نمی تونی به 100٪ برسونی با انجام ماموریت ها لیست اچیومنت ها رو ببین و به دستور العمل هاش عمل کن اینطوری می تونی به 100 نزدیک بشی
نمی تونی به 100٪ برسونی با انجام ماموریت ها لیست اچیومنت ها رو ببین و به دستور العمل هاش عمل کن اینطوری می تونی به 100 نزدیک بشی
من میخواستم بدونم ایا در GTA IV قابلیت ماشین اسپورت کردن داره مثل سری قبل GTA
فکر نکنم.چون تا حالا چیزی ندیدم.
آقا من این صفحه ها رو با Error باز میکنم.بخاطر همین خیلی مشکل داره.چکار کنم؟
نداره ولی با دانلود پچ ها میتونید به این گاراژ ها دست پیدا کنید.من میخواستم بدونم ایا در GTA IV قابلیت ماشین اسپورت کردن داره مثل سری قبل GTA
برای چی نمیتونه؟نمی تونی به 100٪ برسونی با انجام ماموریت ها لیست اچیومنت ها رو ببین و به دستور العمل هاش عمل کن اینطوری می تونی به 100 نزدیک بشی
اگه همه رو بره میرسه.
سلام دوستان ، چند نفر در مورد 100 % کردن بازی پرسیده بودند .
من لیست کامل کارهایی رو که باید برای 100 % لازمه رو می نویسم :
1. تمام مأموریت های اصلی
2. 30 فردی که در 3 شهر تحت تعقیب هستند .
3. 10 ماشینی که باید به جای مشخص برسونی ( لیتل جیکوب )
4. 10 ماشین که از طریق ایمیل باید برسونی
5. 30 مأموریت ماشین که از طریق پیامک دریافت می کنی
6. 9 مسابقه ی بروس رو ببری
7. همه ی 14 شخصی که تو خیابون وایسادند رو بری
8. همه ی کار های موجود در فون بوک رو برای دوستات انجام بدی
9. 200 پرنده رو بکشی !!
10. 50 تا پرش رو با موفقیت بری
11. توی اون مسابقات که با دستگاه است اول بشی ( همونی که توی لباس فروشی بالا شهر هست .)
12. هر مسابقه ای که با دوستات بتونی بری رو برنده بشی !!
امیدوارم که استفاده کرده باشید .
اگر چیزی رو جا انداختم بگید تصحیح می کنم .![]()
خیر نمیشه برای اینکه اچیومنت هایی هست که حتما باید آنلاین بشه و برای آنلاین هم باید بازی اورجینال رو داشته باشه با غیر اورجینال رسیدن به 100 درصد محاله فقط یه راه داره اونم استفاده از سیو 100 درصد بازی هست که توی Game Copy هست
ببخشید که این حرف رو می زنم اما تا اونجایی که من تو گیم اسپات خوندم نیازی به گرفتن همی اچیومنت ها نیست .
1.با ایکس باکس می شه به اینترنت وصل شد .
2.مگه پی سی هم اچیومنت داره ؟؟؟
بازی آنلان و تحت شبکه نیست که اچیومنت داشته باشه.خیر نمیشه برای اینکه اچیومنت هایی هست که حتما باید آنلاین بشه و برای آنلاین هم باید بازی اورجینال رو داشته باشه با غیر اورجینال رسیدن به 100 درصد محاله فقط یه راه داره اونم استفاده از سیو 100 درصد بازی هست که توی Game Copy هست
بله یک سیو هست که اگه تنها پرنده باقی مونده رو بکشی بازی درصدش به 100 می رسه عکس اون پرنده رو هم گذاشته و می تونی پیداش کنی طرف بازی رو کامل کرده و همه اچیومنت ها رو بدست آورده و یک پرنده باقی گذاشته تا هرکس بتونه خودش بازی رو به 100 برسون اگه می خوای اون سیو رو برات بذارم.
با سلام
وقتی اون یارو دیمیتری رو میکشیم بازی تموم میشه >؟ برای من که شد .... چرا اینقدر زود ؟
راستی کد تقلب هم این بازی داره ؟ از کجا بگیرم ؟
بله بازی تموم میشه ولی چیزهای زیادی برای انجام دادن هست
کد تقلب هم هست. با موبایلت به شماره های خاص زنگ میزنی و چیت فعال میشه . کدها هم توی تاپیک هست یه سرچ بزنی همه رو پیدا می کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)