ممنون از جواب ولی سرعت اینترنت من بالاست (512)پینگ هم 180-190 هست تونل هم کردم نشد...
ممنون از جواب ولی سرعت اینترنت من بالاست (512)پینگ هم 180-190 هست تونل هم کردم نشد...
خب برادر ابوالفضل patch بازیت چیه؟این مشکل از کی شروع شده؟کدوم رووم هستی؟![]()
چنتا پست قبلی گفتم..اما شمایی دوباره میگم
تقریبا ساعت 4:30 نت من وصل شد رفتم تو یکی از روم های ایران(یادم نیست چه رومی)بعد وارد یکی از سرور ها شدم از اونجا مشکل آغاز شد اولیش این لود که وقتی بقیه چیزی مینوشتن هیچی نشون نمیداد انگار هیچی ننوشتن و فقط اسپیس رو فشار دادن از بازی اومدم بیرون start game زدم دیگه هیچی نشون نمیداد رفتم تو یکی از روم های خارجی اونجا همه چیز درست بود هنوز هم درسته اما با روم ایران مشکل داره پچ بازی هم 1.24b هست معمولا روم 4 هستم
چه مشکل عجیبی
با رووم hlr 2 هم امتحان کن....![]()
نظری ندارم :(
دوستان لطفا راهنمایی کنن
شبا ساعت 11 انلاین باش کلن وار
مشکل شما پچتونه دقیقا شماره پچت رو بنویس با خورده اعدادش
به به بکس قدیم چطوری دادا
جا اراز خالیه
شبا 11 به بعد هستیم
caocaox اد کن
واسه اسپمرهایی مثل شما بهتره خاموش باشه نیاین اینجا چرت و پرت بنویسین پستاتون زیاد شه
با 512 5 به 5 هاست میشه
رووم 4 11 به بعد باش اونجا هستیم
شما که ادعات **** خرو پاره میکنه چرا میترسی انلاین شی پس؟
پیشنهاد می کنم یک بار گارنا رو دوباره نصب کنین اگه نشد وارکرافتتون رو هم دوباره نصب کنین دیگه با این دو کار باید هر مشکلی هست درست بشه وگرنه باید ویندوز رو هم دوباره نصب کنین![]()
ﺁﻗﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﻋﻮﺍﺗﻮﻥ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺑﮕﯿﺪ ﻫﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﻣﻘﺎﺑﻞ
Nega siren &
Dragon knight
ﮐﺪﻭﻣﺎ هستن![]()
باز این cao cao اومد زر زد رفت، انگار باید همون بلایی که ادعای من سر خر می یاره سره اینم بیاد.
ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻓﺎ ﯾﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﭘﻠﯿﺸﻮ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﻫﻤﻪ ﺑﺒﯿﻨﻦ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﮑﻠﯿﻒ ﻣﺸﺨﺺ میشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)