تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 778 از 1783 اولاول ... 27867872876877477577677777877978078178278882887812781778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,771 به 7,780 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

دوستان سرعت من از امروز صبح اومده روی 30kBps (خطم 128) ! مال شما هم همینطوری شده ؟

خط من از 17 روز پیش اینطوری شد اما نیازی ندیم اینجا بگم چون همه مشکل دارن. مشکل های بدتر. راه حل هم گرفتن سرعت های بالاتر از شرکت های دیگر هست. شرکت هایی که کاربران دیگر تاپیک های این فروم ازشون راضی تر هستن.

2. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خط من از 17 روز پیش اینطوری شد اما نیازی ندیم اینجا بگم چون همه مشکل دارن. مشکل های بدتر. راه حل هم گرفتن سرعت های بالاتر از شرکت های دیگر هست. شرکت هایی که کاربران دیگر تاپیک های این فروم ازشون راضی تر هستن.
    شما هم زمان استفاده از شبانه اینترنتتون قطع (قطع نه پائین اومدن سرعت) میشه؟
    من الان یه هفتست زمان شبانه تا می خوام شروع به دانلود کنم اینترنتم قطع میشه و باید مودم خاموش روشن کنم و هی این روند تکرار میشه

4. این کاربر از fisheries65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من الان یه هفتست زمان شبانه تا می خوام شروع به دانلود کنم اینترنتم قطع میشه و باید مودم خاموش روشن کنم و هی این روند تکرار میشه
    من هم دقيقا همين مشكل را دارم با اين فرق كه اولش يك مدتي خوبه بعد دائم قطع ميشه
    ولي براي وصل مجدد كانكشن را در ويندوز تنظيم كنيد (اگر مودم در حالت Bridge باشد) خودش وصل ميشه نيازي به خاموش كردن مودم نيست

6. 2 کاربر از ahmadpnu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درست نمیتونم بگم کی اما بین 2 ماه تا 3 ماه پیش اینطوری میشد. اون موقع من از bridge استفاده میکردم. بنابراین تنظیمات ست کردم روی pppoe و مشکلم حل شد. چند روز بعد دوباره سر ساعت 2 قطع شد. منم نخوابیدم ببینم سر ساعت 2 چه اتفاقی میافته. دیدم که از قصد این طوری میکنن و تا ساعت 2:20 دقیقه همین داستانه و بعدش وصل میشه منم دانلودهامو گذاشتم از 2:25 دقیقه شروع شه که موقتی مشکل حل کردم. خلاصه یه 10 روزی کشید تا مشکل حل شه و سر ساعت 2 وصل شم.
    صبا واقعا مزخرف شده. 5 ساله که دارم ازش adsl میگیرم. بنابراین فکر کنم به اندازه کافی سر در میارم از بازیاش و بامبولایی که داره سر مردم در میآره.
    یک ایراد خیلی خیلی چرتی تازه پیدا کرده از زمانی که سرعت 115 کیلوبایت منو آورد روی 72 و حالام آورده روی 32 اینه که وقتی مودم از برق میکشم و دوباره به برق میزنم خوب مودم باید خودش اتوماتیک وصل شه به نت چون که روی pppoe ست شده اما چراغ adsl خاموش میمونه. انگار که 50 ساله شارژش نکردم. اما لحظه ای که تلفن ثابت بر میدارم که شماره بگیرم یعنی لحظه ای که بوق آزاد میزنه تازه حضرت چراغ adsl شروع میشه به روشن و خاموش شدن و سر 10 تا 15 ثانیه اینترنت وصل میشه. جالب اینه که وقتی از داخل تنظیمات مودم, مودم کانکت و دیسکانکت میکنم اینطوری نمیشه اما وقتی برق قطع و وصل میشه اینطوریه. این ایرادات چرت خدایی بینظیره. یعنی واقعا اینها خیلی خیلی مهندس های خوبی دارن که یک سری چیزهارو یک جوری تنظیم کردن که فقط به ضرر مصرف کننده باشه طوری که مشکل اتفاقی جلوه کنه.
    من الان یک سوالی دارم با خودم حل میکنم, که چرا باید به خاطر 32 کیلوبایت 30 هزار تومن ماهی بدم؟ همین مخابرات میتونم 256 بگیرم و 32 کیلوبایت بهم بده تازه خیلی کمتر باید هزینه کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تازه خیلی بیشتر میتونم دانلود کنم و همچنین نگران تموم شدن شارژش هم نباشم.
    Last edited by mansia; 04-10-2012 at 18:21. دليل: اضافه کردن لینک تعرفه در متن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درست نمیتونم بگم کی اما بین 2 ماه تا 3 ماه پیش اینطوری میشد. اون موقع من از bridge استفاده میکردم. بنابراین تنظیمات ست کردم روی pppoe و مشکلم حل شد. چند روز بعد دوباره سر ساعت 2 قطع شد. منم نخوابیدم ببینم سر ساعت 2 چه اتفاقی میافته. دیدم که از قصد این طوری میکنن و تا ساعت 2:20 دقیقه همین داستانه و بعدش وصل میشه منم دانلودهامو گذاشتم از 2:25 دقیقه شروع شه که موقتی مشکل حل کردم. خلاصه یه 10 روزی کشید تا مشکل حل شه و سر ساعت 2 وصل شم.
    صبا واقعا مزخرف شده. 5 ساله که دارم ازش adsl میگیرم. بنابراین فکر کنم به اندازه کافی سر در میارم از بازیاش و بامبولایی که داره سر مردم در میآره.
    یک ایراد خیلی خیلی چرتی تازه پیدا کرده از زمانی که سرعت 115 کیلوبایت منو آورد روی 72 و حالام آورده روی 32 اینه که وقتی مودم از برق میکشم و دوباره به برق میزنم خوب مودم باید خودش اتوماتیک وصل شه به نت چون که روی pppoe ست شده اما چراغ adsl خاموش میمونه. انگار که 50 ساله شارژش نکردم. اما لحظه ای که تلفن ثابت بر میدارم که شماره بگیرم یعنی لحظه ای که بوق آزاد میزنه تازه حضرت چراغ adsl شروع میشه به روشن و خاموش شدن و سر 10 تا 15 ثانیه اینترنت وصل میشه. جالب اینه که وقتی از داخل تنظیمات مودم, مودم کانکت و دیسکانکت میکنم اینطوری نمیشه اما وقتی برق قطع و وصل میشه اینطوریه. این ایرادات چرت خدایی بینظیره. یعنی واقعا اینها خیلی خیلی مهندس های خوبی دارن که یک سری چیزهارو یک جوری تنظیم کردن که فقط به ضرر مصرف کننده باشه طوری که مشکل اتفاقی جلوه کنه.
    من الان یک سوالی دارم با خودم حل میکنم, که چرا باید به خاطر 32 کیلوبایت 30 هزار تومن ماهی بدم؟ همین مخابرات میتونم 256 بگیرم و 32 کیلوبایت بهم بده تازه خیلی کمتر باید هزینه کنم. اگر اشتباه نکنم حدود 10 یا 12 هزار تومن در ماه. تازه خیلی بیشتر میتونم دانلود کنم و همچنین نگران تموم شدن شارژش هم نباشم.
    برا من از همون اول pppoe بوده
    من مشکلم تا حالا شبانه بوده ولی الان روزانه هم این طور شده! (زمانی که فقط شبانه بود 3-4 صبح این طور میشه)
    مخابرات من پرسیدم نامحدود 256 با کارت دانشجویی ماهی 22500 حدودا-البته تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

جدیدا برای من از ساعت 2 که شبانه شروع میشه سرعت میره روی 30 و تا ساعت 7:30 8 صبح ادامه داره، بعدش میره روی 120 !

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

دوستان یعنی دانلودت بالا باشه محدودت میکنن من مثلا میتونستم دیشب تا 6 گیگ شاید بالاتر دانلود کنم ولی ترسیدم واسه همین رو 3 گیگ نگه میدارم

11. این کاربر از irainian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان یعنی دانلودت بالا باشه محدودت میکنن من مثلا میتونستم دیشب تا 6 گیگ شاید بالاتر دانلود کنم ولی ترسیدم واسه همین رو 3 گیگ نگه میدارم
    اگه چیزی رو نیاز ندارید الکی نذارید دانلود شه. بعید نیست اینجوری محدود شید. چون صرفنظر از بحث تشویقی بودن دانلود شبانه، isp داره بابت همین ترافیک مصرفی شبانه ی کاربراش پول میده به زیرساخت ....
    Last edited by Legacy's; 04-10-2012 at 16:47.

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ما هم که داریم جمع میکنیم میریم...512 شبی 1800 مگ به درد نمی خوره...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برا من از همون اول pppoe بوده
    من مشکلم تا حالا شبانه بوده ولی الان روزانه هم این طور شده! (زمانی که فقط شبانه بود 3-4 صبح این طور میشه)
    مخابرات من پرسیدم نامحدود 256 با کارت دانشجویی ماهی 22500 حدودا-البته تهران
    دوست عزیز پیگیری کنید. این طوری که خیلی اذیت میشید.

15. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •