تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 779 از 1291 اولاول ... 2796797297697757767777787797807817827837898298791279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,781 به 7,790 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها یکی کمک کنه ببینم چه می شه کرد :
    من الان 2 روزه نمیتونم به fb وصل شم... البته بیشتر سایتای **لتر رو باز نمیکنه اصلا.. از proxifier و سرویس https استفاده میکنم . وقتی می خوام سایتهای معمولی رو باز کنم مشکلی نیست ولی ....
    با پشتیبانیه این https هم که صحبت کردم گفت مشکل از ایرانسله. میگه ایرانسل و مبین و شاتل isp رو بستن...

چیکار میشه کرد پَ؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من الان دو روز ثبت نام کردم ولی هیچ تماسی نگرفتن باهام تا کی باید صبر کرد ؟

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من که استفاده میکنم جواب میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

يه سوال داشتم دوستم از مبين نت وايمكس گرفته ميتونم از كارت دانشجوييش استفاده كنم سرعت بالا بگيرم ؟؟؟ مودم به نام ون ميشه ؟؟؟ دردسر كه نداره ؟؟؟؟ ممنون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه سوال داشتم دوستم از مبين نت وايمكس گرفته ميتونم از كارت دانشجوييش استفاده كنم سرعت بالا بگيرم ؟؟؟ مودم به نام ون ميشه ؟؟؟ دردسر كه نداره ؟؟؟؟ ممنون
    بايد بنام خودتون باشه وگرنه بعيد ميدونم قبول كنن !!

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

در طرح هاي دائمي صورتحساب هر دو ماه يكبار صادر ميشود و مهلت پرداخت هم 30 روز پس از صدور صورتحساب هست . در طرح هاي دائمي در زمان ثبت نام بايد وديعه به ايرانسل بپردازيد و سقف مصرف بر اساس سپرده اي هست كه نزد ايرانسل موجود هست .

اما در روش اعتباري در ابتدای هر ماه هزینه اینترنت آن ماه را بر اساس نياز پرداخت می کنید و وديعه اي در كار نيست .
    سلام
    من یهسوال برام پیش اومده
    فرض کنیم من 256 نامحدود ماهیانه دارم و میخوام اونو به بلند مدت نامحدود 6 ماهه تعغیر بدم حالا کی باید اینکار رو بکنم روز آخر تیر یا روز اول مرداد
    میخوام یطوری باشه که خوذش بصورت اتوماتیک این ماه به ماه رو تایید نکننه
    متشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه gheymeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تخفیف مودم USB وایمکس ویژه دانشجویان

۷۰ درصد تخفیف مودم USB وایمکس
    ویژه دانشجویان

شما دانشجویان عزیز می‌توانید با ثبت‌نام سرویس وایمکس ایرانسل در جشنواره تابستان امسال (تا ۳۱ شهریور) از ۷۰ درصد تخفیف ویژه در قیمت مودم USB بهره‌مند شوید.

توجه: ارائه کارت دانشجویی معتبر جهت احراز هویت الزامی است.

قیمت مودم بدون احتساب ۵% مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده است.

مودم USB وایمکس ایرانسل با ابعادی بسیار کوچک و زیبا، مانند یک حافظه فلش به رایانه شخصی شما متصل می‌شود و اینترنت پرسرعت را در اختیار شما قرار می‌دهد.

برای ثبت نام سرویس وایمکس می توانید:

• به یکی از فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که اسامی آنها در وب سایت ایرانسل آمده است) مراجعه کنید؛ یا

• از طریق شماره‌های ۷۰۷ (از خطوط ایرانسل) و ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ (از سایر خطوط) با مرکز تماس وایمکس ارتباط برقرار کنید.

توجه:

- مراحل ثبت نام و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز از زمان ثبت‌نام انجام شود؛

- در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر نفر تنها می‌تواند یک حساب وایمکس ثبت نام نماید؛ بدیهی است در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی می‌گردد.

روش های پرداخت هزینه اشتراک وایمکس ایرانسل:

۱. پرداخت اینترنتی

برای استفاده از سامانه پرداخت اینترنتی لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «پرداخت صورت حساب/ پرداخت اینترنتی» مراجعه کنید.

۲. خرید کارت شارژ و بارگذاری اینترنتی

برای بارگذاری کارت شارژ لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «شارژ مجدد» مراجعه کنید.

۳. مراجعه حضوری به شعب بانک

پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»، طبق اطلاعات بانكي روبرو صورت گيرد: بانک ملت به شماره حساب و يا بانک تجارت به شماره حساب ۲۱۰۴۴۷

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من اشتباها ثبت نام رو تایید نکرده بودم و این 3 روزه یه جورایی سر کار بودیم همه الان زنگ زدم گفت ثبت نام رو تایید کن بعد پول رو بریز میان برای نصب ! ولی مگه اول از ایرانسل تماس نمیگیرن که تایید کنن میشه مودم داخلی استفاده کرد یا نه ؟ اینجوری من پل مودم داخلی رو بریزم بعدا دبه کنن پول فضای باز رو بخوان چی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان یه 4 روزه که پینگ منطقه امیر اباد به بالای 1000 رسیده جاهای دیگه هم اینطوریه یا فقط اینجا اینطوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اهواز امروز کاملا قطع بود و این قطعی هنوز ادامه دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •