jbak Taskman رو نصب کن و تو لیست برنامههاش، برنامهت رو Uninstall کن.
jbak Taskman رو نصب کن و تو لیست برنامههاش، برنامهت رو Uninstall کن.
بچه ها رفتم یه دوش گرفتم اومدم درست شد!از دیروز تا حالا هر کاری کردم درست نشده بود! (رم رو پاکسازی کردم، یه بار فرمت کردم دوباره اطلاعات رو ریختم، گوشی رو 1000 بار ریستارت کردم، بدون رم تست کردم.... هیچ کدوم درستش نکرده بود! ) نمیدونم تو این فاصله چی شده که خودش درست شده!
از همگی تون ممنونم.
Jbak Task Manager دارم ولی تو صفحه اصلیش روی هیچ کدوم از گزینه هاش نمیشه کلیک کرد؛ منوی Optionsـش هم فقط Say Hey! داره! فکر کنم این ورژنش مشکل داره، اگر کسی ورژن دیگه ای داره لطف کنه لینکش رو بذاره ممنون میشم.
ویرایش: دوباره مثل اول (خراب) شد.![]()
Last edited by mohsen_rkh; 21-09-2011 at 21:01.
شاید دلش نمیاد بیدارت کنه
ببین برنامه ای چیزی نصب نکرد که CPU رو اشقال کنه ؟
یک حالت هم داره که هر چند دقیقه که قعتش نکنی زنگ میزنه اونو غیر فعال کن ببین بازم همون جوره
یک ریست یا فلش![]()
اگه میخای فلش کنی که از این فریمور های کوک شده نصب کن که گوشیت از این رو به اون رو میشه![]()
این لینک از سایت خودش:
j.mp/jbaktaskman141
سلام دوستان قدیمی و همیشه همراه برنامه ما
میگم برنامه ایی نیست که اسکرین صفحه رو روی کامیپوتر بیاره از کامیپوتر مدیریت کنیم؟![]()
شایدشاید دلش نمیاد بیدارت کنه
ببین برنامه ای چیزی نصب نکرد که CPU رو اشقال کنه ؟
یک حالت هم داره که هر چند دقیقه که قعتش نکنی زنگ میزنه اونو غیر فعال کن ببین بازم همون جوره![]()
نه بابا handy task man دارم همه برنامه های اضافه رو میبندم رم خالیه همیشه، سی پی یوشم کاری نمیکنه که
snooze رو منظورته؟
اون رو نیم ساعت تنظیمه
نمیدونم چشه دیگه معمولا 5-10 دقیقه زودتر میزارم بزنگه دیگهولی مهم همون 5 دقیقه خوابه بیشتره
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
سلام برادر
فقط پی سی سوییت رو سراغ دارم و چند تا برنامه اپن سورس دیگه که از این کارا کنن
با همون پی سی سوییت میشه اکثره کارای گوشی رو کرد و با گوشی اس ام اس دادو ...
راهی به جز ریست نیست؟!(یعنی بالأخره کارم به ریست افتاد؟!
)
نه میخوام اسکرین گوشی بیفته رو صفحه کامپیوتر![]()
یعنی چی اسکرینش بیافته؟ یعنی عکسش؟
هاینی به جای اینکه با گوشی کار کنم میخوام با کامیپوتر کار کنم ولی با همون محیط گوشی
خودمم نفهمیدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)