انصافا سپاهان شانس اورد که ابراهیمی تک به تک رو از دست داد
بله
خير
انصافا سپاهان شانس اورد که ابراهیمی تک به تک رو از دست داد
بازی خیلی جذابی بود !
ولی انصافا" گزارشگر خیلی طرفداری می کرد![]()
باشگاه استقلال به دليل محروميت غيرقانوني حنيفعمرانزاده از فدراسيون فوتبال شكايت كرد.به گزارش وبسايت رسمي باشگاه استقلال، به دنبال محروميت نيمفصلي حنيفعمرانزاده از حضور در مسابقات ليگ برتر تحت عنوان منشور اخلاقي؛ باشگاه استقلال به منظور جبران بخشي از خسارت وارده به لحاظ مادي و معنوي از فدراسيون فوتبال (سازمان ليگ) به دادسراي دادگاه عمومي مجتمع قضايي صدر شكايت كرد و پرونده قضايي در اين باره با شماره كلاسه 88/86-880743 تشكيل شد.
FCESTEGHLAL.IR
فکر نکنم شکایتشون به جایی برسه
ولی بنده خدا حنیف عمران زاده الکی یه نیم فصل محروم شد
اره دیگه طرفداری گزارشگرا معلومه و تو هر شهرستانی چنین حالتی است .
بازی بازی قشنگی بود اما خیلی فیزیک بود و بیشتر انگلوک بازی بود هر دو دقیقه یه نفر رو زمین ولو میشد . در ضمن کرار جاسم هم اوج خنده است با اون حرکاتش بعد اینکه روش خطا میشه
سپاهان خوب بازی کرد و لی تراختور هم کم نیاورده بود
در کل من طرفدار تراختور از بازی راضی بودم و نتیجه مساوی تقریبا عادلانه بود ولی داوری هم ضعیف بود .
این روش اعلام خبر نیست !بهتره بگيم: داور 1 - تراكتور 1
در کل گزارشگر به قدری جوگیر شده بود که حتی خطاهای وسط زمین را هم می گفت مشکوک هست و باید کارشناسی شود !
البته به نظر من که طرفدار سپاهان هستم یک صحنه را مشکوک دیدم ولی نه در این حدی که گزارشگر می گفت.
کیفیت بازی سپاهان خیلی بالاست ولی در این بازی اگر نبودن چند تا از بازیکنان اصلی سپاهان را در نظر نگیریم چمن بازی خیلی بد بود اصلا طراوت نداشت مثل اینکه 2 تیم دسته سومی دارند بازی می کنند. کثالت آور بود.
یک تبریک به هر طرفداران هر تیمی که فکر می کنه نتیجه خوبی گرفته.
نگا به این رنگ چمن نکنید ! چمنش خوبه فقط رنگش بده کلا" تا حالا هیچ کس به چمن ورزشگاه گیر نداده و ایراد نگرفته !
مساوی عادلانه بود !
شعار تراختوریا هم باحال بود
سپاهان اصفهان---قهرمان داوران![]()
مثل اينكه شما هنوز با سيستم جديد تركيب پست انجمن آشنا نيستين.
يه مطالعه اي بكنين. خوبه براتون !
منم نمی دونم ، چه جوریه این ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)