تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 779 از 2014 اولاول ... 27967972976977577677777877978078178278378982987912791779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,781 به 7,790 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh_sib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    8Mile Road

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .
    منم از ایمان خوشم میاد بازیکنه خوبیه.
    درسته به خاطر درگیری با دایی بوده ولی من شنیدم ( منبع : یکی از رفقای فوتبالیست ).

که ایمان اعتیاد داره به خاطر همین زیاد نمیتونه تو زمین باشه شما اطلاعی از این موضوع دارید.؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بی خیال
    تا وقتی چیزی تایید نشده زیاد باورش نکنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از همگی دوستان
    بازی با فولاد توی ازادیه یا توی اهواز؟؟؟
    توی اهوازه فکر کنم

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دائي گفته مبعلي قد كوتاهه به درد هافبك دفايي تيم ملي نمي خوره
    اگه که تکذيب نکنه خوب احمقانه تر از اين نميشد بگه

جالبه که ايشون به قد کوتاه گير ميدن : همين قد کوتاه باعث قهرمانيه ي فولاد شد

حکايت اينه که بگيم بکهام تکنيک نداره فقط سانتر بلده : خوب هر کسي يه فيزيک بدني و يه استعدادي داره مهم اينه که مربي بلد باشه از استعداداش خوب بازي بگيره . دايي آماده خوره و دانشش همينقدره

اين که تعجب نداره دايي مدتهاست ميخواد بزرگي کنه و بگه تافته ي جدا بافتست ولي هيچ وقت نميتونه با اين عقده بازيها به جايي برسه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

