میشه یکی یه توضیح مبسوط راجع به Inter Cooler بده؟
اگر لینک مطلب دارید، لطفاً بذارید.
+
قیمتش.
ممنون
میشه یکی یه توضیح مبسوط راجع به Inter Cooler بده؟
اگر لینک مطلب دارید، لطفاً بذارید.
+
قیمتش.
ممنون
یه مقایسه پیدا کردم بین Nyko Xbox 360 Intercooler و Pelican Fan Stand این دومی از USB برق میگیره و مشکل Intercooler رو نداره.
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب فرووم برای همینه دیگه.
نه ديگه فرووم واسه اين كار نيس
من خودم ديگه كم به اين تاپيك سر ميزنم چون تو 24 ساعت حدود 5 يا 6 صفحه اين تاپيك جلو ميره و تقريبا هم مطالبش اوتقدر تكرار ميشه كه تقريبا حكم اسپم رو دارن
حالا اگه كسي واقعا بخوان صفحه هاي قبل رو بخوونه و اطلاعات كسب كنه اصلا براش مقدور نيس و اين يعني اين كه كلا تاپيك بار علمي و مهمتر از اون اعتبار ارشيوش پايين اومده
ببین وقتی رو سر در تاپیک نوشته تمامی سوالات و مباحث درمورد Xbox 360 (فقط در اینجا) یعنی اینکه چی؟! جاییش نوشته سطح علمی یا آرشیوی تاپیک رو پائین نیارید؟! اگر سوال در مورد Xbox نباشه و یا spam باشه حرف شما درسته، در غیر این صورت صاحبان تاپیک خواستن که تمامی سوالات مربوط به Xbox اینجا باشه پس جای هیچ ایرادی به کسی که سوال رو مطرح میکنه نیست. حالا اگر از فردا صاحبان تاپیک دلشون خواست اینطور نباشه بله اونوقت قضیه متفاوته.
خرید Intercooler ها مدت هاست که به صورت عملی ثابت شدس
که نه تنها تاثیری تو cooling کنسول نداره
بلکه گاهی ضرر هم داره
تنها روش cooling که کارایی اون اثبات شدس روش 12 ولت کردن فن های داخهلیه کنسوله
که اون هم همراه با shorud mod و divider کردن داخلی معنی و مفهوم پیدا میکنه
در مورد jasper هم الان بهتره بحث نشده کسانی که میخرن و بازی های انچنانی میکنن
بهتون قول میدن 5 یا 6 ماه دیگه همشون دچار مشکل میشن
پس همین الان بهتره روش cooling انجام بدن
از ما گفتن
من بازی battle field bad companyرو گرفتم وقتی میزارمش هیچی نمیشه Open tray میزنه چه کنم؟
بله این اشتباهی بوده که مدیران از اول به فکرش نبودن و الان این وضعیت پیش اومده و ما الان با یک تاپیک 800 صفحه ای روبه رو هستیم که خیلی از مطالب مفید و آموزنده ی اون که خودم 2,3 تاشو گذاشتم در این جا گم شده !!!
ایشالا اگه یه تاپیک در مورد مشاور قیمت باز بشه ,تیتر این تاپیک رو هم ویرایش میکنن تا دیگه شما و امسال شما به اشتباه نیوفتند .
-----------------------------------------
در مورد InterCooler هم بگم که اصلا بدرد نمیخوره چون شما زمانی که اینتر کولر رو به پشت دستگاه وصل میکنی هم راه خروجی هوا رو تنگ تر میکنی و هم اینکه تو مصرف برق دستگاه تداخل ایجاد میکنی و این باعث میشه که عمر دستگاه کوتاه بشه .
یه سری Intercooler جدید یکی از دوستام وارد کرده که میگه آمریکایی هست و 60 تومن میده !!!!
این InterCooler دیگه توسط برق دستگاه کار نمیکنه بلکه خودش یک آداپتور داره که با برق 12V کارشو انجام میده و خیلی هم کم صدا هست !!!
خوبیش اینه که محفظه های خروج هواش خیلی باز هست و تهویه رو بهتر میکنه و اینکه با آداپتور هم کار میکنه که هیچ تداخلی در مصرف برق نخواهد داشت.
ابولفضل جان شما باید درایو DVD دستگاهت رو به ورژن 1.6 UP کنی چون دیگه بازی هایی که از HAWX به اینور اومدن همشون به iXtreme 1.51 یا 1.6 نیاز دارند.
ببر NextGen واست یک ربعه درست میکنه .خرجش هم 8 تومن میشه
پدرام جان شما الان خودت دستگاهت رو Cooling کردی داداش ؟؟؟
اگه این کارو کردی یه سری اطلاعات به ما بده ببینیم پولمون میرسه این کارو بکنیم یا نه .
مرسی![]()
Last edited by SamGun; 18-07-2009 at 20:13.
بنده درحال حاضر اهواز هستم این مغازه ها هم بلدن؟
سعید جان بازی battlefield bad company نیاز به update نداره
یعنی قبل از این که 1.6 بیاد اومده
مشکل ایشون از جای دیگس
فکر کنم بازی مشکل داره
Last edited by pedram_sad; 18-07-2009 at 20:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)