بزرگترين نامهای بازیسازی طنز بار دیگر در كنار هم مشغول به کار شدهاند. آنها به خوشی زير يک سقف زندگی میکنند، برای همدیگر جوک تعریف میکنند و در این میان شاید یکی دو بازی هم بسازند!
ران گیلبرت، که همه او را به دلیل ساخت بازیهای موفق افسانهی جزیرهی میمون میشناسند، رسما اعلام کرد که از هفتهی پیش شروع به کار در استودیوی بازیسازی دابلفاین کرده است؛ با این حال او گفت هنوز هم برای او حقوقی در نظر نگرفتهاند!
آخرین باری که گیلبرت و تیم شیفر (موسس دابلفاین) به طور مشترک کار کردهاند زمانی بود که این دو به همراه دیوید گراسمن در لوکاسآرتز دست به خلق عنوان ماجرایی زدند که هنوز هم از ذهن هیچکس خارج نشده است. این دو بازیساز موفق به غیر از ساخت جزیرهی میمون، جزیرهی میمون2: انتقام لیچاک را نیز به کمک همدیگر ساخته و همچنین تا حدودی بر روی Day of the Tentacle کار کردهاند.
با اینکه بیش از دو دهه از همکاری رسمی گیلبرت و شیفر میگذرد، شیفر میگوید که او در این چند سال با گیلبرت رابطه داشته و حتا به او اجازه میداده در استودیو زیر نظرش رفت و آمد داشته باشد.
گیلبرت در این باره میگوید: "کار کردن در خانه واقعا وحشتناک است زیرا من بجای کار، اعمال دیگری انجام میدهم. اینکه بتوانم در دفتری کار کنم که با توجه به وجود افراد، شلوغ است، به من کمک میکند."
گیلبرت ادامه داد: "در چند ماه گذشته تیم میزش را در اینجا به من قرض داده بود، مانند کاری که گذشتهها انجام میداد. ما از آن موقع در رابطه با ایدههای بازی که من داشتهام صحبت میکردهایم و تا حدودی به زوایای آن نگاه میکردیم و سپس تیم گفت که تو چرا به اینجا نمیآیی و این را نمیسازی؟ ایدهی خوبی به نظر میرسید."
شیفر معتقد است در حال حاضر یکی از بهترین اوقات برای ورود گیلبرت است، زیرا استودیو بجای ساخت یک پروژهی طولانی و زمانبر، بر روی چهار پروژهی نسبتا کوچکتر کار میکند. شیفر میگوید که برنامهی فعلی دابلفاین به این گونه است که آنها همزمان بر روی پروژهها کار میکنند و وقتی که ساخت یک عنوان به پایان میرسد، آنها بازی جدیدی را وارد این چرخه میکنند. وی میگوید که با به پایان رسیدن ساخت Costume Quest، آنها به راحتی میتوانستند بازی ران گیلبرت را در این فضای خالی به وجود آمده جای دهند.
اما بازی جدید گیلبرت چیست؟! آنها حرفی نمیزنند... ما حتا در رابطه با سه بازی دیگر شیفر هیچ اطلاعاتی نداریم، پس بازی گیلبرت را هم در کنار آنها قرار میدهیم و زیاد بر روی آن دو فشار نمیآوریم. با این حال شیفر تاکید میکند که "همهی آنها عالی هستند."
با توجه به صحبتهای گیلبرت، بازی بعدی او طرحی کاملا جدید دارد و بازآفرینی و یا یک ادامه نخواهد بود. او میگوید که این بازی تفاوت بسیار زیادی با اوردنگیمرگبار دارد و علاقهمندان به بازیهای ماجراجویی قدیمی حتما از آن لذت خواهند برد.
گیلبرت قول میدهد که عناصر طراحیهایش را در این بازی نیز ببینیم: يك بازی بامزه با پایانی گیجکننده!
وی میگوید: "بازیهای ماجراجویی قدیمی همیشه توانایی بازگشت را دارند. بازیهای جزیره میمون بر روی آیپد و ایکسباکسلایو بسیار موفق عمل کردند. من فکر میکنم که افراد بسیاری وجود دارند که از این نوع بازی لذت میبرند. من فکر میکنم که آنها میتوانند دوباره بازگردند. اما این به این معنا نیست که بازی بعدی من ماجراجویی است!"
آخرين بازي ران گيلبرت به نام DeathSpank: Thongs of Virtue هفتهی گذشته بر روی شبكههای پلیاستيشن و ايكسباكسلايو عرضه شد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید