کسی میتونه قدرت باریکنای اینتر میلان همراه با قیافهاشون بهم بده ؟
کسی میتونه قدرت باریکنای اینتر میلان همراه با قیافهاشون بهم بده ؟
واسه منم همینطوری میشه فکر کنم این کیت سرور واسه 1.1 exe هستش ولی exe ما 1.0 هست. من از همون کیت سرور قبلی استفاده میکنم.
اسکربرد شبکه 3
دانلود
منبع و پسورد پسوورد : PESMEHR.MIHANBLOG.COMکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز لینک دانلود خرابه .اگه میتونی یجا دیگه آپ کن .ممنون
لینکش سالمه
یه جا دیگه اپلود کردم با لینک مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها موقعی که وارد تنظیمات میشیم اون شمار ه چیه که جلوی هر بازیکنه ممنون
برو نگاه کن چی کارش کردم!!!![]()
بهنام جون دمت گرم خیلی حال کردم ولی نمیشه اسمش رو یه چیز دیگه بزاریم؟
راستی من قبلی که اینو بنویسی یکم چوب کاریشکردم دیگه آهنگها پلی نشد؟
میشه یه آموزش تمام عیار از این برنامه برام پ.خ کنی.(این پ.خ خیلی باحاله اولا که اومده بودم وتازه وارد بودم دوستان اینو مینوشتن خیلی تو کفش بودم اخه ما تو شهرمون وقتی از یچیزی بدمون میاد میگیم پخ (زبون محلی داریم بیا و ببین))
متشکر.
سلام
دوستان من ویندوز عوض کردم و تو این ویندوز گزینه wait for Vsync غیر فعال شده در حالی که قبلا فعال بود و تیک دارش کرده بودم اما حالا تیک داره اما غیر فعاله و می دونید که بدون این گزینه بازی چه وضعی پیدا می کنه (یه سری موج تو صفحه میاد) . حالا از اساتید تقاضای راهنمایی دارم که ببینم میشه کاری کرد که درست بشه؟ گارت گرافیگم ATI 4670 DDR3 . این رو هم اضافه کنم که با برنامه catalyst درست نشد.
با تشکر...
مجموعه ای از تابلوهای تبلیغاتی بسیار زیبا:
و این هم رنگ های مختلف برای منوی بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)