دوستان راهی برای کپی کردن اطلاعات Phone Memory هست؟ چون در حالت عادی قابل کپی شدن نیست.
دوستان راهی برای کپی کردن اطلاعات Phone Memory هست؟ چون در حالت عادی قابل کپی شدن نیست.
دوستان من فکر می کردم با Factory Settings همه چی مثل روز اول میشه؛ ولی فقط تنظیمات گوشی مثل اول شده؛ بقیه چیزها و حتی مشکلات کاملاً سر جاشه!چیکار کنم؟ ریست 3 دکمه ای (دوربین، قرمز و سبز) کنم؟
Last edited by mohsen_rkh; 22-09-2011 at 22:10.
والا دوست عزیز من زیاد تجربه ای ندارم از اول هم که خریدم گوشی رو تو این دو سال به بار هم ریست لازم نداشته
با این وضع باید بدی بیرون برات فلش اینا کنن حالا قبلش هر بلایی خواستی سرش بیار ببین درس بشو هست یا نه نشد باید بدی بیرون
اصلاً کلاً قاطی می کنه. Installed Applications رو به هیچ وجه باز نمیکنه؛ هر برنامه ای که میخوام اجرا کنم باید یه Shortcut واسش تو Home Screen ایجاد کنم و از روی اون اجراش کنم، Installed apps. تو Settings کار نمی کنه که برنامه ای رو Uninstall کنم، Music Player باز نمیشه و ...![]()
احتمالا ویروسی چیزی هست که تو رم خود گوشی رفته
دوستان دیگه باید تخصص بیشتر داشته باشن
چون برای من پیش نیومده تا به حال از این موارد
احتمالا ویروسی چیزی هست که تو رم خود گوشی رفته
دوستان دیگه باید تخصص بیشتر داشته باشن
چون برای من پیش نیومده تا به حال از این موارد
آقا Master Reset کردم؛ خدا رو شکر هر چی مشکل بود حل شد. هیچ مشکلی هم به وجود نیاورد. گوشی واقعاً سبک شده؛ اصلاً باورم نمیشه این همون گوشیه! قبلاً یه برنامه رو باز می کردم دیگه گوشی قفل میشد الان همزمان Music Library رو Refresh میکنم، سرچ می کنم تو حافظه گوشی و ...
فقط یه لیست تهیه کردم از برنامه هایی لازم دارم؛ بعضی هاشون رو دارم ولی میخوام همگی آخرین ورژنشون رو نصب کنم. هر کسی لینکی از آخرین ورژن هر کدوم از برنامه ها داره لطف کنه بذاره ممنون میشم واقعاً.
Bold ها ضروری هستند.
Advanced Device Lock
Advance SMS
Battery Extender
Best Message Storer
Converter
DivX Player
Fake Message
Flip-Font
Free-iSMS
Gmobile XT (Garmin)
GSM Tracker
Handwriting Calculator
iON Battery Timer
Jbak Taskman
Kill Me
Magic Brush
Nimbuzz
Opera Mobile
Pdf+
Power MP3
Profile Scheduler
SmartCom GPS
Speedy Go!
Super Screenshot
Switch off
SymV, P. N.
X-Plore
Nokia Dictionary English-Farsi (فایل Addon دیکشنری خود گوشی که زبان فارسی رو به دیکشنری گوشی اضافه می کنه. )
Homescreen Themes:
OraTsu
Orange
Themes:
Pure Gold
Last edited by mohsen_rkh; 23-09-2011 at 12:47.
چرا هست اینم برنامش
در ضمن زیر فرشم بگردی همچین چیزی رو پیدا نمیکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ریست بهترین راهه چون تا جای که یادمه از اون اولا هنوز ریست نکردی
ریست فاکتوری نکردین فقط تنظیمات رو ریست کردین
گفتم کهکلا گوشی یک چیز دیگه میشه
تازه اگه از این فریمور های کوک شده جدید هم استفاده کنید که دیگه می ترکونه
در مورد نرم افزار هم به بخش نرمافزار مراجعه کنین همه چی هست نبود تو گوگل سرچ کنید نبود به همسایه ها سر بزنید![]()
آقا من اینو دانلود کردم ولی فایل مربوط به گوشی نصب نمیشه (ساین کردم)؛ ارور Unable to install. Constrained by the certificate میده.
آره واقعاً! آخه خیلی حس سختیه فکر کنی این همه برنامه رو یه جا از دست میدی!
دیدم کسی جواب نداد؛ خودم یکی یکی دارم سرچ می کنم پیدا می کنم. البته مشکل پیدا کردن از اول هم نداشتم منتهی بعضی از برنامه هایی که روی بعضی ها از سایت ها هست 1000 تا bug داره واسه همین اینجا مطرح کردم که بهترین ورژن رو دانلود کنم. فعلاً Bold ها رو دانلود کردم. بقیه هم دارم پیدا می کنم.
Last edited by mohsen_rkh; 23-09-2011 at 20:29.
اون که چیزی نیست شما اینو نگاه کن 135تابرنامه دارم روش که همشونم به کار میاد
میخام تی این هفته فلشش کنم
تازه به غیر این 135 تا برنامه 4 تا سیستم عامل دارم روش
بعد شما دلت نمیاد از 20 تا برنامه دل بکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)