رفتم برنامه رو دیدم عوض شده.30 بهمن شروع اولین کلاسمون شده.بعد جالبه یجا مثلا زده 12 اسفند دوشنبه س بعد یجا دیگه زده 12 اسفند چهارشنبه!!!!برنامه ریزیشون 2حلقم![]()
رفتم برنامه رو دیدم عوض شده.30 بهمن شروع اولین کلاسمون شده.بعد جالبه یجا مثلا زده 12 اسفند دوشنبه س بعد یجا دیگه زده 12 اسفند چهارشنبه!!!!برنامه ریزیشون 2حلقم![]()
دوستان اسن جریانش چیه ؟
جاهایی که باید توجه بهش بشه رو قرمز کردم :
![]()
جریان خاصی نداره . در 2 گروه ارائه میشه .
دوستان اونقدر که یادمه تو دانشگاه زده بود حذف و اضافه 19 اسفند.درسته؟عزیزانی که رفتن دانشگاه بگن اونجام همین تاریخ رو زده بود؟
کلکته مگه چشه ؟!
میشه بیشتر توضیح بدی ؟! یکی باید رو نوشته ـت شرح بنویسه بده بیرون !از بس مختصر نوشتی .
چون ظرفیت اولی پر شده چرا 20 شده 21 ! گروه 21 شر نشه واسه مون ... !
Last edited by mili_k; 13-02-2013 at 21:28.
اون 20 و 21 شماره ردیف عزیز دلم .
کنار تربیت بدنی 3 تا نقطه قرمز بود روش که میزنی گروه هاش باز میشه . اولی پر شد دوباره ظرفیت اضافه کردن ......
بازم توضیح بدم ؟![]()
دوستان سایتی نمیشناسید که کتابهای پیام نور رو سفارش بدیم و بخریم ؟
چه کاریه امین جان . این همه میریم اونجا و پیگیری میکنیم آخر کتاب رو اشتباهی میدن چه برسه به اینترنتی .
مهدی عزیز منابع که معلوم... اسم کتاب و نویسنده و انتشارات هم معلوم ... من معلوم ... فقط دانشگاه قربونش برم نامعلومچی اشتباه بشه ؟
حرفت درسته امین جانولی به نظرم به دلیل حجم بالای کتاب های پیام نور و نزدیکی اسم بعضی از درس ها در رشته های مختلف احتمال این اشتباه وجود داره .
از کجا تضمین وجود داره که کتاب رو بعد یک هفته ، 3 روز درست بفرستن ؟ شاید شما به درستی سفارش بدی و اما اونا به دلیل حجم بالای کار اشتباهی نفرستین ؟
دردسر پس فرستادنش میارزه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)