درسته بعضیا انکارا رو سرور داخلی حساب میکنن اما با توجه به فاصله پینگم از پینگ داخل خیلی ها هم بهتره![]()
درسته بعضیا انکارا رو سرور داخلی حساب میکنن اما با توجه به فاصله پینگم از پینگ داخل خیلی ها هم بهتره![]()
مال من فیبر نیست اما از اون موقع که سیما رو عوض کردن خطم تا 24مگ رو هم ساپورت میکنه در صورتی که قبلا 2مگ رو هم نمیکشید![]()
چطوری باید بفهمیم خطمون تا چند مگ میکشه ؟
Last edited by sh@y@n; 08-10-2013 at 22:54.
برو به مودم
حداکثر رو اونجا نوشته
اپ استریمت روی چند هست که اپلودت اینقدر بالاست ؟
من هم از همین جا گرفتم ولی با سرور خودش اپلود خودم رو میده .اگر سرعت پورت سرور باشه که برای منم باید همین قدر بده ولی نمیده .چلا ؟
الان یه نفر بگه خط من تا چه مقدار اپلود و چه مقدار دانلود رو ساپورت میکنه ؟ میخوام بگم زیادش کنن .روی چند بزارن خوبه ؟ (البته به شرطی که با افت snr لینک نپره..
![]()
به نظرم دان استریمو رو 14000 و اپ استریمو رو 1020 ببندن خوبه البته snr خطت پایین میاد(ممکنه تا 4 هم برسه)اما این افت snr ناشی از زیاد بستنه و هیچ ضرری نداره و لینکت هم نمیپره فقط یکم دیرتر لینکت ثابت میشه(2-3دقیقه ممکنه طول بکشه) . طبق تجربه ای که دارم محاله که هر چقدر بهشون گفتی واست ببندن
این همون سرور المانه که اون موقع که دان استریممو زیاد بسته بودن سرعتای نجومی میگرفتم ازش البته مال انگلیس هم بعضیاشون سرعتو زیاد میکنن
Last edited by farshad0123; 08-10-2013 at 23:56.
در حال حاظر کسی از دوستان به گت وی آذربایجان و ترکیه متصل هست؟
از بعد از ظهر که قطع شدم دیگه به این گت وی ها وصل نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)