیتم های دیگه هم کارآمدی خودشون رو دارن ولی بهتره تغییرشون ندی. این سه تا آیتم هم از همه کارآمدتر و مهم تر هستن.
    برای سرچ هم بهتره توضیحات بیشتری بدی تا ببینم مشکل از کجاست. البته رایج ترین مشکل رو راه حلش رو میگم چک کن شاید درست بشه. توی سرچ که رفتی یا همون find server اول به تب بالا توجه داشته باش. اگه می خوای شبکه بازی کنی باید تب lan رو انتخاب کنی و اگه می خوای از اینترنت سرور پیدا کنی باید توی تب internet دنبال بگردی. یه گزینه دیگه هم هست که توی همه این منوها هست. روش نوشته change filter
    این گزینه برای وقتی هست که تعداد سرورها زیاده و می خوای اون سروری رو پیدا کنی که مشخصاتش برات مهمه. مثلاً توی اینترنت. توی این منو می تونی نوع مپ تعداد بازیکناش و یا اینکه پر باشه یا نه و یا رمز داشته باشه یا نه رو انتخاب کنی. البته در حالت نرمال باید تمام فیلد های این منو رو خالی کنی تا سرورها رو بهت نشون بده. اگه مشکلت حل نشد خبرم کن.
    اگه در مورد باقی تنظیمات سوالی داشتی بگو تا جواب بدم. دوستان هم اگه سوالی داشتن دریغ نکنن.
    سلام
    خیلی دیر جواب دادی چون همش حل شد
    اما دستت درد نکنه عزیز
    حالا یه سوال
    من نمیتونم وارد سرور زامبی بشم (چند وقته پرشین یه سرور زامبی داده)اگه پچ خاص و مدل خاصی میخواد آدرس بدید دانلود کنم تو کف این زامبی مدم نمیدونم چطوریه و امتحانش نکردم

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    شما با برنامه خاصی آنلاین بازی میکنید؟
    اگه ممکنه لینکی چیزی بزارید تا ما هم بازی کنیم.
    راستی ویندوز من 7 - 64 بیتی هست . مشکلی که نداره ؟ در ضمن با کانتر ناترینو میشه بازی کرد ؟ نیاز به پچ داره یا نه؟
    ببخشید که سوالام زیاد شد
    ممنون

داره خودمونی میشه vogone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Stormwind

پيش فرض

سلام دوستان من ميخواستم برم سرور پرشين گيم ، ولي لوگين نميكنه ديگه قبلا زياد ميرفتم:(

ميزنه

kicked you have no entry

:( چه كنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •