ممکنه یه مقدار بهتر بشه ولی به نظرم هزینه نکنی بهتره چون اونم کمک زیادی نمیتونه بهت بکنه کلا مودم رو روی پشت بوم یکم بچرخون ببین لینک کوالیتی بهتر میشه یا نه
ممکنه یه مقدار بهتر بشه ولی به نظرم هزینه نکنی بهتره چون اونم کمک زیادی نمیتونه بهت بکنه کلا مودم رو روی پشت بوم یکم بچرخون ببین لینک کوالیتی بهتر میشه یا نه
این بهترین سیگنالی بود که توی بلند ترین نقطه پشت بام گرفتم
اما خوب نیست بازم ..
نمیدونم مودم کلا ضعیف هست یا چی ...
تازه اگر بخوام این سیگنال رو هم استفاده کنم بای برد مودم رو بزارم توی یه باکس ضد اب و داستان های بعدش ....
گرفتار شدم چی کار کنم از این وضعیت اینترنت منطفه ...
دوستان از جایی میخام ی مودم بگیرم
برای اینکه خیالم راحت بشه اکبنده و تاحالا استفاده نشده میتونم به ایرانسل زنگ بزنم و با چک کردن مک ادرس مودم وضعیتشو چک کنم ؟
ایا راهی وجود داره؟
درود دوست عزیز من خودم تازه این مودم رو تهیه کردم قبلش هم کلی تحقیق کردم برای خریدش بزار راهنمایت کنم.
اول از هرچیز ببین که چه جور استفاده ای از مودمت داری و بعد میزان مصرف حجمیت رو بسنج.
ایرانسل: بد نیست و کارت رو راه میندازه، سرعتش که به منطقه ات بستگی داره و ساختمان خونه ات که چقدر سیگنال ازش عبور میکنه اگر شرایط آنتن دهی ات خوب باشه سرعتش عالیه اما یادت باشه بسته هاش بعد از اون یکسال اول که 480 گیگ داری اصلا نسبت به بقیه شرکت های ارائه دهنده اینترنت TD-LTE به صرفه نیست و اگر کار زیادی با اینترنت انجام بدی یا مصرفت بالا باشه زود تمام میشه و مجبوری هزینه بیشتری پرداخت کنی مگر اینکه مصرفت سبک باشه در حد وب گردی روزانه و اینستا رفتن. بدرد گیم نمیخوره چون ثبات نداره. برای دانلود باید بسته های شبانه بگیری که 2 تا 7 صبح فقط به صرف هست و سرعت دانلود شبانه بالاست ولی خب قید دانلود تو طول روز باید بزنی و فقط شبا دانلود کنی وگرنه روزانه ات تمام میشه.
مبیننت:مبین نت از طرفی کیفیت سرعت اینترنتش باز به منطقه بستگی داره ولی چون آپشن FD-LTE هم داری که یعنی اگر بخوای و تشخیص بدن البته همون اینترنت رو برات میندازن رو خط همراه اول و خب چون همراه اول همه جا پوشش دهی داره بیشتر میتونی روی سرعت تعیین شده حساب باز کنی. از لحاظ به صرفه بودن بسته های اینترنتش خوبه و نسبت به ایرانسل واقعا به صرفه تره اما مقداری گرونتره که بخاطره حجم بیشتری که میده طبیعیه دیگه. برای گیم امتحان نکردم ولی بعید میدونم خیلی ثبات خوبی داشته باشه. برای دانلود گیگ پک داره که با قیمت مناسب میتونی حجم روزانه بگیری.
ADSL: اینجا باید ببینی کدوم ارائه دهنده اینترنت ADSL تو منطقه ات خوب عمل میکنه بری از همون خدمات بگیری. سرعتش کاملا بستگی به کابل و فاصله تا مرکز یا دکل و از این حرفا داره و متغیر در میاد مثلا دیدی بیشتر از 8 مگابیت بهت ندادن اگر با سرعت متوسط یا کم مشکلی نداری اوکیه (نسبت به مبیننت یا ایرانسل). برای دانلود که دستت بازه خیلی به صرفه و پرحجمه خیالت تخته میتونی دانلود کنی و خیلی پول ندی ولی قید دانلود سریع رو بزن چون همونطور که گفتم سرعت پایینه. بدرد گیم میخوره معمولا خیلی باثباته ولی باز بستگی به اون ارائه دهنده داره مثلا مخابرات باشه یا شاتل.
جمع بندی اینکه دردسر راه اندازی اینترنت سیم کارتی مثل ایرانسل و مبیننت نسبت به ADSL کمتر و سرعتشون بیشتره ولی از طرفی گرونترن و ثباتشون پایینتره مخصوصا تو بازی. ببین چه استفاده ای داری و عاقلانه هزینه کن. سوالی داشتی در خدمتم.
موفق باشی دوست گلم![]()
سلام میگم اطلاع دارید که آسیاتک روی دکل ایرانسل TD-LTE میده یا نه؟ سرعتش چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
ببین سیگنال مهم نیست فقط لینک کوالیتی مهمه هر چی بالاتر باشه مودم سرعت بهتری میتونه بگیره برای من سیگنال از مال تو خیلی ضعیف تره ولی لینک کوالیتیم 16 هست .اون مودم بیرونی که میخای بگیری قیمتش یک و خورده ایه که به سختی هم گیر میاد و اونایی که استفاده کردن میگن تو سرعت بالا هی ریست میشه و مشکل داره تو هم که سیگنالت اونقدری خوب نیست که بخای براش یه تومن هزینه کنی پس برو سراق مبین نت قیمتشم کمتره
اره دیگه اسیاتک کلا اویزونه ایرانسله تی دی اسیاتک همون تی دی ایرانسله پوشش همون پوششه ولی روی همراه ایرانسل سرویس نمیده یعنی اگر روی تی دی ایرانسل پوشش خوبی نداشته باشی با اسیاتک هم همونجوره ولی میگن سرعتش از ایرانسل کمتره .هیچ وقت سرعت و کیفیت یه زیرمجموعه از اپراتور اصلی بهتر نیست .
Last edited by morteza_mombeini; 25-05-2020 at 11:16.
متاسفانه کوالیتی بالاتر از این نرفت
مبین نت هم زنگ زدم میگه ما رومینگ میشیم روی دکل های اطراف که اگر این جوری باشه وضعیت همینه که هست ...
از نظر این شرکت ها هم سرعت ۴ مگ یعنی اوکی که به درد من نمیخوره و برگشت نمیدن پولم رو ....
دیگه نمیدونم چی کار کنم
اگه همراه اول خوب انتن میده و سرعتش بالاست رومینگ بگیر دیگه اونطورم نیست که همیشه 4 مگ باشه برای من تا جالا زیر 20 مگ نیومده .اگر هیچ کدوم انتن نمیده پس باید بری سراغ کابلی مثل adsl یا vdsl ftth یا وایرلس که اونم احتمالا جواب نده اگر اینا رو هم نمیتونی بگیری کلا بی خیال اینترنت بشو یا خونه رو عوض کن .
ممنون بابت راهنمایی ..
والا ADSL که محل ما از بس خط ها خرابه که ۴ مگ به زحمت آپ میشه با یه کوچولو ترافیک هم میوفته ...
فیبر هم رفتم سفارش دادم الان ۴ ماهه خبری نیست ...
فک کنم عوض کردن خونه زود تر نتیجه بده بخدا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)