سلام دوستان
جلد دوّم کتاب در حال اتمام هست. امیدوارم بتوانم هرچه سریع تر آن را منتشر نمایم.
شریف عطّار
سلام دوستان
جلد دوّم کتاب در حال اتمام هست. امیدوارم بتوانم هرچه سریع تر آن را منتشر نمایم.
شریف عطّار
Last edited by sharif.1.attar; 28-02-2013 at 06:37.
uploadbaz.com
4shared.com
دوستان در مورد عادی شدن شامه به بوی عطری که استفاده میکنیم صحبت کنیم.
خود من مدت زمانی که از یه عطر استفاده میکنم شامه ام کاملا به بوش عادت میکنه و اصلا بوشو حس نمیکنم برای همین تعداد اسپری هایی که میکنم خیلی بیشتر از حد معمول میشه.
و اینکه چه مدت زمانی طول میکشه تا عطری که روی پوست اسپری بشه بوش فیکس بشه؟ کسی در این دو مورد تجربه ای داره؟
اترنتی آکوا کلوین کلاین
۱۰۰ میلش شده ۸۸ هزار تومان
سی کی بی
۱۰۰ میل هم ۶۲ هزار تومان
این قیمتهای شکسته شده یکی از سایتهای فروش عطر است
که به گران فروشی هم معروف است
شما اگر بگردید از این پایینتر هم میتوانید پیدا کنید![]()
شما وقتی عطری را اسپری میکنید ۱۰ دقیقه بعد باید بویش کنید
تا بتوانید بوی نت اول حس کنید.
من همیشه ادکلنهای ۱۰۰ میلی که میخرم به ۵۰ میل نرسیده دیگر ازشان سیر میشوم
میروند کنار تا دیگر گهگداری ازشان استفاده کنم؛ بیشتر وقتها هم هدیهشان میدهم به رفقایم
همین طور که شما گفتید عادی شدن شامه به بوی عطری که استفاده میکنیم
البته ادکلنهایی هم بودند که تا ۱۰۰ میلشان را با اشتیاق استفاده کردهام
و وقتی داشتند تمام میشدند غصهام شده بود؛ چون من اصلن توی عمرم هیچ ادکلنی دوبار نخربدم![]()
آقا مجتبای عزیز
شامّه ی انسان به هر بویی عادت می کنه و بعد از چند ثانیه دیگه متوجّه بویی که پیرامونشو گرفته نمیشه. این یک پدیده ی طبیعی و عادّی هست و در مورد تمامی انسان ها صدق می کنه.
به نظر من بهتره بجای اینکه تعداد پاف های موقع استفاده از عطر رو زیاد کنی، اون پاف ها رو با فاصله ی زمانی یکسانی در طول روز پخش کنی. مثلاً بجای اینکه یک بار 10 پاف از عطر ساعت 8 صبح اسپری کنی. هر 5 ساعت 5 پاف اسپری کن.
چرا که در صورت اوّل، عملاً شما در ابتدای روز، بوی عطر غلیظ و قوی و احتمالاً غیر قابل تحمّلی داری. ولی پس از چند ساعت، رایحه ی عطر شما اونقدر ضعیف می شه که دیگه قابل استشمام نیست. ولی اگر به این پیشنهاد عمل کنید در طول روز رایحه ی یکنواخت و ملایمی داری.
در مورد فیکس شدن بوی عطر:
فیکس کردن عطر به معنای تکنیک هایی که توسّط عطرساز استفاده می شه که ماندگاری عطر روی سطح مورد استفاده بیشتر کنه. ولی فکر می کنم منظور شما از فیکش شدن رایحه اینه که کی بوی عطر دیگه تغییر نمی کنه؟
برای پاسخ به این سوال باید بدونیم که مواد اوّلیّه ی سازنده ی عطر به سه بخش تقسیم می شوند:
نوت اوّلیّه: موادی که طی یک ساعت اوّل استفاده از عطر تبخیر و استشمام می شوند و رایحه ی اوّلیّه رو می سازند؛
نوت میانی: موادّی که تا 12 ساعت اوّلیّه ی پس از استفاده از عطر تبخیر و استشمام می شوند و بعد از اون دیگه این مواد از روی سطح مورد استفاده کاملاً بخار شده اند؛
نوت پایه: موادّی که بیشتر از 12 ساعت و بسته به شرایط و مادّه، بعضاً تا هفته ها و حتّی ماه ها ماندگار هستند.
معمولاً پس از اینکه نوت میانی بخار شد و رایحه ی نوت پایه پدیدار گشت، دیگه بوی عطر تغییر نمی کنه و ثابت می شه تا اینکه کم کم مولکول های مواد اوّلیّه از روی سطح مورد استفاده کم شده و بوی عطر ضعیف و ضعیف تر می شه و دیگه استشمام نمی شه.
پس در پاسخ به این سوال که کی بوی عطر دیگه تغییر نمی کنه باید پاسخ داد:
حدّاکثر بعد از 12 ساعت بوی عطر ثابت می شه ولی این زمان بسیار زیادیه. بعد از یک ساعت و پس از بخار شدن رایحه ی اوّلیّه عطر نیز تقریباً رایحه ی عطر یکنواخت می شه.
اگه قسمتی از جوابم مجهول بود بفرمایید واضح تر بیان کنم.
شریف عطّار
Last edited by sharif.1.attar; 24-11-2012 at 08:43.
کتاب اصول و شیوه های عطرسازی، جلد اوّل، عطّاری فاخر را می توانید از لینک ذیل دانلود نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شریف عطّار
Last edited by sharif.1.attar; 28-02-2013 at 16:04.
سلام گرم خدمت شریف عطار گرامی
امیدوارم حالتان خوب باشه
از اینکه این کتاب رو برای علاقه مندان در اینجا قرار دادید به نوبه خودم سپاس گذارم
امیدوارم همیشه و همه جا در کارهایتان موفق و سلامت باشید
فرید جان
خواهش می کنم. ممنون می شم که شما و دیگر خوانندگان کتاب نظرات و انتقادات را در خصوص محتوای کتاب برام ایمیل یا اینجا بیان کنید.
شریف عطّار
حتما با کمال میل خواهم خواند و استفاده خواهم کرد.
ما که کوچکتر از این هستیم که بر مطالب کتاب نقدی داشته باشیم ولی تعریفش را خواهیم داد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)