تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 778 از 1746 اولاول ... 2786787287687747757767777787797807817827888288781278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,771 به 7,780 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه N E X T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان من امروز که بازی رو اجرا میکنم error میده. کسی میدونه مشکل از چیزه؟

2. این کاربر از N E X T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلاممن پینگم عالیه و تایم اوت هم ندارم ، اما چند بار در بازی dc میشم ، مثل زمانی که اینترنت فیلتر شده بود.شما مشکل dc ندارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    نجف اباد

پيش فرض

داداش تو رو خدا نخندون ما رو خخخخخخ

دیگه الان هر کسی میدونه آخره بازی op نرین champ yi هست.
    وسطا ی بازی خب اره yi شیششو روشن میکنه همه چمپا رو درو میکنه ولی اخرا ی بازی همه میدونین که 100% فوکوس تیم رو yi هستش حتی اگه W رو استفاده کنه هم اخرش میمیره کلا هیچ چمپ mele اتکری اخر بازی زیاد شاخ نمیشه مگر اینکه یه ابیلیتی کوفتی زهره ماری داشته باشه بتونه وسط دشمن بمونه گنک نشه و دمیج بزنه (مثال = 6tryndamere )
    من هم تا چند وقت پیش نمیدونستم ولی خیلی از پلیرا الان میدونن که ADC فقط مخفف Attack damage carry نیس که هر چمپی که AD بسته بشه ADC . فقط به چمپا ی ranged مثه Ashe - Quinn - Catlyn -Miss Fortune که دشمن سخت تر میتونه روشون فوکوس منه و رنج هستن گفته میشه

5. 2 کاربر از xixigoolu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xSoushiantx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

وسطا ی بازی خب اره yi شیششو روشن میکنه همه چمپا رو درو میکنه ولی اخرا ی بازی همه میدونین که 100% فوکوس تیم رو yi هستش حتی اگه W رو استفاده کنه هم اخرش میمیره کلا هیچ چمپ mele اتکری اخر بازی زیاد شاخ نمیشه مگر اینکه یه ابیلیتی کوفتی زهره ماری داشته باشه بتونه وسط دشمن بمونه گنک نشه و دمیج بزنه (مثال = 6tryndamere )
    من هم تا چند وقت پیش نمیدونستم ولی خیلی از پلیرا الان میدونن که ADC فقط مخفف Attack damage carry نیس که هر چمپی که AD بسته بشه ADC . فقط به چمپا ی ranged مثه Ashe - Quinn - Catlyn -Miss Fortune که دشمن سخت تر میتونه روشون فوکوس منه و رنج هستن گفته میشه
    ADC نه, Marksman

7. 3 کاربر از xSoushiantx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

امروز می خواهم طرز صحیح باختن مثل سگ رو با یه تیم نوب آموزش بدم

خب معلومه باید می باختید. بازی 57 دقیقه طول کشیده در صورتی که من به چمپ های دوتا تیم نگاه میکنم تیم شما یه چمپ Late game نداره در صوذتی که تیم دشمن 2 تا چمپ Late game داره Leona و Trundle که تو team fight نقش مهمی رو ایفا میکنند. در صورتی تیم شما می تونست برنده بازی بشه که زیر 30 دقیقه بازی رو تموم میکرد.

دومآ zac باید tank بازی می کرد و خود شما Blade of the ruined king نبستی که از حیاتی ترین آیتم های Adc هستش.

و از همه مهمتر بردن یک بازی به تعداد Kill/Death/Assist بستگی نداره. البته یک نکته ظریفی هست تو Assist که برای تیم حریف 86 به 78 بیشتر هستش که نشان دهنده هماهنگی و توانایی بیستر تیم حریف تو Teamfight هستش.
    Last edited by Soli_AK47; 14-08-2013 at 09:34.

9. 3 کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

پيش فرض

سلام من برگشتم

زندان بودم 2 ما بدون ملاقاتی خوب چه خبر ! ؟

11. 2 کاربر از League OF Legends بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

خب معلومه باید می باختید. بازی 57 دقیقه طول کشیده در صورتی که من به چمپ های دوتا تیم نگاه میکنم تیم شما یه چمپ Late game نداره در صوذتی که تیم دشمن 2 تا چمپ Late game داره Leona و Trundle که تو team fight نقش مهمی رو ایفا میکنند. در صورتی تیم شما می تونست برنده بازی بشه که زیر 30 دقیقه بازی رو تموم میکرد.

دومآ zac باید tank بازی می کرد و خود شما Blade of the ruined king نبستی که از حیاتی ترین آیتم های Adc هستش.

و از همه مهمتر بردن یک بازی به تعداد Kill/Death/Assist بستگی نداره. البته یک نکته ظریفی هست تو Assist که برای تیم حریف 86 به 78 بیشتر هستش که نشان دهنده هماهنگی و توانایی بیستر تیم حریف تو Teamfight هستش.
    داداش شما مثل اینکه اصلا تو جریان نیستی، zac دقیقه 30 بازی ترول کرد هر چی تانکی داشت فروخت وارد خرید پرید تو بیس تیم مقابل کاشت اونجا بد که مورد اومد تو بیس فول ad رفت واقعا باید ببریم؟ وقتی damage dealt لوکس ما (support) از lissindra و fizz بیشتره ؟ liss و zac ترول کردن ریدن به بازی اونها سه بار surrender دادن ولی vote نشد. در ضمن آیتم های من خیلی هم خوب بودن تنها کسی بودم که حتی tank ها رو تو 3 sec می کشتم هیچ احتیاجی هم به Blade of the ruined king نداشتم چون یه جای آیتم من رو می رفت مجبور شدم بفروشم تا frozen mallt بگیرم که تانک هم بشم برای تیم. آقا نمی دونی الکی قضاوت نکن هیچ کس نمی تونه با یاری که troll میکنه ببره.

13. این کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

فقط بازم می تونم بگم تو رو خدا ما رو نخندون چون ندیدی yi، fiora, tryn,.... بپرن وسط 5 تا تک به 5 پنتا بگیرن. دقیقا مثل ursa warior تو dota allstar. هر کسی میدونه آخر بازی ad می بره مخصوصا از نوع attacker مثل yi و fiora آخر بازی کل تیم حریف رو درو می کنن. در ضمن تو تیم فایل قرار نیست yi دعوا رو شروع کنه که بخان روش focus کنن. بله عزیزم

15. 2 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

بکس اون سایت چی بود که مشخصات هم تیمی هاتو مینوشت مثل سیلور هستن یا .... ؟

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

پس Zac خیاره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •