سلام
با تشکر از راهنمایی های اقا عطا یک عدد my book 3TB به قیمت388 تومان خریداری شد.
چه روشی برای اطلاع از تاریخ ساخت هادر پیشنهاد میدین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با تشکر از راهنمایی های اقا عطا یک عدد my book 3TB به قیمت388 تومان خریداری شد.
چه روشی برای اطلاع از تاریخ ساخت هادر پیشنهاد میدین؟
سلام .
تاریخ تولید هارد دیسکهای WD Green (که در همین my book هم استفاده میشه) روی لیبل هارد دیسک چاپ میشه . پس بدون باز کردن باکس نمیشه متوجه شد که اگر بخواهید باکس رو باز کنید گارانتی باطل میشه .
داخل هارد مای پاسپورتی که مدتها خراب بود و امروز بازش کردم و زدن به سیستم دیدم کار کرد!!
![]()
سلام... آقا عطا
یک هارد اکسترنال میخواستم بخرم ... با ظرفیت 4 ترا چه مدلی با کیفیتی پیشنهاد میدین ؟ با تشکر
اینطور که شنیدم خیلی وقت ها هارد های WD بخاطر خرابی بردشان از کار می افتند.
یعنی هارد سالم است و اگر به جای هارد لپ تاپ ازش استفاده کنی، راحت کار میکند.
شما هم به جای هارد لپ تاپ ازش استفاده کردی یا از باکس هارد استفاده کردی؟
سلام .
فکر کنم قبلاً هارد دیسک اکسترنال سیگیت داشتید . اگر از کارکردش راضی بودید من پیشنهاد میکنم بازهم از همین برند (Backup Plus Desk) انتخاب کنید .
فقط دقت کنید که مدلهای چهارترابایت به بالا 5900rpm هستند و همچنین برخلاف مدلهای قدیمی بصورت خوابیده طراحی شدند .
این قسمت SATA to USB جدا شدنی بود ؟ یعنی تونستید از طریق SATA به سیستم وصل کنید ؟
بله درسته 3 ترا داشتم بک آپ پلاس که اونم 5900 بود .... فقط کمی مشکل دما داشتن که اونم میشه حل کرد ه ....فقط مدل expansion چگونه هست اون هم پیشنهاد میدید یا همان BACK UP PLAS ?
Expansion هم بجزء شکل ظاهر و نرم افزارها تفاوتی با Backup Plus Desk نداره ولی من پیشنهاد میکنم Backup Plus Desk رو انتخاب کنید حداقل بخاطر شکل ظاهری زیباتر .
نه جداشدنی نبود ( یعنی کار من نیست) ظاهرا یک بوردی روش گذاشتن و لحیم شده. هارد کلا کار نمیکرد و اینطوری بود:
بعد که فقط باکس رو باز کردم و از همون USB زدمش به کامپیوتر کار کرد. البته ظاهرا بد سکتور هم داشت و ولی بعد از فرمت کاملا درست شد:
الان دوباره تو همون باکس خودش گذاشتم و ظاهرا که داره کار میکنه. ولی احتمال میدم اون بورد روش مشکلی قطعی چیزی داره و خود هارد سالمه و به قول شما میشه تو لپتاپ یا با کابل ساتا به صورت اینترنال کار کرد.
حالا فعلا که دارم امتحانش میکنم ببینم چطوره.
البته دور خود هارد یک نوار پلاستیکی داشت که اگه اونو در بیارم دیگه فکر نکنم نصب بشه. نمیدونم یعنی پورت ساتا اون پشت هست و دیده نمیشه؟
این مدلها USB native هستند . یعنی اصلاً کانکتور SATA ندارند و فقط USB دارند .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)