پینگ فعلا خوبه اما سرعت آپلود همچنان دو برابر دانلوده !!!!!!!!!!
![]()
پینگ فعلا خوبه اما سرعت آپلود همچنان دو برابر دانلوده !!!!!!!!!!
![]()
دوستان كسي 512محدود داره؟ سرعت دانلودش چنده؟ تفاوتي با512 نامحدود داره؟ بيشتر از 60 ميشه؟؟![]()
فرقی بین محدود و نامحدود نداره
من 128 نامحدود داشتم 8 میرفت الان محدود شارژ کردم همون 8 هست
شما مثل اینکه حالت خوب نیست!!
تا چند روز پیش که سرعتا خوب بود شما هر یه ساعت عکس از نت خودت میزاشتی و به به و چه چه میکردی و
میگفتی اینترنت مخابرات اه اه هست!
حالا که وضعیت اینه شما نعریف میکنی از مخابرات!!
با خودت چند چندی؟
وقتی از نت استفاده نکنی پینگ خوبه ولی وقتی بخوای یه صفحه رو لود کنی زرتی میشه 1000 به بالا
انگار مرگ گرفتتش
به نظر من یه نفر که سرعتش خوبه بیاد یه نامه ای چیزی بنویسه تو یه سایتی
یا حتی یه سایت تو رزبلاگ و... درست کنه و ادرسشو بده همه بچه ها بریم اینجا حرفاشو تایید کنیم
بعد هم به نامه میدیم به سازمان رادیویی و ... این لینک سایتو میدیم
به نظر من همینو عملی کنیم و یکی دست به کار بشه و یه متن بنویسه
خداییش دست رو دست نزاریم همین طوری پولمونو بخورن یه ابم روش
که حتی نیان یه اطلاعیه هم تو پنل بزنن
بالاخره یه مسئولی داره که یقشه بگیرن
خواهشا دوستان نظر بدن که اگه خوبه یکی رو مسئول این کار بکنیم که نامه رو بنویسه و...
دوستم 128 نامحدود 6 ماهه داره میگه سرعتم تا 50 میره.
در صورتی که من 128 نامحدود یه ماه داره سرعتم 8 هستش.
به نظرم این ماه هم به سرعت ربط داره.
سرویس های 6ماهه با یک ساله سرعتشون بیشتره فکر کنم. چه محدود و چه نامحدود.
محدود 128 6 ماهه هم امتحان کردم سرعت تا 50 میرفت.
دوست عزیز متاسفانه مخابرات کاری خلاف قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی انجام نداده چون ضریب اشتراک 1 به 8 هست سرعت سرویس 128 اگه 2 کیلوبایت هم باشه کاربر حق اعتراض نداره اینم از وضع قوانین اسف بار کشوره پس شکایت به این سازمان و اون سازمان هیچ نتیجه ای نداره چون مشابه همین کار رو قبلا چند سال پیش که شاتل دانلود شبانه رو محدود کرده بود انجام دادیم اونم با تشریفات اداری و دادگاهی ولی هیچ نتیجه ای نداشت چون بر اساس قوانین شاتل هیچ تخلفی انجام نداده بود
تنها سازمانی که می تونه تو این شرایط به ما کمک کنه و کاری از دستش بر میاد خود مخابرات چون ریش و قیچی فعلا دست خودشه پس تنها راه باقی مونه اینه که تمام کاربرا شکایتشونو از طریق مختلف چه تلفنی و چه ایمیل و چه سامانه انتقاداتش به گوش این شرکت برسونن و تهدید به رفتن کنن تا شاید مخابرات از ترس ریزش کابر و از دست دادن مشترک هاش این محدودیت ها رو همونطور که قبلا هم برداشته برداره
سلام خدمت دوستان عزیز
من ته توی این داستان رو در آوردم.
زنگ نزدم بگم: اقا این چه سرویسه مزخرفیه که دارین چرا اینطور شده و ازین حرفا! که طرف هم فقط بپیچونه بگه بزودی درست میشه! (ارواح .... شون)
گفتم: اقا من سرویس هم امروز فردا تمام میشه ! می خواستم مشورت کنم باهاتون! با توجه به اینکه من خیلی دانلود می کنم... چه سرویسی واسم خوبه؟
خودم الان 256 نا محدود دارم قبلا خوب بود اما الان جوابمو نمیده!
اکانت دوستامو تست گرفتم 1 مگ نامحدود خوب نبود. اما یکی 1 مگ محدود 1 ساله داشت من خیلی از سرویسش خوشم اومد!
الان سرعت ها چطوریه؟ من خیلی دستم نیومد! اگه میشه راهنمایی کنید.گفت 1 مگ 128 میشه دانلودش. 2 مگ 256 میشه! حالا اینم در نظر بگیرین که اگه نا محدود بگیرین Share میشه سرعتتون.
این از مکالمه من و 2020!
الان خدایی طرف دیگه به چه زبونی بیاد بگه آقا من سرعت هامون رو اسمی کردیم؟ یعنی هرچی اسمشه همونقدره!
اینطوری از زیر زبون طرف حرف میکشن
موفق باشیم.
بابا یکی میاد میکه نتم 128 الان سرعت اومده رو 8 بعد ناراحته. بابا من سرویس 1مگ دارم محدود 8 گیگ 1 ساله اینم وضعیت نتم [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]خودتون ببینین چی میکشیم اینجا . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)