مقطع تحصیلی شما چی هست دوست گرامی؟
تا اونجایی که من شنیدم برای فوق لیسانسها یک سال شده
یه صحبتهایی هم بود که برای لیسانسها این طرح رو اجرا کنند
مقطع تحصیلی شما چی هست دوست گرامی؟
تا اونجایی که من شنیدم برای فوق لیسانسها یک سال شده
یه صحبتهایی هم بود که برای لیسانسها این طرح رو اجرا کنند
نه برای همه شده 1 سال.
طی قانون جدیدی که ابلاغ شد معافیت تحصیلی برای تحصیل کرده ها شد 1 سال
Last edited by ahad_judo; 26-03-2012 at 23:15.
همش 70 روز دیگه تا کارت ...
دیگه نمیکشه ....
ارتش . تیپ 55 هوابرد![]()
سلام خدمت دوستان عزیز ...
سال نو مبارک .
من 18 /11 اعزام شده بودم به آباده شیراز و حالا بر پایه دوره طلایی 17 روز مرخصی بهمون دادن و باید بعد از عید دوباره برگردیم
واقعا جای بدی هست ( از هر جهت ) . فقط یه اب و هوا داره بیا و ببین ، وای خیلی بده .
خلاصه چون دوره طلایی بودیم حسابی بهمون فشار اوردن و هر هفته حداقل 3 جلسه تربیت بدنی و تاکتیک داشتیم و هفته آخر هم هر روز ، تازه وقتی برگردیم طبق برنامه اعلام شده همه کلاسها عملی هست .
آخه من نمیدونم کی میگه دوره طلایی خوبه .
گوشت به تنه هیچ کدوم از بچه ها نمونده . من خودم 25 کیلو از وزنم کم شده .
البته خوبی هاش هم به کنارا ، اونایی که تازه میخوان اعزام شن یه موقع هول ورشون نداره .
از همه بدتر منو و دو نفر دیگه رو اشتباه تقسیم کردن و بین همه ما سه نفر تحصیلاتمون بالاتر هست و بر پایه اینکه هیچ کس جواب سلام آدم هم نمیده همونجا موندیمو موندیمو ...
یه چیزه دیگه از خیلی از جهات که من دیدم خدا وکیلی ارتش بهتر از سپاه هست اگه میتونید یه کاری کنید بیفتید تو ارتش .
ارتش دم خونمون داشت منو پذیرش میکرد ، نرفتم .
وای دارم جوش میزنم که چرا نرفتم . چون اگه میرفتم آموزشیم تو تهران و محل خدمتم هم نزدیک خونمون بود .
حالا که گذشته ها گذشته ولی اینو بگم که خیلی روی آدم تاثیر مثبت برای بکارگیری در آینده داره .
سوال زیاد دارم ولی اصلا حال ندارم که بپرسم .
در کل اومدم از بروبچ اینجا تشکر کنم که با راهنمایی هایی که میکردن و توصیه هاشون خیلی به من یکی کمک شد و استفاده کردم و در آینده خودم هم به جمع این دوستان اضافه خواهم شد انشاالله .
سالی پر از برکت و شادی رو براتون آرزومندم .
موفق باشید .
شما یه سر برو بازرسی پادگانتون موضوع خودتو و مشکلتو بهشون بگو.
در ضمن معلومه نمیدونی اموزش تو ارتش یعنی چی.
مطمئن باش سپاه خیلی اسونتره.خدا رو شکر کن.
امیدوارم خدمتت زود تمام شه و به جمع گرم خانواده ات برگردی.
سلام عزیزان
سال نو مبارک
بنده لیسانس کامپیوترو تموم کردم و 24 ام قبل عید دفترچه فرستادم. همین امروز(8/1/91) برگه سبز امد.من قبلا تو نیرو زمینی ارتش یه 100 روز خدمت کردم(به خاطر قبولی دانشگاه معافیت تحصیلی گرفتم) و الان که برام برگ سبز اومده زده مرکز آموزش محمد رسول الله بیرجند(نیروی انتظامیه) .
حالا سوالام:
1-من آموزش رفتم قبلا حالا بازم لازمه ببرمون آموزشی؟
2-یه جا تو همین برگه سبز نوشته "مشمولانی که دارای سابقه قبلی در هر یک از نیروهای مصلح می باشند می بایست برای ادامه خدمت به همان نیرو اعزام شوند.در صورت هر گونه مغایرت مراتب را به اطلاع مسئلین اعزام برسانند. " به نظرتون این مشکل واسه من پیش نیومده؟آخه قبلا تو نیرو زمینی ارتش بودم. اگه پیش اومده برم سازمان نظام وظیفه بگم بهشون؟
منتظر جوابتونم.ممنونم
Last edited by a6543210; 27-03-2012 at 09:03.
سلام.
شما سریعا برو پلیس+10 و بگو که اشتباه شده و باید ارتش بیوفتی.
یعنی آب و هوا بدتر و آشغال تر از بیرجند نیست تو این کشور ! من پارسال آموزشی دو ماه اونجا بودم نیرو زمینی ! کویری بود یه درخت اونجا نبود آب خوردن نداشت ! 1.5 ماه مریض بودم اونجا خوب نشدم تا برگشتم تهران ! یعنی بدترین دوران زندگیم بود ! خیلی زود برو و درستش کن تا نری اونجا !
سلام رفقا
نیروی انتظامی جهرم چطوره ؟؟
آموزشیش چطوره؟
اموزشیش بد نیست اما تقسیماتش !!!!
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)