دوستان تسك منجر من تعداد زيادي dlhost.exe در آن بوجود امده و ويندوز به درستي كار نمي كند
به اين شكل
چيكار كنم؟
يه مشكل ديگه هم كه دارم اينه كه هنگام نصب هر نرم افزار يا باز كردن فايل هاي آفيس اين ارور را ميده
ويندوزمم سون از نوع 64 بيتي هستش
دوستان تسك منجر من تعداد زيادي dlhost.exe در آن بوجود امده و ويندوز به درستي كار نمي كند
به اين شكل
چيكار كنم؟
يه مشكل ديگه هم كه دارم اينه كه هنگام نصب هر نرم افزار يا باز كردن فايل هاي آفيس اين ارور را ميده
ويندوزمم سون از نوع 64 بيتي هستش
Last edited by momo; 09-05-2011 at 21:27.
سلام،
من یه بازی رو می خواستم تو ویندوز 7 نصب کنم ولی ارور زیر رو نمایش میده دوستان اگر می تونن کمک کنن ممنون میشم.
در ضمن من توی پاسخ های قبلی همین تاپیک این ارور رو دیدم ولی مشکلی حل نشده بود.
![]()
اینجا انجمن xp هست. در انجمن 7 بپرسید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه مشکلی دارم! وقتی میرم تو یه فولدر که توش فایل های FLV هست سیستم هنگ میکنه و باید رستارت کنم تا درست بشه!
میدونم مشکل از TUMBNAIL ها هست ولی اصلا وقت درست کردنش رو نمیده و هنگ میکنه ! حالا کسی راهی چیزی میدونه از داخل رجیستری چیزی بتونم درستش کنم؟
سلام دوستان
من بازم با اون پیغام خطا مواجه شدم
![]()
دفعه پیش واسه باز کردن فایل های ویدئویی ام پیغام میداد که با دو نرم افزار که گفته بودین خطا fiX کردم و دیگه ظاهر نشد تا اینکه دوباره وقتی برنامه فتوشاپم باز کردم دوباره ظاهر شد .... با دو نرم افزار هم از بین نرفت ،از طریق رجیستری که گفته بودین رفتم تا حذفش کنم ولی این دو تا کلید کلیدiexplorer.exe واین یکی explorer.exe تو مسیری که نوشته بودین پیدا نکردم که حذفش کنم
میشه بهم کمک کنید و بگید چطوری از طریق رجیستری این پیغام حذف کنم ؟؟
شما اون لینکی که واسه دانلود گذاشته بودم استفاده کردین که رجیستریتون با اون دوبرنامه ترمیم کنیدشما داخل منوی run ویندوز xp تایپ کنید regedit بعدش یک پنجره باز میشه به این شاخه ای که این زیر هستش برین از طریق همین آدرس
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution.options
بعدش این کلیدiexplorer.exe واین یکی explorer.exe رو ازاین مسیر حذف کنیدبعدش رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنیداما اول ازاون برنامه ای که واسه ترمیم رجیستری گذاشتم استفاده کنید
سلام
هنگام نصب ویندوز روی لپ تاپ وقتی که با سی دی بوت میکنم و میخوام وارد مرحله نصب بشم درست بعد از اونجایی که نوشته:
Setup is starting windows
با صفحه مرگ مواجه میشم. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ویرایش : با تغییر حالت هارد به IDE mode حل شد.
Last edited by *Ali*; 10-05-2011 at 14:05.
مثل اینکه هنوز مشکل وجود داره.
هنگام نصب و انتخاب درایو ، اصلا درایو هام رو نشناخته و یه چیزای الکی میاره برا خودش.
چجوری میتونم درایور SATA برای Acer 5741 اضافه کنم؟
شما از بازار ويندوز sata support تهيه كن مشكلت حل ميشه
دوستان من هنگام نصب فایل های با ÷سوند msi با این ارور مواجه میشم
set up has stop working
چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)