میشه؟! شما امتحان کردی؟
میشه؟! شما امتحان کردی؟
اره منم رفتم یک گیگ بخرم تمدید زمان رو که زدم رو 1 ماه قیمت یک گیگ تغییر نکرد ماه های بیشتر رو هم که امتحان کردم تغییر نکرد شما یک گیگ بخر با یک 1ماه قیمت همون 1گیگ رو برات میزنه.
حواست باشه شیطون گولت نزنه بزنی 12 ماه که شاید الان سیستمشون مشکل پیدا کرده باشه ولی بعدا از حلقومت میکشن بیرون.
نمیشه آقا به بانک وصل میشه ولی وقتی پرداخت رو میزنی هیچ اتفاقی نمی افته! این دزدا تخصصشون تو این کاراست مگه سرشون کلاه میره!
سایت گلد نت باز میشه . رنگ و لعابشم عوض شده!!!
نکنه این چند روز سایت باز نمیشده داشتن سایتو نقاشی میکردن![]()
زحمتی که کشیدند theme این سامانه روعوض کردند واقعا عزیزان خسته نباشید![]()
دوستان این کارا عاقبت نداره فردا میگن اختلال پیش اومده همونم که شارژ کردیم بهمون نمی دن
دوستان اين حساب منه از آن زمان همچنان به اينترنت دسترسي دارم. حجم نوشته 175 مگ ولي اين نامحدوده سرعتشم مثل قبلا 32 كيلوبايت نيست 128 كيلوبايت ميره سرعت دانلودش. كار خوبي كردم كه نرفتم طرح ديگه بخرم همينو از پارسال دارم البته دو ماه اولش اينترنت دسترسي نداشت ولي بعدش الان 7 ماهه پول اينترنت ندادم![]()
سلام
آقا یک مورد دزدی دیگه مخابرات . من 12 فروردین طرح یکساله گرفتم از مخابرات الان توی سایت گلدنت تاریخ انقضاء اعتبار رو زده 1392/10/01 (!) دو ماه پیش نگاه کردم درست بود امروز که دیدم تاریخ انقضاء کم شده بود . همه چک کنید ببینید مال شما درسته ؟!
دهنش سرویس،این مخابرات هم شورش رو درآورده .من دیشب حدوده700 مگ دانلود رایگان کردم صبح ساعت 9 سامانه رو چک کردم دیدم تو قسمت دانلود رایگان زده خیالم راحت شد ولی الان که تم سامانه رو هم عوض کردن میبینم همه دانلود رایگانی ها رو صفر کرده همرو تو قسمت دانلود محاسبه شده زده و از حجم کلی من هم خیلی زیاد کم شده ای بابا این چه وظعیه دیگه اصلا معلوم نیست این اینترنت مخابرات دانلود رایگان داره یا نه
اينم مال من .
برداشتن دادن به من ماه هاي شما رو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)