تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 779 از 1137 اولاول ... 279679729769775776777778779780781782783789829879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,781 به 7,790 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه * Helium *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از کمکتون
    تست جبر ده استاد میگیرم(سخته یا متوسط یا آسون؟) برا آموزش (بخصوص برا امتحان نهایی) الگو خوبه یا گاج مشکی یا مبتکران؟
    ویرایش:ده استاد جبرواحتمال نداره به جاش چی بگیرم؟

حسابان ده استاد برا کتاب جدیده یا قدیم؟ اگه قدیمه یه کتاب برا حسابان جدید معرفی کنید

این کتابای ده استاد سراسری داره یا همش تالیفیه؟

مطمئنی که مدرسه برگزار میکنه؟پس فک کنم باید یه نوبت دیگه یه دست نمره کم بگیرم(امتحانای مدرسمون حداقل 3برابر سخت تر از نهاییه به جز بعضی درس های عمومی)

باز هم ممنون از کمکتون
    خواهش!

ده استاد تستاش همه جور داره.از آسون رتبه بندی کرده تا سخت.
    غیراز ده استاد من فقط قلمچی داشتم.به نظرم همونم میتونه کافی باشه.جبر خیلی درس شاخی نیست.تستهای کنکور کفایت میکنه.
    حسابانشم برا جدیده.
    کنکورم داره ولی کم.بیشترش تالیفیه.(التبه کنکورهای سالهای اخیرو آخرش میاره)
    بله.مطمئــــــــــــــن!

2. 2 کاربر از * Helium * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خواهش!

ده استاد تستاش همه جور داره.از آسون رتبه بندی کرده تا سخت.
    غیراز ده استاد من فقط قلمچی داشتم.به نظرم همونم میتونه کافی باشه.جبر خیلی درس شاخی نیست.تستهای کنکور کفایت میکنه.
    حسابانشم برا جدیده.
    کنکورم داره ولی کم.بیشترش تالیفیه.(التبه کنکورهای سالهای اخیرو آخرش میاره)
    بله.مطمئــــــــــــــن!
    خیلی ممنون از کمکتون
    برا حسابان گاج سفید یا تست خیلی سبز خوبن؟تستای سراسریش چقدره؟

برا زبان گاج سفید خوبه یا مبتکران؟

باز هم ممنون از کمکتون

داره خودمونی میشه * Helium *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از کمکتون

باز هم ممنون از کمکتون
    به نظر من برای حسابان اول باید آبی قلمچی رو بگیرید.بعد از تسلط روی تستهای کنکور سراغ هر کتابی خواستید برید. من راستش این دوتایی که شما گفتید رو کارنکردم.
    برای زبان هم مبتکران بهتره.گاج سفیدو داشتم یه مدت بعد رفتم پس دادم.جالب نبود.

5. این کاربر از * Helium * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط esfehanei
    من یه سه تا سوال دارم اگه وقت دارید ممنون میشم یه کمکی بدید
    من فک میکنم تو عربی گیر دارم (چون تست زدنش برام یه کم سخته)
    امسال میرم سوم و تو تابستون عربی زیاد خوندم (رمزینه و فوت و فن و فیلی و تست خیلی سبز) بیشتر تو این معتل و اینا مشکل دارم
    در کل برای 80 -90 زدن چیکار باید بکنم؟

2-
    تو ازمونای گ.2 که میدم معمولا ادبیاتم از همه کمتره لطفا بگید به نظر شما چه کتابی بخونم بهتره؟
    این کتاب قرابت سبطی رو هم دارم ولی یه جوریه انگار (یعنی سخته که آدم بتونه اون همه موضوع ادبی رو حفظ کنه و من یه چند صفحه خوندم هیچ چی نفهمیدم)
    به غیر از قرابت تو آرایه و زبان فارسی (در کل همه ادبیات) مشکل دارم

داستان دین و زندگی هم مثل همین ادبیاته با این تفاوت که تو دین و زندگی هیچ کتابی ندارم که بخونم
    پارسالم که میخوندم چون سبک درس دبیرمون زیاد کنکوری نبود نمیتونستم از پسش بربیام
    کتابم برا این نگرفتم که چون دینی پارسال ویرایش شده بود کتابی براش نبود امسالم که دوباره ویرایش شده
    شما خودت برا دین و زندگی چیکار میکنی؟

ممنون میشم اگه کمک کنید
    باتشکر

سلام به شما دوست عزیز esfehanei
    اصل اول در کسب درصد بالا در کنکور سراسری آشنایی کامل با روش اصولی یادگیری دقیق و مفهومی مطالب کتاب درسی می باشد.
    اصل دوم داشتن یک برنامه ریزی دقیق و حرفه ای و تبعیت همه جانبه از آن می باشد.
    اصل سوم کنترل و مدیریت پیشرفت در تمامی طول مسیر می باشد.

در یک نمای کلی خوب است که این دانست که مساله اصلی بچه ها در کتاب و معلم و تست و .... این حرف ها نیست بلکه شاید بشود گفت که مساله اصلی در داشتن یک انگیزه قوی و صبر و حوصله کافی در یادگیری مطلب می باشد و گرنه من این را مطمئن هستم که نه تنها شما بلکه اکثر سایر دوستان آن سطح IQ و توانایی ذهنی لازم و کافی برای یادگیری مطالب را دارید و حتی از خود کتاب درسی هم درساتون را بخونید و هم همین تست های کنکور سراسری را تمرین نمایید شما ها را به سطح آمادگی رضایت بخشی خواهد رسانید ولی با این حال همین عدم تبعیت از یک برنامه ریزی دقیق و حرفه ای و محدود شدن ظاهری فرصت ها و شاید عدم دسترسی کافی به کتاب ها و منابع آموزش و تست خوب و عدم کنترل صحیح استرس و اضطراب و .... و بسیار مسائل ریز و درشت دیگر هر داوطلبی را به این سمت می کشاند که حتما مشکل در همین ها هستش و به خصوص به تبلیغات و جار و جنجال های بسیاری که در تلویزیون و بین حتی خود دانش آموزان و حتی صحبت های نه چندان دلسوزانه دبیران و حتی کمی ضعف در درک کافی در صحت کیفیت شنیده ها و ... بیشتر بیشتر داوطلب را در چه کنم چه کنم ها بسیار به شکل ساسپند و معلق نگاه داشته و شاید تا آخرین روز کنکور هم به همین شکل پیش ببرد.

حال سه پیشنهاد:
    1)
    اول اینکه در همه حال چه در طول دوران کنکور و چه حتی بعد کنکور در تمامی دوران زندگی تان «آرامش» اولویت اول خواسته هایتان قرار بدهید. که البته مسلما خیلی از شما ها شاید بگویید که اگر یکی مثل من هم این را نگوید بازهم همه انسان ها به دنبال آرامش هستن ولی باید توجه داشت که منظور اصلی من از این آرامش, از نوع Realtime یعنی به شکل پیوسته و بی درنگ آن در تمامی لحظات زندگی تان می باشد چرا که شما ها در هر لحظه از زندگی از برای تامین خواسته هایتان مستلزم گرفتن تصمیمات گوناگون هستین و مهم ترین و اصلی ترین عامل در گرفتن یک تصمیم خوب داشتن یک «ذهن آرام» می باشد.
    2)
    دوم اینکه به خود خود خود خود خود خود ....................... و ملیون ها بار به خود خود توانایی های خود ایمان و باور داشته باشید و مطمئن باشید که خداوند در وجود هر فرد توانایی ای منحصر به فرد قرار داده است که او را تبدیل به یک فرد خاص با یک ویژگی خاص می نمایاند و سطح و وسعت مسائل عالم هم به حدی وسیع و گسترده می باشد که مطمئن باشید در یک جای این عالم جایگاه فوق العاده ای از برای هر انسان ها وجود دارد که بتواند توانایی های عالیه خودشان را از سطح بالقوه به شکل بالفعل در بیاورند
    3)
    سوم اینکه یک برنامه روشن و مشخص داشته باش که در همه حال میزان پیشرفتی که داشتی و بعد از خواهی داشت را تا زمان رسیدن به خواسته نهایی ات برایت روشن و مشخص نماید.

وقتی دارید شما میگید که در عربی این کتاب ها را خوندید به سادگی میشود گفت که مساله اصلی شما در «نحوه یادگیری دقیق و مفهومی» مطلب می باشد و گرنه کتاب های بسیار خوبی را خوانده اید.
    اصل این هستش که یادگیری با صبر و حوصله و مفهومی باشد و شما بهش برس و بعد ببین که چه معجزه ای در پیشرفت درس هایت می شود.

من خودم از تمامی دروس هم فقط عربی و فیزیک چندان قوی نیستم و برای عربی برنامه زیر را برایش دارم تا بتونم در کنکور سراسری 100 بزنم:
    1)
    تسلط همه جانبه بر این کتاب عربی ایاد فیلی که می تواند من را به سطح تسلط خوبی در قواعد و تجزیه و ترکیب و ترجمه برساند.
    2)
    بعد میخوام از برای اینکه نکته به نکته از هر صفحه از هر درس خود خود دو کتاب درسی عربی 2 و عربی 3 برایم به شکل شخم زده شده باشد دو کتاب عربی 2 و عربی 3 گاج سبز را بخونم و در این بین آنچه را که از ایاد فیلی آموخته ام را بررسی و تحلیل نمایم.
    3)
    در مرحله آخر هم میخواهم سری کامل تست های سخت عربی جامع خیلی سبز! را بزنم و این شکل یک امر محال خواهد بود که نکته باشد که من آن ندانم و تستی باشد و من نتوانم حلش کنم .
    و باید توجه داشت که مطالعه این حجم کتاب مستلزم برنامه ریزی دقیق و حرفه ای می باشد.

از برای ادبیات همین چند نکته را بدون:
    1)
    شاید بشود گفت که سخت درس کنکور همین ادبیات می باشد و چرایی اش خودت فکر کنی خواهی یافت و همین را بدان که هم در کنکور امسال از بین 25 تست طرح شده بیش از 40 بیت آن خارج از کتاب درسی بودش
    2)
    در ادبیات دیگه نمیشه به خود کتاب درسی تکیه نمود و اگر هم شما فول فول به کتاب درسی هم مسلط بشوی نهایت درصد 60 را کسب خواهی نمود.
    3)
    در ادبیات باید به شکل مبحثی پیش رفت که در نمای کلی شامل 5 مبحث میشود : 1) لغت و املاء و کنایات ادبی 2) قرابت معنایی 3) آرایه های ادبی 4) تاریخ ادبیات 5) زبان فارسی
    از برای لغات و املاء که هم خود خوندن کتاب درسی شاید بشود گفت کافی هستش ولی این کتاب هامون سبطی یا از این نشر الگو و خیلی سبز! به دلیل چیدمان خاص و دسته بندی موضوعی و ریشه یابی هایی که از برای لغات انجام داده اند در به خاطر سپاری و یادگیری بهتر مبحث کمک بسیار خوبی برایت می باشند.
    از برای قرابت هم مطمئن باش که بهترین عملکرد و نتیجه را از همین کتاب قرابت دکتر هامون سبطی کسب خواهی نمود شاید به نظر برایت سخت و گنگ باشد ولی بدون که از یادگیری حجم چندین برابر مطالبی که در سایر کتاب های مشابه گفته شده است که حتی بازدهی محدود هم دارن خییییییییلی بهتر هستش و این را یکی مثل من متوجه می شود که تا مدت ها کتاب ادبیات جامع مهروماه را میخوندم و با این اینکه تا حدی قابل قبولی رضایت من را در پاسخ به تست ها جلب کرده بود ولی بعدها فهمیدم که اصل یادگیری و تسلط در پاسخ به تست های قرابت معنایی همین کتاب دکتر هامون سبطی می باشد و بس.کتاب های دکتر سبطی توی زبان و ادبیات فارسی مثل کتاب های مهندس بازرگانی می مونن توی درس شیمی.

برای آرایه من هم خلاصه جزوه دکتر هامون سبطی و این بخش آرایه ادبیات جامع را خوندم ولی برای تسلط میخوام که این کتاب آرایه رمزینه را بخونم.
    برای دین و زندگی هم بهترین منبع خود کتاب درسی است که البته مشروط به اینکه با صبر و حوصله و مفهومی خوانده شود و بعد برای تسلط بیشتر میتوانی از کتاب دین و زندگی جامع همگامان استفاده نمایی که البته خودم تا قبل از اینکه کتاب دین و زندگی جامع گاج را میخوندم ولی آنقدر از این کتاب همگامان تعریف شنیدم که خودم هم میخوام بعد از این همین کتاب همگامان را بخونم ولی بازهم میگم که منبع اصلی من در دین و زندگی کتاب های درسی است
    خیلی ممنون از کمکتون

باز هم ممنون از کمکتون
    برای حسابان هم اگر بیشتر دنبال تست های کنکور هستی همین کتاب گاج سفید عالی هستش و اگر هم بیشتر دنبال حل تست های سخت و مفهومی همراه با پاسخ تشریحی مناسب هستی این کتاب خیلی سبز! عالی هستش
    برای زبان اگر بخوام ساده بگم که بین این گاج سفید و مبتکران کدوم؟ میشه راحت و مطمئن گفت «مبتکران دکتر شهاب اناری»
    یک نگاهی هم به لینک های زیر داشته باشی برایت بهتر خواهد بود:
    Last edited by esilovexp; 14-09-2011 at 11:47.

7. 4 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deaddeaddead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    به نظرتون یه کتاب برنامه ریزی بخرم خوبه؟ به درد بخوره؟
    کتاب خودم میتوانم چطوره؟

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

سلام دوستان
    تو تاپيك كنكور 91 كه كسي مارو محل نذاشت
    گفتم اينجا حداقل ليست كتابايي كه دانيال درويش (رتبه 8 كنكور سراسري 90) خوندو بذارم شايد واسه يه نفر جالب باشه
    از اختصاصي
    ديفرانسي و رياضيات پايه : گفت فقط رمزينه خوبه با انديشه فائق ،‌خوشخوانم خوبه! بقيه كتابا به درد نميخوره..
    هندسه 1 و 2 : مبتكران فوق العادس! گاجم همينطور! خوشخوانم خوبه ولي سطحش به اينا نميرسه..
    رياضيات گسسته و جبر و احتمال : تنها كتاب خوبي كه وجود داره خوشخوانه!
    هندسه تحليلي :‌خوشخوان!! رمزينه هم خوبه!‌ ولي گفت رمزينرو خودم استفاده نكردم فقط شنيدم كه خوبه
    فيزيك 1 و 2 : گاج سفيد رو زد فقط!
    فيزيك 3 :‌خيلي سبز
    فيزيك پيش :‌گاج سفيد
    شيمي هم مبتكران هر 3 سال!
    عموميا :
    ادبيات
    همه كتاباي تست خيلي سبزو زد! به خصوص گفت اون قسمت آخر كتاباش كه خارج از محدودس خيلي مهمه!
    وليم گفت اگه تناسب مفهوميه هامون سبطي رو بخوني 8-9 تا تست تناسب رو راحت جواب ميدي
    زياد راجع به ادبيات ازش نپرسيدم ديگه
    دين و زندگي : جامع انرژي اتمي
    انگليسي : خيلي سبز هر 3تا كتابش
    عربي : فوت وفن ! اگه وقت داشتي گاج سفيدم بزن
    فقط من چندتا نكته بگم!
    اين كتابا پيشنهاد رتبه 8 كنكور سراسري و 100% به درد هر كسي نميخوره! اون خودش اينقد سخت كوش بود و مفاهيمو خوب ميفهميد كه مثلا تونست تحليلي رو با يه خوشخوان ببنده
    و اينم بگم كه نزديكاي ماه دي بود كه اون همه چيو تموم كرده بود يعني بعدش فقط ميكرد دوره!!
    هيچ وقتم المپيادي نبود! ولي از سال اول دبيرستان فوق العاده بود درسش
    منم همه كتابارو قبول ندارم! يعني بيشترشونو اينا كتاباي عالي اي هستن ولي هر كس با يه مدل كتاب حال ميكنه ،‌مگه نه؟
    منم خواستم ليست كتاباي خودمو بنويسم كه ميخوام امسال بخونم!
    ديفرانسيل و رياضيات پايه : بعد عوض شدن كتابا هنوز وضعم معلوم نيست به خدا
    گسسته و جبر احتمال :‌ كتاب هاي درس و تست و آزمون فار ، بعدشم خيلي سبز!
    هندسه 1 و 2 : گاج و فقط گاج البته هندسه پايه نشر دريافت هم حتما به دليل روند درس محورش + حل تمرين و اثباتايي كه ميكنه ابتدا خواهم خوند (ويراستارشم ابوالقاسمي نويسنده مبتكرانه ، برادران خطيبيم شاگرد بيگي نشر الگو بودن! با يه تير 7-8تا نشونو زديم )
    هندسه تحليلي :‌هنوز شك دارم! ولي منتظرم هندسه تحليلي دريافت همين برادراي خطيبي بياد ببينم در چه وضعيه
    ولي گاج سفيد و فار تو صف بهترينان
    فيزيك پيش: خيلي سبز! 3 جلدي
    فقط بايد ببينم لازم ميشه قبلش فار رو بخونم يا نه
    فيزيك پايه :
    سال 1 و 2 كه هنوز يه كتاب درس حسابي و جديد تو بازار نيست! خيلي سبز و فار دارن ميزنن ولي فلان كه نيومدن
    فيزيك 3 هم خيلي سبز!
    شيمي پيش و پايه : مبتكران و خيلي سبز! دو دوست صميمي
    ادبيات :
    همه ميگن ادبياتو درس به درس نخونين مبحثي بخونين! من ميخوام هر درسو مبحثي بخونم
    املا و لغت هفت خوانه خيلي سبز (در 2 جلد) درس به درس رفته جلو كه به نظرم عاليه!!! بعدم آزموناي جامع درس به درسو تمريناي فوق العاده ايم دارن! همچنين واسه املا آخرش جدول هم آواها هم كامل داره! اينجوري تو ميتوني به آزمون آزمايشي هاتم برسي!
    اينارو در طول سال ميخونم ، مال هامون سبطيم كه قد END READING حجم داره هم واسه جمع بندي بعد عيد!
    واسه تناسبم به نظر بنده حقير درسته كه اصولي خوندن درسته ولي تمرين كردن يه چيز ديگس!!
    تناسب هامون سبطي رو نميشه با خيلي سبز! مقايسه كرد چون دوتا سبك جدان ،‌ اگه وقت داري كه شك نكن خيلي سبز! بازم اگه ميخواي تو آزمون آزمايشيات چون درس به درسن درصد خوب بياري خيلي سبز!
    تناسب هامونم ميتوني بذاري واسه بعد عيد! با اينكه اون موقع خوندنشم شايد فايده ي خاصي نداشته باشه !
    من كه با خيلي سبز كار ميكنم! تناسب هامونم سال پيش يه دور خوندم!
    واسه آرايه هم كه با اون همه تمرين خيلي سبز كلكش كندس! ولي اگه كسي باز خيلي سبز نميخونه كتاب كلاس رمزينه جامع و كافيه!
    تاريخ ادبيات هم خودم از كلك معلم استفاده ميكنم! ولي تخته سياه هم شنيدم عاليه! كمدي كلاسيكه آدم تو ذهنش ميمونه
    زبان فارسي : والا ...
    بازم همون جريان هامون سبطيو خيلي سبز!
    يكي مفهوميو اصولي ، يك فرموليو تمريني!
    من با خيلي سبز بيشتر حال ميكنم
    عربي :
    فوت فن + بانك تست خيلي سبز!
    واژه نامه همگامان هم كنارش!
    راستش تنها درسي كه اصلا واسم مهم نيست تو آزمونام خوب ميدمش يا خرابش ميكنم همينه! مهم كنكوره كه يه درصد خوبي داشته باشم
    دين و زندگي :
    جامع نشر الگو + آيات و نكات گاج + دين و زندگي تب كنكور كلك معلم

