خط من از 17 روز پیش اینطوری شد اما نیازی ندیم اینجا بگم چون همه مشکل دارن. مشکل های بدتر. راه حل هم گرفتن سرعت های بالاتر از شرکت های دیگر هست. شرکت هایی که کاربران دیگر تاپیک های این فروم ازشون راضی تر هستن.
خط من از 17 روز پیش اینطوری شد اما نیازی ندیم اینجا بگم چون همه مشکل دارن. مشکل های بدتر. راه حل هم گرفتن سرعت های بالاتر از شرکت های دیگر هست. شرکت هایی که کاربران دیگر تاپیک های این فروم ازشون راضی تر هستن.
شما هم زمان استفاده از شبانه اینترنتتون قطع (قطع نه پائین اومدن سرعت) میشه؟
من الان یه هفتست زمان شبانه تا می خوام شروع به دانلود کنم اینترنتم قطع میشه و باید مودم خاموش روشن کنم و هی این روند تکرار میشه
من هم دقيقا همين مشكل را دارم با اين فرق كه اولش يك مدتي خوبه بعد دائم قطع ميشه
ولي براي وصل مجدد كانكشن را در ويندوز تنظيم كنيد (اگر مودم در حالت Bridge باشد) خودش وصل ميشه نيازي به خاموش كردن مودم نيست
درست نمیتونم بگم کی اما بین 2 ماه تا 3 ماه پیش اینطوری میشد. اون موقع من از bridge استفاده میکردم. بنابراین تنظیمات ست کردم روی pppoe و مشکلم حل شد. چند روز بعد دوباره سر ساعت 2 قطع شد. منم نخوابیدم ببینم سر ساعت 2 چه اتفاقی میافته. دیدم که از قصد این طوری میکنن و تا ساعت 2:20 دقیقه همین داستانه و بعدش وصل میشه منم دانلودهامو گذاشتم از 2:25 دقیقه شروع شه که موقتی مشکل حل کردم. خلاصه یه 10 روزی کشید تا مشکل حل شه و سر ساعت 2 وصل شم.
صبا واقعا مزخرف شده. 5 ساله که دارم ازش adsl میگیرم. بنابراین فکر کنم به اندازه کافی سر در میارم از بازیاش و بامبولایی که داره سر مردم در میآره.
یک ایراد خیلی خیلی چرتی تازه پیدا کرده از زمانی که سرعت 115 کیلوبایت منو آورد روی 72 و حالام آورده روی 32 اینه که وقتی مودم از برق میکشم و دوباره به برق میزنم خوب مودم باید خودش اتوماتیک وصل شه به نت چون که روی pppoe ست شده اما چراغ adsl خاموش میمونه. انگار که 50 ساله شارژش نکردم. اما لحظه ای که تلفن ثابت بر میدارم که شماره بگیرم یعنی لحظه ای که بوق آزاد میزنه تازه حضرت چراغ adsl شروع میشه به روشن و خاموش شدن و سر 10 تا 15 ثانیه اینترنت وصل میشه. جالب اینه که وقتی از داخل تنظیمات مودم, مودم کانکت و دیسکانکت میکنم اینطوری نمیشه اما وقتی برق قطع و وصل میشه اینطوریه. این ایرادات چرت خدایی بینظیره. یعنی واقعا اینها خیلی خیلی مهندس های خوبی دارن که یک سری چیزهارو یک جوری تنظیم کردن که فقط به ضرر مصرف کننده باشه طوری که مشکل اتفاقی جلوه کنه.
من الان یک سوالی دارم با خودم حل میکنم, که چرا باید به خاطر 32 کیلوبایت 30 هزار تومن ماهی بدم؟ همین مخابرات میتونم 256 بگیرم و 32 کیلوبایت بهم بده تازه خیلی کمتر باید هزینه کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تازه خیلی بیشتر میتونم دانلود کنم و همچنین نگران تموم شدن شارژش هم نباشم.
Last edited by mansia; 04-10-2012 at 18:21. دليل: اضافه کردن لینک تعرفه در متن
برا من از همون اول pppoe بوده
من مشکلم تا حالا شبانه بوده ولی الان روزانه هم این طور شده! (زمانی که فقط شبانه بود 3-4 صبح این طور میشه)
مخابرات من پرسیدم نامحدود 256 با کارت دانشجویی ماهی 22500 حدودا-البته تهران
جدیدا برای من از ساعت 2 که شبانه شروع میشه سرعت میره روی 30 و تا ساعت 7:30 8 صبح ادامه داره، بعدش میره روی 120 !
دوستان یعنی دانلودت بالا باشه محدودت میکنن من مثلا میتونستم دیشب تا 6 گیگ شاید بالاتر دانلود کنم ولی ترسیدم واسه همین رو 3 گیگ نگه میدارم
اگه چیزی رو نیاز ندارید الکی نذارید دانلود شه. بعید نیست اینجوری محدود شید. چون صرفنظر از بحث تشویقی بودن دانلود شبانه، isp داره بابت همین ترافیک مصرفی شبانه ی کاربراش پول میده به زیرساخت ....
Last edited by Legacy's; 04-10-2012 at 16:47.
ما هم که داریم جمع میکنیم میریم...512 شبی 1800 مگ به درد نمی خوره...
دوست عزیز پیگیری کنید. این طوری که خیلی اذیت میشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)