علی دائی فقط یک نفر مثل مایلی کهن میخواد که همه واقعیت ها در رابطه باهاش بگه
    ولی هم مایلی کهن بعضی مواقع زیادی چرت و پرت میگه و هم اینکه از دای خیلی حمایت میشه
    ولی من با مایلی کهن خیلی حال می کنم تمام حرف هایی که دلش میخواد میزنه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جلالي در گفت و گو با فارس:
    كريمي نمي‌خواهد مقصر ناكامي‌هاي تيم ملي قلمداد شود
    خبرگزاري فارس: مدير برنامه هاي علي كريمي گفت: دايي هرگز خود را مقصر ناكامي ها نمي داند و كريمي نمي خواهد مقصر قلمداد شود.
    ابوالفضل جلالي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هم اكنون براي كارهاي فارغ التحصيلي فرزندم و يك سري كارهاي اداري در كانادا هستم و شنيدم كه دايي حرف هايي عليه من زده است. بايد بگويم در 10 سال اخير من به عنوان يك رفيق و بدون آنكه به دنبال مسائل مالي باشم به كريمي در خارج از كشور كمك كردم و تمام كمك‌هايي كه يك ايراني در غربت نياز دارد به او ارائه كردم و هيچ وقت هم دنبال مسائل مالي نبودم.
    وي افزود: بارها تلاش كردم تا رابطه حسنه اي بين علي دايي و علي كريمي بر قرار كنم؛ اما موفق به اين كار نشدم. تنها شخصي بودم كه مخالف كناره گيري علي كريمي از تيم ملي بودم و مدت ها با وي كلنجار رفتم تا چنين اقدامي نكند.
    مدير برنامه هاي كريمي ادامه داد: اين بازيكن معتقد است دعوت رئيس جمهور محترم، سيد حسن خميني، توصيه علي آبادي و نامه برخي از جانبازان و معلولين كشور هيچ اثري روي دايي نداشت و او متقاعد نشد كريمي به تيم ملي دعوت شود، بنابراين دلش با دايي صاف نشد.
    جلالي تاكيد كرد: كريمي مي‌گويد دايي علاقه اي به من ندارد و اگر به تيم ملي بروم باز هم بهانه اي مي‌آورد و اتفاقي رخ مي‌دهد و دايي همه كاسه كوزه‌ها را بر سر من مي‌شكند. دايي هيچ وقت خود را مقصر نمي داند و هميشه ديگران مقصر هستند.
    جلالي در خصوص سخنان علي دايي مبني بر اينكه كريمي مشاوران خوبي ندارد، عنوان كرد: زماني كه علي دايي نامش براي سرمربيگري تيم ملي مطرح نبود كريمي مصاحبه كرد و گفت، چرا دايي نبايد سرمربي تيم ملي باشد و اينگونه نام او براي سرمربيگري تيم ملي بر سر زبان‌ها افتاد. اين حسن نيت كريمي بود؛ اما در عوض دايي چگونه جواب او را داد.
    وي ادامه داد: دايي ابتدا كريمي را از تيم ملي كنار گذاشت و سپس به گونه اي رفتار كرد كه بازيكني با 108 بازي ملي انگار وجود خارجي ندارد. اگر دايي مربي بزرگ و خير خواهي بود مي‌توانست كريمي را كه در خارج از كشور دچار افسردگي روحيه شده بود و به قول دايي بيرون نشسته بود نزد خود فراخواند و دوباره او را از لحاظ روحي آماده كند. اين كار يك مربي بزرگ است؛ اما علي دايي گفت علي كريمي كجاست؟
    جلالي خاطر نشان كرد: خود دايي هم به قطر رفت و هم به امارات و در نهايت به فوتبال ايران بازگشت. كريمي هم با وجود داشتن فاكتور هاي بزرگ نتوانست به تيم هاي بزرگ راه پيدا كند؛ اما اين مسئله هيچ ربطي به مشاوران كريمي ندارد، زيرا وقتي يك بازيكن به جاه طلبي لازم، خواسته هاي بزرگ و ثروت هاي كلان بي اعتنا مي‌شود مشاورانش چه كاري مي‌توانند انجام دهند؟ مانند دانش آموزي كه دوست ندارد درس بخواند. بنابراين استخدام مربي و معلم درجه يك نيز در او كار ساز نيست؛ ولي برخي ديگر با نور چراغ به درجات بالاي علمي مي‌رسند. پس در اين زمينه نبايد مشاوران او را سرزنش كرد.
    جلالي ادامه داد: خود من يك از دوستان دايي در گذشته بودم و يك لحظه از او جدا نمي‌شدم؛ اما اينكه ديگران در گوش او فرو مي‌كنند كه هر كاري عليه او توسط من انجام مي‌گيرد به انحراف كشيدن دايي است، مثلا عنوان كردند مايلي كهن در زمان حضورش در امارات در خانه من بوده است و تمام حرف هايي كه مي‌زند را من به او ديكته كردم، در حالي كه مايلي كهن شخصيتي است كه به توصيه هيچ كس عمل نمي‌كند، مي‌توانيد از خودش اين مسئله را بپرسيد.
    مدير برنامه هاي علي كريمي در خصوص ادعاي دايي مبني بر اينكه نامه كريمي به فدراسيون را او نوشته است، اظهار داشت: كريمي بازيكني زود رنج، حساس و منزوي و گوشه گير است و هيچ گونه رابطه اي با رسانه ها ندارد، بنابراين تلاش كرديم رابطه او توسط آب باريكه‌اي با مردم و رسانه ها حفظ شود. آنچه از قول كريمي نوشته شده حرف هاي خودش بود كه خواستار آن شده است، حتي بارها من حرف هاي تنش زايي كه كريمي بيان كرده بود را تكذيب كردم تا شرايط بهتر شود. ما فقط در چيدمان كلمات به او كمك كرديم و حرف هاي كه او بر زبان آورد بسيار تندتر بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بعدازظهر امروز صورت گرفت
    حمايت هواداران از كريمي در تمرين پرسپوليس
    خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران در واكنش به اظهارات اخير علي دايي، به حمايت از علي كريمي پرداختند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس كه صبح امروز تمرين كرده بودند؛ از ساعت 15 نيز به تمرين پرداختند.
    گرم كردن، آقا وسط، حفظ توپ و پرسينگ،‌ تمرينات سرعتي ون فوتبال با دروازه هندبالي برنامه هاي تمرين امروز بود.
    * ابراهيم توره، كريم باقري، مهدي واعظي و ماركو غايب بودند.
    * مجتبي شيري به علت گردن ‌درد مانند تمرينات صبح به صورت انفرادي تمرين كرد.
    * هواداران حاضر در محل تمرين در واكنش به صحبت هاي دايي مبني بر اينكه كريمي ديگر به تيم ملي دعوت نمي شود، در جريان تمرين بارها اقدام به تشويق و حمايت از كريمي كردند.
    * تمرين ساعت 16:30 به پايان رسيد و فردا نيز در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار مي‌شود. قطبي بلافاصله پس از پايان تمرين براي حضور در جلسه هيئت مديره راهي باشگاه شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رحمان مى آيد يا مهاجم جديد مى خرند

پرسپوليس و رضايى امروز پاى ميز مذاكره

سرخ پوش شدن رحمان رضايى ديگر از حد شايعه گذشته و مى رود كه رنگ واقعيت به خود بگيرد. اتفاقى كه قرار بود قبل از شروع فصل رخ بدهد اما با عدم توافق طرفين به امروز موكول شده. البته همين ديروز بود كه سايت خبرى فارس خبر حضور احتمالى رحمان رضايى در پرسپوليس را از قول مدير روابط عمومى اين باشگاه تكذيب كرد اما در همين رابطه مجيد فرخزادى عضو هيات مديره و سخنگوى باشگاه به ايران ورزشى مى گويد: «مذاكره رسمى از طريق باشگاه صورت نگرفته ولى يكى از دوستان صحبتى را مطرح كرده. قرار است امروز رسما مذاكره اى با او داشته باشيم تا همه چيز مشخص شود.» رحمان رضايى در ابتداى فصل به خاطر اختلاف مالى حاضر به عقد قرارداد با پرسپوليس نشد و به نظر مى رسد اين بار هم مسائل مالى مهمترين مساله در جذب اين مدافع است. البته اگر به قول فرخزادى، پرسپوليس جاى خالى براى به خدمت گرفتن اين مدافع داشته باشد: «يك جاى خالى داريم كه مجبور نباشيم نام معمارزاده را از ليست حذف كنيم. البته هنوز هيچ چيز معلوم نيست و بعد از صحبت با مديرعامل، همه چيز مشخص مى شود.»

بحث حضور رحمان رضايى در پرسپوليس، اين روزها جدى تر از هميشه به نظر مى رسد اما صورت دادن اين انتقال، همه هدف پرسپوليسى ها نيست. آنها تصميم ديگرى هم دارند و آن جذب يك فوروارد جديد است. ضعف هاى خط حمله پرسپوليس در واقع مسوولان اين باشگاه را در جذب رحمان رضايى دچار ترديد كرده. البته آنها امروز در جلسه اى رسمى با رحمان رضايى و مدير برنامه هايش به مذاكره خواهند نشست اما آنقدر مشتاق نيستند كه براى جلب رضايت رحمان، هر درخواستى را بپذيرند چرا كه در مقطع فعلى حضور يك مهاجم ششدانگ و فرصت طلب را به جذب يك مدافع ترجيح مى دهند و شايد اگر امروز مذاكرات آنها نتيجه اى دربر نداشته باشد، پرسپوليسى ها بار ديگر قيد رحمان را بزنند و براى به خدمت گرفتن يك فوروارد جديد وارد عمل شوند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حيدرى: براى نيمكت نشينى آماده ام

سپهر حيدرى كه در ديدار با ابومسلم همچون ديگر مدافعان پرسپوليس، اشتباهات بسيارى را مرتكب شد درباره اين بازى مى گويد: در بازى مقابل ابومسلم شانس با ما يار نبود. به اعتقاد من موقعيت هاى ما از ابومسلم بيشتر بود و مى توانستيم از آنها استفاده كنيم. اين را همه بايد بدانند در باخت يك تيم، تنها مدافعان مقصر نيستند و تمامى تيم حتى بخش تداركات در باخت شريك هستند.
    سپهر خوب مى داند كه با آن بازى ضعيف به احتمال زياد اين هفته بايد روى نيمكت بنشيند و انگار خود را براى اين كار آماده كرده كه مى گويد: من اين روزها را تجربه كرده ام. در دوران فوتبال يك بازيكن پيش مى آيد، ولى فكر نمى كنم در بازى هاى گذشته من ضعيف كار كرده باشم. زيرا اگر ضعيف كار مى كردم در تركيب ثابت قرار نمى گرفتم ولى با اين حال هر تصميمى كه از سوى كادر فنى گرفته شود را با جان و دل مى پذيرم. تابع دستورات كادر فنى هستم و مشكلى با نيمكت نشينى ندارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به آقاى گلى فكر نمى كنم

باقرى: بهتر است جوانان به جاى من بازى كنند

يكى از ستاره هاى بى چون و چراى پرسپوليس در فصل جارى است كه عدم حضورش در بازى مقابل ابومسلم كاملا به چشم آمد. در روزى كه كريم باقرى به دليل مصدوميت نتوانست براى سرخپوشان به ميدان برود، پرسپوليس بازى را به حريف مشهدى واگذار كرد تا ضعف خط دفاعى اين تيم كه با نبود باقرى بازى بيش از پيش تشديد شده بود كاملا به چشم بيايد. اما اين در حالى است كه او به اين مسأله اعتقاد نداشته و مى گويد: اگر من هم بازى مى كردم باز هم مى باختيم. اما با تمام اين حرف ها نمى توان از درخشش كاپيتان پرسپوليس در فصل جارى و گلزنى هاى او به راحتى گذشت.

كريم باقرى امسال يكى از ستاره هاى پرسپوليس است، علت اين موفقيت را چه مى دانى
    من مطابق خواسته اعضاى كادر فنى تمرين مى كنم همين. اما سعى مى كنم با تمام وجود تمرين كنم تا تمام خواسته هاى مربيان را انجام دهم و مثل بعضى ها از زير تمرين فرار نمى كنم و فكر مى كنم همين مسأله باعث شده موفق باشم.
    منظورتان از اينكه مثل «بعضى ها» از زير تمرين فرار نمى كنيد چيست
    هيچى...، بعضى از جوان ترهاى تيم از زير تمرين فرار مى كنند كه خودشان ضرر خواهند كرد همين. بگذريم.
    نبود كاپيتان پرسپوليس در بازى مقابل ابومسلم كاملا به چشم آمد و در آخر هم شكست اين تيم را در پى داشت!
    نه اين طور نيست دليل شكست پرسپوليس مقابل ابومسلم عدم حضور من نبود. آن روز شرايطى بود كه اگر من هم بودم مى باختيم. اما خدا را شكر اين شكست زمانى رقم خورد كه با توجه به تعطيلى چند روزه ليگ فرصت جبران را داريم. ضمن اينكه قطبى بهتر از هر كسى شرايط تيم و راه غلبه بر مشكلات را مى داند.
    با توجه به گلزنى هايتان در بازى هاى اخير، براى آقاى گلى در فصل جارى خط و نشان نمى كشيد
    نه، من اصلا به دنبال كسب عنوان آقاى گلى نيستم. هدف من فقط كمك كردن به تيم است براى موفقيت آن، نه رسيدن به عنوان آقاى گلى.
    مشكل خط دفاعى پرسپوليس اين روزها به يكى از معضلات اصلى تيم تبديل شده، مشكل كجاست
    پرسپوليس نفرات خوبى در خط دفاعى دارد اما ما يك مدافع سرعتى نداريم. خط دفاع پرسپوليس مشكل دارد اما اين مشكلات به شكلى نيست كه حل نشود و به زودى با برطرف كردن اشكالات اين خط، بر مشكلات غلبه خواهيم كرد.
    اما در بازى برابر ابومسلم اشكالات خط دفاعى مشكلات زيادى را براى تيم به دنبال داشت.
    بازى مقابل ابومسلم سخت بود. ما بايد هر طور كه شده بود مقابل اين تيم به پيروزى مى رسيديم. قبول دارم درصد اشتباهات خط دفاعى زياد بود اما قبول كنيد ما هم بدشانس بوديم. آنها بهتر از ما از موقعيت هايشان استفاده كردند.
    فكر نمى كنيد خستگى دربى روى بازيكنان تأثير گذاشته بود

نه اصلا، ابومسلمى ها هم مثل ما بازى كرده بودند. اينها همه حرف است ما خوب بازى كرديم در حالى كه اگر خسته بوديم پس نبايد موقعيتى درست مى كرديم اما پرسپوليس على رغم قبول شكست موقعيت هاى زياد و خوبى داشت.
    فكر نمى كنيد آمدن كريمى توقعات را از پرسپوليس بالا برده است
    نه اين طور نيست چرا كه كريمى با ارائه يك بازى زيبا و زدن سه گل توقعات ما را برآورده كرد غير از اين است بچه هاى ما فقط كمى مغرور شده بودند هر چند دليل آن را نمى دانم اما اين شكست تجربه خوبى شد براى آنها تا از اين به بعد با دقت و تمركز بيشترى بازى كنند.
    اين روزها بحث حضور دوباره شما در تيم ملى مطرح مى شود. على دايى هم با صراحت اعلام كرده مى خواست در اين اردو از كريم باقرى دعوت كند كه شما مصدوم شديد.
    من قبلا هم گفته بودم هر زمان كمكى از دستم بربيايد در خدمت تيم ملى هستم.
    ولى يك بار هم خداحافظى كرده بوديد!
    بله! الان هم مى گويم كه بهتر است به جاى من جوانان بازى كنند اما براى سرمربى تيم و لطفش احترام قائل مى شوم.
    يك بار گفتيد اگر قرار است به تيم ملى دعوت شوم و روى نيمكت بنشينم بهتر است دعوتم نكنند.
    هنوز هم همين حرف را مى زنم. منظورم از اينكه مى گويم به درد تيم ملى بخورم همين بود. وگرنه بازيكن نيمكت نشين بشوم، چه سودى به تيم مى رسد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •