رايکارد؛ بايد سرمان را بالا بگيريم
فرانک رايکارد و بازيکنانش باز هم يک شب تلخ ديگر را سپري کردند. بارسا از اسپانيول جلو بود که در آخرين لحظات حريف گل تساوي را زد و بازي 2-2 شد. با اين تساوي و با مساوي 2-2 رئال مادريد در ساراگوسا دوباره بارسلونا از قهرماني دور شد تا رايکارد و تيمش بدون کمترين اميدي به فکر هفته پاياني لاليگا باشند. هر دو گل اسپانيول را رائول تامودو کاپيتان اين تيم زد تا دو گل مسي پاک شود. رايکارد بعد از اين بازي دقيقاً احساس يک شکست خورده را داشت؛ «شوک بدي بود. در آخر مسابقه همه چيز خراب شد. ما الان همه چيز را از دست داديم. بايد مسووليت اين شکست را بپذيريم و اين تساوي را به حساب باخت بگذاريم. اين تساوي يک فرصت از دست رفته است و کنار آمدن با آن خيلي سخت است. با وجود اين ما بايد به خودمان افتخار کنيم چون به سختکوشي خودمان ادامه داديم. البته هنوز از نظر رياضي ما شانس قهرماني داريم و امکان اينکه بتوانيم قهرمان بشويم، بنابراين نبايد نااميد شويم. شايد سخت باشد ولي غيرممکن نيست. حتي اگر ما يک بازي خيلي سخت را هم پشت سر گذاشته باشيم، اين اميدواري نبايد از دست برود. بايد سرمان را بالا بگيريم. هيچ وقت نشد که در مسابقه اي تلاش نکنيم و زحمت نکشيم. هيچ وقت هم نشد که فکر کنيم قهرمان شده ايم و کار را تمام شده حساب کنيم و ديگر تيم ها را دست کم بگيريم. تنها ناراحتي من الان از کل ليگ نيست بلکه از اين است که ما در بازي آخر آسان گرفتيم و اين اجازه را به اسپانيول داديم تا گل دوم را بزند. ما مي توانستيم بازي را از جريان بيندازيم و مسابقه را بکشيم ولي اين کار را نکرديم و بازي مساوي شد. اين هم مي تواند درسي براي ما باشد که در آينده به کارمان بخورد. تحليل من اين است که ما از نظر عصبي و ذهني آماده نبوديم و به همين علت گل خورديم. اگر آرامش داشتيم اين اشتباهات را مرتکب نمي شديم. اين چيزها شرم آور است و ما بايد کماکان به آن فکر کنيم تا ديگر تکرار نشود. من به عنوان سرمربي مسووليت اين ناکامي را مي پذيرم، هر چند که هنوز فاصله زيادي با رئال مادريد نداريم.» علاوه بر رايکارد يکي ديگر از مغموميني که بعد از مسابقه صحبت کرد ژاوي هرناندز بود؛ هافبکي که در اغلب دقايق مسابقه مشغول از کار انداختن ايوان دلاپنيا بازي ساز خوشفکر اسپانيول بود. ژاوي بعد از اين مسابقه چنين گفت؛ «آنچه در مسابقه با اسپانيول رخ داد، خلاصه اي از کل فصل جاري بود. ما به قدري در طول سال اشتباه کرديم و ديگران را دست کم گرفتيم که رئال مادريد در وسط فصل خودش را پيدا کرد و جان گرفت. هر هفته هم اين جرات را به آنها مي داديم که جلوتر بيايند و نهايتاً هم از ما پيشي بگيرند. بازي با اسپانيول هم در ادامه اين روند بود. در عرض يک دقيقه همه چيز عوض شد و ما قهرماني را به رئال تقديم کرديم.»