تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 778 از 2605 اولاول ... 27867872876877477577677777877978078178278882887812781778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,771 به 7,780 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

رفقا یک اشتباه بزرگ ما این بود که فکر میکردیم کلیه مسائل قیلترینگ در ایران اتفاق میفته.....

اولا که تمام سرورهای(زیرساخت ) توی کشور چک هستش و در واقع اینجا فقط کنترل چی هستند .
    دوم اینکه تمامی خطوط طبق همون صحبت قبلی با همون فایروال جدیده !! به کا رفته.
    پریروز با یکی از بچه هایی که اشنایی در زیرساخت داشت هم رکاب شدیم و در طول مسیر کلی چیز میز از زیر زبونش بیرون کشیدم .
    فقط باید بگم خدا به دادمون برسه.
    همون قضیه اینترنت ملی صد در صد و بی برو برگرد انجام میشه ولی راهی رو به من پیشنهاد کرد که فعلا هم انجام میشه . مثل تانل زدن و استفاده از برنامه های این چنین که البته مستلزم به طی کردن یک سری مراحل تقریبا قانونی هستش . شما همچنان میتونید تا روز موعود از کا بروکسی استفاده کنید ولی بعد از بالا اومدن نور دیده (همون نامزد کاترین اشمون ) نمیتونیداز این نرم افزار استفاده کنید.

یک نمونه اش دریافت یک وی پی اس از داخل هست که خودش داستان داره و از این به بعد به هرکسی نمیدهند( سر قضیه همین اینترنت داخلی ) و مرحله دوم هم کرایه سرور در هرجا به غیر از این خراب شده اشغال دونیه. و لینک این دوتا به هم هستش.
    بعدا راجبش مفصلتر صحبت میکنم.....

2. 2 کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

این خبر دقیقا مشکل اینترنت ایران هست و این شخص از سواد بالایی برخوردار هست که چنین حرف زده هست , خوشحالم تو میون این همه خبر مشابه که اکثرا از منابعی هستند که طرف اصلا نمیدونه اینترنت چیه یا تو ذهنش فیس بوک یاهو مسنجر صفحه گوگل و دانلود منیجر شکل میگیره (حتی خود وزیر محترم) ولی این خبر امیدوار کننده هست:

مدیر یک شرکت اینترنتی گفت: اختلالات اینترنت موضوعی تکراری است و به زودی برطرف خواهد شد.

امیرحسین رجبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اطلاعاتی که در فضای اینترنت جابه‌جا می‌شود در صورتی که رمزنگاری نشده باشند، به راحتی قابل کنترل است اما اگر این اطلاعات رمزنگاری شده باشد، برای کنترل آن لازم است سرعت پهنای باند کند شود.

وی ادامه داد: مخابرات به دلیل این‌که جنبه محلی دارد، نمی‌تواند نقش اصلی را داشته باشد و به نظر من و دست‌اندرکاران حوزه فن‌آوری اطلاعات، شرکت ارتباطات زیرساخت مسوول نقل و انتقال داده‌ها است.

او در رابطه با افزایش اختلالات اینترنت با نزدیک شدن برگزاری انتخابات گفت: مسوولان امر ارتباط این این دو را رد می‌کنند اما به دلیل تکرار این موضوع در روزهایی از سال و توجیه منطقی آن بی‌ربط به نظر می‌آید.

رجبی افزایش حجم دانلود کاربران را در کاهش بیش از حد سرعت اینترنت غیر فنی دانست و افزود: هر کاربر پهنای باند ثابتی را خریداری کرده است و در صورت اشتراک پهنای باند از حد مشخصی نباید کمتر باشد. وقتی کاربر پهنای باند 1MG با ضریب اشتراک 4 خریداری می‌کند، نباید اینترنت قابل مصرف او از 256MG کمتر باشد.

این کارشناس حوزه فن‌آوری اطلاعات در رابطه با وضعیت اینترنت در این روزها اظهار کرد: علاوه بر کندی بیش از حد سرویس‌های VPN،‌ استفاده از پروتکل‌های SSL هم تا حدودی کند شده و امکان تبادل داده‌های رمزنگاری شده به شدت کاهش پیدا کرده است.

رجبی وضعیت اینترنت را پس از انتخابات راضی‌کننده پیش‌بینی کرد و گفت: براساس براساس تکرار این پدیده بعد از انتخابات وضعیت اینترنت بهتر می‌شود؛ هر چند که در این هشت سال وضعیت اینترنت به دلیل طرح شبکه ملی اطلاعات دچار سیر نزولی شده است که امیدواریم با توجه به وعده‌های کاندیداهای ریاست جمهوری، وضعیت اینترنت بهبود یابد.

وی در رابطه با انتظارات خود به عنوان فعال حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات عنوان کرد: کاهش قیمت پهنای باند و افزایش کیفیت آن در کنار گردش آزاد اطلاعات و استفاده راحت از VPNهایی که جنبه غیر قانونی ندارند از ضروری‌ترین نیازهای این حوزه است.

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۸

منبع: khabarfarsi
    Last edited by italodance; 12-06-2013 at 07:51.

4. 5 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این خبر دقیقا مشکل اینترنت ایران هست و این شخص از سواد بالایی برخوردار هست که چنین حرف زده هست , خوشحالم تو میون این همه خبر مشابه که اکثرا از منابعی هستند که طرف اصلا نمیدونه اینترنت چیه یا تو ذهنش فیس بوک یاهو مسنجر صفحه گوگل و دانلود منیجر شکل میگیره (حتی خود وزیر محترم) ولی این خبر امیدوار کننده هست:

مدیر یک شرکت اینترنتی گفت: اختلالات اینترنت موضوعی تکراری است و به زودی برطرف خواهد شد.

امیرحسین رجبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اطلاعاتی که در فضای اینترنت جابه‌جا می‌شود در صورتی که رمزنگاری نشده باشند، به راحتی قابل کنترل است اما اگر این اطلاعات رمزنگاری شده باشد، برای کنترل آن لازم است سرعت پهنای باند کند شود.

وی ادامه داد: مخابرات به دلیل این‌که جنبه محلی دارد، نمی‌تواند نقش اصلی را داشته باشد و به نظر من و دست‌اندرکاران حوزه فن‌آوری اطلاعات، شرکت ارتباطات زیرساخت مسوول نقل و انتقال داده‌ها است.

او در رابطه با افزایش اختلالات اینترنت با نزدیک شدن برگزاری انتخابات گفت: مسوولان امر ارتباط این این دو را رد می‌کنند اما به دلیل تکرار این موضوع در روزهایی از سال و توجیه منطقی آن بی‌ربط به نظر می‌آید.

رجبی افزایش حجم دانلود کاربران را در کاهش بیش از حد سرعت اینترنت غیر فنی دانست و افزود: هر کاربر پهنای باند ثابتی را خریداری کرده است و در صورت اشتراک پهنای باند از حد مشخصی نباید کمتر باشد. وقتی کاربر پهنای باند 1MG با ضریب اشتراک 4 خریداری می‌کند، نباید اینترنت قابل مصرف او از 256MG کمتر باشد.

این کارشناس حوزه فن‌آوری اطلاعات در رابطه با وضعیت اینترنت در این روزها اظهار کرد: علاوه بر کندی بیش از حد سرویس‌های VPN،‌ استفاده از پروتکل‌های SSL هم تا حدودی کند شده و امکان تبادل داده‌های رمزنگاری شده به شدت کاهش پیدا کرده است.

رجبی وضعیت اینترنت را پس از انتخابات راضی‌کننده پیش‌بینی کرد و گفت: براساس براساس تکرار این پدیده بعد از انتخابات وضعیت اینترنت بهتر می‌شود؛ هر چند که در این هشت سال وضعیت اینترنت به دلیل طرح شبکه ملی اطلاعات دچار سیر نزولی شده است که امیدواریم با توجه به وعده‌های کاندیداهای ریاست جمهوری، وضعیت اینترنت بهبود یابد.

وی در رابطه با انتظارات خود به عنوان فعال حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات عنوان کرد: کاهش قیمت پهنای باند و افزایش کیفیت آن در کنار گردش آزاد اطلاعات و استفاده راحت از VPNهایی که جنبه غیر قانونی ندارند از ضروری‌ترین نیازهای این حوزه است.

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۸

منبع: khabarfarsi
    MG واحد جدیده؟! مخفف چیه اونوقت؟
    البته من تا بحال ندیدم هیچ کدوم از این خبر گذاری ها فرق بیت با بایت و کیلو با مگا را تشخیص بدند!

6. 6 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

البته من تا بحال ندیدم هیچ کدوم از این خبر گذاری ها فرق بیت با بایت و کیلو با مگا را تشخیص بدند!
    اره فکر کنم غلط املایی از صحافی سایت خبر فارسی باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

اوضاع من دوروز خیلی داغونه !
    همیشه صبح تا شب پینگم 100 بود اما ا 10 صبح به بعد میره روی 240-230 بدتر اینکه سرعت صفحات 5 برابر بدتر میشه !
    با پینگ 100 موقع باز کردن صفحه حداقل 90-80 kb/s از پهنای باند استفاده می کنه اما با پینگ 230 حدودا با 15 k/s از پهنای باند استفاده می کنه !

9. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تمام مطالبی که این شخص با سواد گفتند رو یک نفر که دوره ICDL زپرتی 2 ماهه رو هم ببینه میتونه درک کنه چیز خیلی خاصی نگفتند. من نکته ی مهم یا ایتمی که بتونه وضعیت فعلی رو دگرگون کنه ندیدم.

یک جوری نوشتید با سواد که فکر کردم چهارتا از اگزم های مایکروسافت رو قورت داده..
    اون شخصی که من باهاش صحبت کرده بودم کانفیگ کار رورترهای سیسکو بود که بصورت مستقیم با زیرساخت در ارتباط هستش.

و در نهایت خود این جناب مسئول جواب خودشون رو دادند.
    دوستان لطفا به این قسمت دقت بفرمایید

اطلاعاتی که در فضای اینترنت جابه‌جا می‌شود در صورتی که رمزنگاری نشده باشند، به راحتی قابل کنترل است اما اگر این اطلاعات رمزنگاری شده باشد، برای کنترل آن لازم است سرعت پهنای باند کند شود.
    و حالا به اینجا به دقت کنید. مسلمه که وقتی رمزگزاری انجام بشه پکتها رو نمیتونند باز کنند. وقتی هم پکتها رمزگشایی نشوند دیگه مشاهده اطلاعات هم مسیر نیست . ایشون زر فرمودند
    علاوه بر کندی بیش از حد سرویس‌های VPN،‌ استفاده از پروتکل‌های SSL هم تا حدودی کند شده و امکان تبادل داده‌های رمزنگاری شده به شدت کاهش پیدا کرده است.
    ملت بدبختن به خدا گیر یک عده نفهم افتادن هرکسیی هم هرچیزی میگه فکر میکنند طرف شاخ غول شکسته ..دقت کنید به اون ولیو MG که واحد شارش میزان مصرف مگابایت در گا ! هستش megabyte / per GA خودش جوک ساله !

11. 5 کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اوضاع من دوروز خیلی داغونه !
    همیشه صبح تا شب پینگم 100 بود اما ا 10 صبح به بعد میره روی 240-230 بدتر اینکه سرعت صفحات 5 برابر بدتر میشه !
    با پینگ 100 موقع باز کردن صفحه حداقل 90-80 kb/s از پهنای باند استفاده می کنه اما با پینگ 230 حدودا با 15 k/s از پهنای باند استفاده می کنه !
    دقیقا مشکل من !
    صبح پینگ 80-90 ظهر به بعد 200 تا 300

13. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

من همیشه صبح تا شب پینگ 100 بود بعضی اوقات هم که مثلا پینک میرفت روی 200 مشکلی تو Page نداشتم !
    الان یه جوری شده با پینگ 200 از 15 درصد پهنای باندم استفاده می کنه !! یعنی نمی تونه بکشه واسه باز کردن Page !
    اما با 100 موقع باز کزدن تا 80 هم پر می کنه !
    نمی دونم دیگه هم زنگ نمی زنم چون دست اونا نیست به هر حال پس فردا نمایش نکبته باید تحمل کرد !
      محتوای مخفی: . 
    من سرتک فرزند بودن معافی دارم اگر این یارو حیوون چلاغ لق لقی شل پا بشه رییس ج.اسهالی من قطعا از ایران میرم قطعا میرم !

15. 2 کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من همیشه صبح تا شب پینگ 100 بود بعضی اوقات هم که مثلا پینک میرفت روی 200 مشکلی تو Page نداشتم !
    الان یه جوری شده با پینگ 200 از 15 درصد پهنای باندم استفاده می کنه !! یعنی نمی تونه بکشه واسه باز کردن Page !
    اما با 100 موقع باز کزدن تا 80 هم پر می کنه !
    نمی دونم دیگه هم زنگ نمی زنم چون دست اونا نیست به هر حال پس فردا نمایش نکبته باید تحمل کرد !
      محتوای مخفی: . 
    من سرتک فرزند بودن معافی دارم اگر این یارو حیوون چلاغ لق لقی شل پا بشه رییس ج.اسهالی من قطعا از ایران میرم قطعا میرم !
    میگن اشتون شب موعود تا صبح پای تلوزیون جام جم نشسته بالششو بغل کرده ببینه گل پسر چیکار میکنه یعنی خون و دل میخوره این روزا !!

17. 3 کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برا من بعد از دو هفته قطعی بخاطر کابل برگردون امروز وصل شد دانلود و اپلود جفتشو رو 256 بستنمشکل پینگ هم دیگه ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •