ریاضی پیش ، پیشنیاز ریاضی یکه؟
باید درسی که پشنیاز ریاضی 1 هست رو پاس کرده باشه وگرنه نباید ریاضی 1 رو بر داره.
ریاضی پیش ، پیشنیاز ریاضی یکه؟
باید درسی که پشنیاز ریاضی 1 هست رو پاس کرده باشه وگرنه نباید ریاضی 1 رو بر داره.
می تونه برداره چون درس پیشنیاز رو افتاده! ولی اینکه بشه حالا درس اصلی رو برداشت و بعدا یعنی ترمای بعدی رو مطمئن نسیتم بشه یا نه ولی از مدیرگروه بپرسین بهتون میگه! ولی فکر کنم بشه!
دوستان این ترم به علت پاره ای مشکلات 4تا از امتحانام رو حذف کردم ( حذف ماده 35 ) امتحان اخر رو زدن غیبت غیر موجه و صفر دادن !
حالا برای پاک کردن صفر یا موجه کردن درس باید چی کار کنم ؟
سلام
برای موجه کردن اون نیاز به گواهی پزشکی معتبر هست.اونهم در برخی موارد فقط بستری بودن فرد در بیمارستان رو قبول میکنند.
با یکی از مسولین صحبت کنید ببینید چه پیشنهادی بهتون میدهند ....
البته منظورتون اگر حذف قبل از شروع امتحانات بوده که نمیشه نمره صفر داده باشند.چون اصلا اسمتون توی لیست امتحان نبوده ...
خیر نمی تونه . تنها درصورتی می تونه که درس پیشنیاز رو هم همراش در همون ترم برداره ؛ وگرنه نباید درس وابسته رو برداره....
سلام
تو مقطع کاردانی یه ترمو کلا نری چه اتفاقی میفته؟ اول ترمم ثبت نام کرده باشی کلا هیچ کدوم از امتحانارو نری
سلام.من ریاضی عمومی یک رو افتادم.حالا یک سوال
من میتونم استاتیکی که پیش نیازش ریاضی عمومی یک هست رو همزمان با ریاضی عمومی یک بردارم؟یعنی هم ریاضی عمومی یک که افتادمو بردارم و هم استاتیک؟
ای بابا
یعنی اینا نمیتونن یه اطلاع رسانی درست بکنن بگن کی نتایج کارشناسی پیوسته بدون آزمون میاد؟
همه جاها زده نیمه بهمن
نیمه بهمن هم رد شده
تیتر سایت صالیش هم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق یکی از دوستای منم مثل شما پیگیره!خیالت راحت همتون قبول میشید!فقط مطمئنم که توی همین هفته باید بیاد.همه ی دانشگاه ها حذف و اضافشون داره تموم میشه!![]()
سلام
چه میکنی ؟ چطوری
انتخاب واحد دانشگاه فعلیم چهارشنبه تموم میشه
الان معلق موندم بین دو دانشگاه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)