10. 6 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

يهويي دستم خورد ارسال شد! حالا تا مديران تاييد كنن پستمو بقيشو اينجا مينويسم
    اين دين و زندگي كلك معلمو خودم كشفش كردم! مولفش رتبه 30 و خورده ايه كنكور 86 يا 87 ميباشد
    بعد اين يارو مثلا همگامانو گاجو هر چيو كه خونده ، با همه خلاصه نويسي هاش آورده كه به نظرم كارش عاليه
    حتما يه نگاهي بندازين به كتابش!!!
    فقط بگم كه اول بايد درسنامه هاي الگورو خوب خونده باشين تا اين قابل استفاده بشه چون يه كم پيچيدس بعضي جاها!
    انگليسي :
    خودم با 3 جلد خيلي سبز! ميخورمش!
    در ضمن من سال دوميه كه كنكور ميدم! اگه واسه بعضيا عجيبه كه اين همه كتابو چطو پايانش؟؟؟ بايد بگم كه فارغ التحصيلم

12. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

از بین شما دوستان تجربی کسی هستش که این کتاب زیست جامع کنکور گاج آبی را خونده باشه و بگید که چه حوریا هستش؟

داخل سایت دریافت یک مطلبی را از دکتر عمارلو (مولف کتاب همایش زیست دریافت و یکی از مولفین زیست گربه) خوندم که گفته که :
    برای سال دوم زیست خیلی سبز! + گربه
    برای سال سوم زیست 8000 تست گاج + گربه
    برای سال چهارم زیست خیلی سبز! + اندیشه فائق
    همراه با این کتاب ژنتیک دکتر آرام فر تخته سیاه را بخونید.

حال خوشحال میشم که نظر شما دوستان تجربی را در مورد این نظر دکتر بدونم که تا چه حد و به چه شکل و کجاهاش را قبول دارید و کجاش را نه؟!
    Last edited by esilovexp; 15-09-2011 at 12:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

دوستان
    زبان انگلیسی کتاب دکتر کیاسالار انتشارات شبقره عالیه الآن فکر کن به چاپ 80 رسیده باشه در ضمن پرفروش ترین کتاب زبان کنکوره

کتاب زبان کنکور (چاپ هفتاد و یکم، انتشارات شبقره)
    پرفروش‌ترین کتاب زبان کنکور در کشور
    تشریح کامل مباحث گرامر پیش‌دانشگاهی و پایه
    بیش از 2000 تست تالیفی گرامر و واژگان + پاسخ تشریحی
    تست‌های سراسری و آزاد سال‌های اخیر + پاسخ تشریحی
    بیش از 100 متن درک‌مطلب متناسب با کتاب درسی
    آزمون‌های جامع به سبک کنکور
    ترجمه پیشنهادی برای متن دروس پیش‌دانشگاهی

15. 5 کاربر از monaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه ها اين سايت آقاي عليرضا افشاره! به نظرم يكي از كار درست ترين مشاوراي ايرانه
    حتما مطالبشو كامل بخونين!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين پستم مخصوص كتاب و آزمونه! حتما بهتون كمك ميكنه!
    Last edited by eminem never dies; 17-09-2011 at 23:16.

17. 3 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •