تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 778 از 1298 اولاول ... 2786787287687747757767777787797807817827888288781278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,771 به 7,780 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگر صبح ها بهتر میشه پس من به عوامل خارجی فکر میکنم که از بیرون در نویز خطت دخالت دارن.

من یک بار 520 کیلوبایت در ثانیه دانلود به مدت 20 دقیقه گرفتم! بعدش افت کرد.این عدد 5119 یعنی معادل 5.1 چون بر مبنای سرعت هست اگر بر مبنای حجم باشه میشه 4.99
    520 کیلوبایت میشه 4.1 مگابیت

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

فاصله ات خیلی دوره
    اینم نتیجه عکس خودم.خونه ام تو باغ دریاچه و پیش شماره 3786 هست.خطم روی 5 بسته شده ولی فقط یک مورد اگر بازی RIFT دانلود کنم تا 5 مگ میره.
    نزدیک خودمون هستی پس چرا چیزی نمیگی میشه اسپید تست بگیری اینجا قرار بدی ؟
    Last edited by nini bad; 31-08-2014 at 00:22.

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    من 5.5 گیگ برام محاسبه شده درصورتی که من شبانه دانلود داشتم
    باید زنگ بزنم یا خودشون درست می کنند؟

Sent from my C6603 using Tapatalk

4. این کاربر از Amin_0913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

نزدیک خودمون هستی پس چرا چیزی نمیگی میشه اسپید تست بگیری اینجا قرار بدی ؟
    اسپید تست بالا نمیاد

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان این طرح کمپین تابستان شبانه رایگان داره؟این طرح بهتره یا عيد ولادت تا ولايت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان این طرح کمپین تابستان شبانه رایگان داره؟این طرح بهتره یا عيد ولادت تا ولايت؟
    طرح حرفه ای بدون مودم رایگان بگیر که دانلود شبانه رایگان داره.

آقایان!
    امروز رفتم مخابرات خرازی در خیابان فروغی واقع در دروازه تهران.اونجا رفتم که برای طرح حرفه ای بدون مودم رایگان درخواست فعال سازی کنم.منشی خانم به من گفت رانژه نشده و باهاتون تماس میگیرن و بعد اگه خواستید برای یوزر و پسورد بیائید اینجا.

یکی تکلیف من را روشن کند ، رانژه چه صیغه ای است ؟؟؟ من در زمینه اتوماسیون اداری 5 سال کار می کنم ( شیبرپوینت میگویم ).برای فعال سازی اصلا نیازی به تنظیم های سخت افزاری هست ؟ بنده فکر میکنم برای فعال سازی نیازی به چند تا کلیک بیشتر نیست پس چرا منشی این حرف زد ؟؟؟

اینو بگویم من طرح زرین برای چند سال استفاده میکردم یعنی مشتری قدیمی که برای اولین بار ای دی اس ال گرفتیم.حالا یک طرح جدید به اسم طرح حرفه ای بدون مودم رایگان گرفتم برای دانلود شبانه رایگان اونم که در کنار طرح زرین داشته باشم ولی بتونم از پنل کاربری خودم سرویس قطع و وصل کنم.الان دو تا طرح در پنل کاربری (فقط یک اکانت بیشتر نیست) دارم که یکی غیر فعال است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

آقایان!
    امروز رفتم مخابرات خرازی در خیابان فروغی واقع در دروازه تهران.اونجا رفتم که برای طرح حرفه ای بدون مودم رایگان درخواست فعال سازی کنم.منشی خانم به من گفت رانژه نشده و باهاتون تماس میگیرن و بعد اگه خواستید برای یوزر و پسورد بیائید اینجا.

یکی تکلیف من را روشن کند ، رانژه چه صیغه ای است ؟؟؟ من در زمینه اتوماسیون اداری 5 سال کار می کنم ( شیبرپوینت میگویم ).برای فعال سازی اصلا نیازی به تنظیم های سخت افزاری هست ؟ بنده فکر میکنم برای فعال سازی نیازی به چند تا کلیک بیشتر نیست پس چرا منشی این حرف زد ؟؟؟

اینو بگویم من طرح زرین برای چند سال استفاده میکردم یعنی مشتری قدیمی که برای اولین بار ای دی اس ال گرفتیم.حالا یک طرح جدید به اسم طرح حرفه ای بدون مودم رایگان گرفتم برای دانلود شبانه رایگان اونم که در کنار طرح زرین داشته باشم ولی بتونم از پنل کاربری خودم سرویس قطع و وصل کنم.الان دو تا طرح در پنل کاربری (فقط یک اکانت بیشتر نیست) دارم که یکی غیر فعال است.
    رانژه نمیخواد که.بهش میگفتی که از طرح زرین استفاده میکنی.اگر طرح زرینت الان وصله و میتونی بهش وصل بشی یعنی خطت رانژه شده قبلا
    باید دوباره بری کپی کارت ملی هم ببر
    Last edited by zxzxcvcv; 31-08-2014 at 12:18.

9. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

آقایان!

اون شخصی که این حرف را به منشی خانم زده اطلاعات کمی داشته یا اون شخص بر اساس شنیده های خودش این حرف را به شما زده در صورتی که خط شما رانژه شده است و با اضافه کردن یک پروفایل جدید سرویس جدید شما در پنل فعال میشود...

11. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این DNS مخابرات شده هر روز بدتر از دیروز، تقریبا نود درصد سایت ها را باز نمیکنه. کلافم کرده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

این DNS مخابرات شده هر روز بدتر از دیروز، تقریبا نود درصد سایت ها را باز نمیکنه. کلافم کرده.
    Dns رو دستی ست کن روی 208.67.220.220 .Dns خیلی خوبیه

14. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •