تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 778 از 827 اولاول ... 278678728768774775776777778779780781782788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,771 به 7,780 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه Vahid_2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    با تشکر از راهنمایی های اقا عطا یک عدد my book 3TB به قیمت388 تومان خریداری شد.
    چه روشی برای اطلاع از تاریخ ساخت هادر پیشنهاد میدین؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با تشکر از راهنمایی های اقا عطا یک عدد my book 3TB به قیمت388 تومان خریداری شد.
    چه روشی برای اطلاع از تاریخ ساخت هادر پیشنهاد میدین؟

سلام .

تاریخ تولید هارد دیسکهای WD Green (که در همین my book هم استفاده میشه) روی لیبل هارد دیسک چاپ میشه . پس بدون باز کردن باکس نمیشه متوجه شد که اگر بخواهید باکس رو باز کنید گارانتی باطل میشه .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

داخل هارد مای پاسپورتی که مدتها خراب بود و امروز بازش کردم و زدن به سیستم دیدم کار کرد!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام... آقا عطا

یک هارد اکسترنال میخواستم بخرم ... با ظرفیت 4 ترا چه مدلی با کیفیتی پیشنهاد میدین ؟ با تشکر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

داخل هارد مای پاسپورتی که مدتها خراب بود و امروز بازش کردم و زدن به سیستم دیدم کار کرد!!
    اینطور که شنیدم خیلی وقت ها هارد های WD بخاطر خرابی بردشان از کار می افتند.
    یعنی هارد سالم است و اگر به جای هارد لپ تاپ ازش استفاده کنی، راحت کار میکند.

شما هم به جای هارد لپ تاپ ازش استفاده کردی یا از باکس هارد استفاده کردی؟

7. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام... آقا عطا

یک هارد اکسترنال میخواستم بخرم ... با ظرفیت 4 ترا چه مدلی با کیفیتی پیشنهاد میدین ؟ با تشکر
    سلام .

فکر کنم قبلاً هارد دیسک اکسترنال سیگیت داشتید . اگر از کارکردش راضی بودید من پیشنهاد میکنم بازهم از همین برند (Backup Plus Desk) انتخاب کنید .
    فقط دقت کنید که مدلهای چهارترابایت به بالا 5900rpm هستند و همچنین برخلاف مدلهای قدیمی بصورت خوابیده طراحی شدند .

این قسمت SATA to USB جدا شدنی بود ؟ یعنی تونستید از طریق SATA به سیستم وصل کنید ؟

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام .

فکر کنم قبلاً هارد دیسک اکسترنال سیگیت داشتید . اگر از کارکردش راضی بودید من پیشنهاد میکنم بازهم از همین برند (Backup Plus Desk) انتخاب کنید .
    فقط دقت کنید که مدلهای چهارترابایت به بالا 5900rpm هستند و همچنین برخلاف مدلهای قدیمی بصورت خوابیده طراحی شدند .
    بله درسته 3 ترا داشتم بک آپ پلاس که اونم 5900 بود .... فقط کمی مشکل دما داشتن که اونم میشه حل کرد ه ....فقط مدل expansion چگونه هست اون هم پیشنهاد میدید یا همان BACK UP PLAS ?

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله درسته 3 ترا داشتم بک آپ پلاس که اونم 5900 بود .... فقط کمی مشکل دما داشتن که اونم میشه حل کرد ه ....فقط مدل expansion چگونه هست اون هم پیشنهاد میدید یا همان BACK UP PLAS ?
    Expansion هم بجزء شکل ظاهر و نرم افزارها تفاوتی با Backup Plus Desk نداره ولی من پیشنهاد میکنم Backup Plus Desk رو انتخاب کنید حداقل بخاطر شکل ظاهری زیباتر .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام .

این قسمت SATA to USB جدا شدنی بود ؟ یعنی تونستید از طریق SATA به سیستم وصل کنید ؟
    اینطور که شنیدم خیلی وقت ها هارد های WD بخاطر خرابی بردشان از کار می افتند.
    یعنی هارد سالم است و اگر به جای هارد لپ تاپ ازش استفاده کنی، راحت کار میکند.

شما هم به جای هارد لپ تاپ ازش استفاده کردی یا از باکس هارد استفاده کردی؟

نه جداشدنی نبود ( یعنی کار من نیست) ظاهرا یک بوردی روش گذاشتن و لحیم شده. هارد کلا کار نمیکرد و اینطوری بود:

بعد که فقط باکس رو باز کردم و از همون USB زدمش به کامپیوتر کار کرد. البته ظاهرا بد سکتور هم داشت و ولی بعد از فرمت کاملا درست شد:

الان دوباره تو همون باکس خودش گذاشتم و ظاهرا که داره کار میکنه. ولی احتمال میدم اون بورد روش مشکلی قطعی چیزی داره و خود هارد سالمه و به قول شما میشه تو لپتاپ یا با کابل ساتا به صورت اینترنال کار کرد.
    حالا فعلا که دارم امتحانش میکنم ببینم چطوره.

البته دور خود هارد یک نوار پلاستیکی داشت که اگه اونو در بیارم دیگه فکر نکنم نصب بشه. نمیدونم یعنی پورت ساتا اون پشت هست و دیده نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه جداشدنی نبود ( یعنی کار من نیست) ظاهرا یک بوردی روش گذاشتن و لحیم شده. هارد کلا کار نمیکرد و اینطوری بود:

بعد که فقط باکس رو باز کردم و از همون USB زدمش به کامپیوتر کار کرد. البته ظاهرا بد سکتور هم داشت و ولی بعد از فرمت کاملا درست شد:

الان دوباره تو همون باکس خودش گذاشتم و ظاهرا که داره کار میکنه. ولی احتمال میدم اون بورد روش مشکلی قطعی چیزی داره و خود هارد سالمه و به قول شما میشه تو لپتاپ یا با کابل ساتا به صورت اینترنال کار کرد.
    حالا فعلا که دارم امتحانش میکنم ببینم چطوره.

البته دور خود هارد یک نوار پلاستیکی داشت که اگه اونو در بیارم دیگه فکر نکنم نصب بشه. نمیدونم یعنی پورت ساتا اون پشت هست و دیده نمیشه؟
    این مدلها USB native هستند . یعنی اصلاً کانکتور SATA ندارند و فقط USB دارند .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •