آره همین. رو یه سیستم دیگه انجام دادم درست شد!
ولی نمیدونم چرا رو سیستم خودم نمیشد. البته من نرم افزار persian numberals رو نصب کرده بودم. حالا نمیدونم ربط داره یا نه
آره همین. رو یه سیستم دیگه انجام دادم درست شد!
ولی نمیدونم چرا رو سیستم خودم نمیشد. البته من نرم افزار persian numberals رو نصب کرده بودم. حالا نمیدونم ربط داره یا نه
سلام
من برای یک فایل word میخوام از Header استفاده کنم ولی دو تا مشکل هست.
یکی اینکه اون Header که مد نظر من هست در لیست هدر های موجود در نرم افزار نیست! من در متن مختلف هدرهای زیادی دیدم که تو نرم افزار word نیست چه جوری میشه از از این header ها استفاده کرد؟
دوم اینکه وقتی یه هدر استفاده می کنم و بعد میخوام صفحه ها رو طوری شماره گذاری کنم که شماره صفحه ها بالای صفحه باشه هدر پاک میشه و نمیشه header و page number رو همزمان با هم استفاده کرد! راه حل چیه؟
توی 2013 چرا با اینکه contex هم انتخاب میکنی نمیتونی اعداد رو فارسی بنویسی؟ باید چیکا رکنیم
سلام
جواب یک قسمت از سوالتون رو میتونم بگم
برای استفاده از هدر و number page شما باید هدر مورد نظرتون رو انتخاب کنید و بعد در هر قسمت از هدر که مایل بودید با استفاده از quick part یه فیلد جدید ایجاد کنید و قسمت متن اون فیلد رو با استفاده از page number > current position پر کنید در این صورت شما همزمان هم هدر رو دارید هم page number
البته برای بخش دیگه ی سوالتون میتونید با استفاده از هدرهای موجود و آنچه مد نظرتون هست با استفاده از shape dh clip art هدر موردنظرتون رو طراحی کنید
نرم افزاری هست که بتونم حجم فایل wordم رو کم کنم ؟؟؟
بدون اینکه خودم به طور دستی ، حجم عکس های توی فایل رو تغییر بدم.
ممنون![]()
همه اين كارارو كردم اون كاري هم كه تو پست بعد( 7779)گفتيد ميكنم كه از اول شماره نخوره ولي بازم ميخوره چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
چون گزینه زیر، مثل عکس، فعاله!
باید غیر فعالش کنین
دقت کنین که رو قسمت Footer (نه Header) کلیک کنین و این گزینه رو غیر فعال کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا جواب اين مشكل مار و كسي نمدونه!؟ اصلا همچين چيزي امكان داره؟
سلام
فکر نمیکنم امکانش باشه...
سلام به همه ی عزیزان.من یه مشکل بزرگ دارم که از دوستان تقاضای کمک فوری دارم
من یه فایل wordدارم که 9صفحه هستش. با صفحه ی اول کاری ندارم:اما می خوام برای 8صفحه ی بعدی این کارها رو انجام بدم.
از صفحه ی دوم تا 9ام می خوام در هدر این صفحات یک متن 4 حرفی و شماره صفحه رو قرار دهم. شماره صفحات من باید از شماره ی 567 شروع بشه و به 574 ختم بشه - و جای شماره صفحه با متن نوشته شده در صفحه ها تغییر کنه. مثلاً
در صفحه ی 567متن هدر سمت راست وشماره ی صفحه سمت چپ باشه و در صفحه ی 568 برعکس باشه یعنی شماره سمت راست ومتن در سمت چپ هدر قرار بگیره.
ازدوستان تقاضای عاجزانه دارم منو کمک کنند .چون هرکار می کنم نمی تونم این کار رو انجام بدم. سپاسگزارم از همه عزیزان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)