مال من که tp-link هست و با کابل lan وصله با مرورگرم 192.168.1.1 تو قسمت وب وارد میکنم وبعد وارد تنظیمات میشه فکر کنم مال همه ی مودم ها این جوری باشه در ضمن قبل از این که وارد تنظیمات بشی یه رمز ازت می خواد که admin هست
مال من که tp-link هست و با کابل lan وصله با مرورگرم 192.168.1.1 تو قسمت وب وارد میکنم وبعد وارد تنظیمات میشه فکر کنم مال همه ی مودم ها این جوری باشه در ضمن قبل از این که وارد تنظیمات بشی یه رمز ازت می خواد که admin هست
مودم من آلفكس هست چجوري بايد وارد تنظيماتش بشم؟مال من که tp-link هست و با کابل lan وصله با مرورگرم 192.168.1.1 تو قسمت وب وارد میکنم وبعد وارد تنظیمات میشه فکر کنم مال همه ی مودم ها این جوری باشه در ضمن قبل از این که وارد تنظیمات بشی یه رمز ازت می خواد که admin هست
مودم ها شبيه به هم هست تنظيماتش
شما با 192.168.1.1 وارد تنظيمات بشيد
و بعد در قسمت wlan تنظيمش كنيد به اون حالتي كه ميخوايد
موفق باشيد.
تونستم با يوزر و پسورد ADMIN وارد تنظيمات بشم
مودم ها شبيه به هم هست تنظيماتش
شما با 192.168.1.1 وارد تنظيمات بشيد
و بعد در قسمت wlan تنظيمش كنيد به اون حالتي كه ميخوايد
در ضمن من فقط ميخوام تنظيمات اون شركت رو ببينم كه اگه تو ايام تعطيل تظيم مودمم بهم خورد خودم بتونم رديفش كنم
Last edited by x935; 11-03-2011 at 15:30.
تو اين 3 روز گذشته 2 باره كه شبا چراغ لينك مودمم خاموش ميشه و ديگه نميتونم به نت وصل شم بعد از اينكه به شرك مربوطه زنگ ميزنم بعد از 5 دقيقه درست ميشه مشكل از كجاست؟
مشکل کلیه دوست عزیز خیلی از شرکتها به مشکل مواجه شدن. چهارشنبه سوری در پیشه. فکر کنم خودتون متوجه شده باشین دیگه.
واقعا عجيبه اخه بعد از 3 سال اولين باره با اين اشكال مواجه ميشم اخه چهارشنبه سوري چه ربطي به اينترنت داره؟آدم شاخ در ميارهمشکل کلیه دوست عزیز خیلی از شرکتها به مشکل مواجه شدن. چهارشنبه سوری در پیشه. فکر کنم خودتون متوجه شده باشین دیگه.
دوست عزیز توی ایران قطعی اینترنت فقط به تقویم ربط داره. فکر کنم خیلی واضح دارم بهتون میگم
این اینترنت مخابرات، توی چه شهرستانهایی ارایه میشه!؟
من خیلی توی سایتهای مربوطه گشتم، بدبختانه به نتیجه نرسیدم که مثلا توی آمل اصلا ارایه میشه یا نه...
البته میتونم فردا برم مخابرات جواب بگیرم، ولی اگه کسی میدونه احیانا ممنون میشم بگه...
وبسایت مخابرات استانتون هر وقت اگه روزی روزگاری در دسترس بود بهش مراجعه کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)