تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 778 از 1291 اولاول ... 2786787287687747757767777787797807817827888288781278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,771 به 7,780 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.

دوستان من میخواستم ببینم آیا شما از وایمکس ایرانسل راضی هستید آیا ؟

یکی از دوستام میخواد اینترنت بگیره و خواستم بدونم به نظر شما اگه بره یک خط تلفن بخره و یک اینترنت از مثلاً مخابرات بگیره بهتره یا بیاد و یک وایمکس بگیره ؟؟؟ شما از سرعتِش راضی هستید ؟

با هیتلر شکن و ساکـــس که مشکلی نداره ؟؟؟ دانلود شبانه داره آیا ؟

مرسی.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

دوستان من میخواستم ببینم آیا شما از وایمکس ایرانسل راضی هستید آیا ؟

یکی از دوستام میخواد اینترنت بگیره و خواستم بدونم به نظر شما اگه بره یک خط تلفن بخره و یک اینترنت از مثلاً مخابرات بگیره بهتره یا بیاد و یک وایمکس بگیره ؟؟؟ شما از سرعتِش راضی هستید ؟

با هیتلر شکن و ساکـــس که مشکلی نداره ؟؟؟ دانلود شبانه داره آیا ؟

مرسی.
    سلام
    كلاً ايرانسل دانلود شبانه و رايگان نداره . براي من كه 512 نامحدود دارم ديشب كه افتضاح بود و حتي ساکـــس هم كار نميداد ، ولي در مجموع ازش راضي هستم .
    در كل اگر خط تلفن adsl رو ساپورت ميكنه توصيه ميكنم اول adsl بگيريد به خاطر كمتر بودن هزينه ماهيانه مگر اينكه مثلاً مستاجر باشيد و بخواهيد دائماً جابجا بشيد در اينصورت وايمكس بهتره .

داره خودمونی میشه sss638's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من امروز وایمکس ایرانسل گرفتم و سرویس یک مگابایت ایرانسل رو درخواست داده بودم حالا اومدن نصب کردن و رفتن من وقتی تست میگرم سرعت بیشتر از 70 کیلو بایت نیست در صورتی که باید 120 باشه و اینکه آنتم 100 خط داره

میخواستم ببینم ماله شما هم به همین منواله یا خیر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من امروز وایمکس ایرانسل گرفتم و سرویس یک مگابایت ایرانسل رو درخواست داده بودم حالا اومدن نصب کردن و رفتن من وقتی تست میگرم سرعت بیشتر از 70 کیلو بایت نیست در صورتی که باید 120 باشه و اینکه آنتم 100 خط داره

میخواستم ببینم ماله شما هم به همین منواله یا خیر
    سلام
    بذار یه چند روزی بگذره . همچنین در ساعات مختلف شب و روز تست کن . اگر درست نشد زنگ بزن به پشتیبانی .ضمناً تست speedtest هم بذار تا بهتر بشه اظهار نظر کرد .

تست 512 نامحدود دائمی .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sss638's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خدایی این 128 هست یا یک مگابایت

این با سرور کرج :

ابن با سرور دوبی :

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدایی این 128 هست یا یک مگابایت

این با سرور کرج :

ابن با سرور دوبی :

پينگ هم اصلا خوب نيست احتمالاً در منطقه اي كه هستيد ترافيك بالاست .
    من قبل از اينكه خونمو عوض كنم سرعتش معادل 128 بود ، بعد از اينكه خونمو عوض كردم سرعتش خيلي بهتر شد (512 دارم) .
    در هر حال اگر درست نشد زنگ بزنيد پشتيباني ....

تست زير هم براي زماني بود كه خونه قبلي بودم ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انالله وانا اليه راجعون

512 نامحدود دایمی

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان بعلت جابجایی و نبود پورت آزاد مخابرات در منطقه مجبور به خرید وایمکس هستم. اول اینکه دوستانی که تو تهرانپارس وایمکس ایرانسل دارند کیفیت رو در چه سطحی میبینند و اینکه من به سرعت بالا نیاز دارم در یک شرکت هم مشغول به کار هستم و نامه هم دارم آیا به من سرعت بالا برای خانه میدهند؟ تفاوت داعمی و اعتباری در چیست ؟ و آیا میتوانم در دوره ماه بعد تعویض سرویس انجام دهم ؟ برای مثال ماه اول ۵۱۲ ۱۰ گیگ استفاده کنم و ماه دوم در خواست نامحدود دهم ؟ ممنون

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان بعلت جابجایی و نبود پورت آزاد مخابرات در منطقه مجبور به خرید وایمکس هستم. اول اینکه دوستانی که تو تهرانپارس وایمکس ایرانسل دارند کیفیت رو در چه سطحی میبینند و اینکه من به سرعت بالا نیاز دارم در یک شرکت هم مشغول به کار هستم و نامه هم دارم آیا به من سرعت بالا برای خانه میدهند؟ تفاوت داعمی و اعتباری در چیست ؟ و آیا میتوانم در دوره ماه بعد تعویض سرویس انجام دهم ؟ برای مثال ماه اول ۵۱۲ ۱۰ گیگ استفاده کنم و ماه دوم در خواست نامحدود دهم ؟ ممنون
    سلام
    حوالی فلکه اول سیگنال دهی و کیفیت ارتباط عالی هست.
    باید به نام و ش ملی خودتون و خطاب به شرکت ایرانسل و با درج سرعت مورد نظر نامه بگیرید. میدونید که باید سربرگ و مهر شرکت رو هم داشته باشه.
    تفاوت دایمی و اعتباری که مثل سیمکارتها مشخص هست ولی معمولا همه اعتباری میگیرن.
    توی تعرفه های یک سرعت مثلا 512 پایه به نامحدود امکان پذیر هست ولی تغییر سرعت فقط با درخواست اشتراک جدید میسر هست.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون من ۵۰۰-۶۰۰ متر با اول فاصله دارم تیر انداز هستم پس برم درخواست بدم راستی طبقه ۳ هستم میتونم مودم داخلی سفارش بدم ؟

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون من ۵۰۰-۶۰۰ متر با اول فاصله دارم تیر انداز هستم پس برم درخواست بدم راستی طبقه ۳ هستم میتونم مودم داخلی سفارش بدم ؟
    مطمئن نیستم ولی با توجه به نقشه ایرانسل و تجربه خودم بعید میدونم با داخلی به مشکلی بربخوری. مخصوصا طبقه سوم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •