آقا چنین چیزی را را پیدا کردم این عکس را ببین.
من که چیزی نفهمیدم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا چنین چیزی را را پیدا کردم این عکس را ببین.
من که چیزی نفهمیدم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان ISP من مخابرات هستش باید برم دفتر خدماتی یا خود مخابرات
دوست عزیز من دسترسی به مودم شما ندارم ولی بگردین توی گزینههای مختلف توی Advanced مطمئناً گیرتون میاد.
مخابرات که خودش IP های valid میده به یوزرهاش!
شما کدوم شهر هستید؟
هیچ کار نمی تونید بکنید. مگر اینکه یکبار قرارداد رو فسخ کنید و دوباره بگیرید.
کاربرهای اولیه مخابرات معمولا ip هاشون اینولید هست و بعضی شهرها هم به اینصورته.
من چندتا سوال داشتم
خاموش شدن چراغ لينك در اثر چي هست؟
مودم رو به خط تلفن بدون ----- وصل كنيم تو سرعت تاثيري داره؟
فرق بين آي پي valid با آي پي معمولي چيه؟
پریز تلفن وصل نیستش، یا ارتباط با مخابرات قطع شده و..
نه سرعت فرق نداره
p30world.com/showpost.php?p=65415&postcount=11
barnamenevis.org/showthread.php?126534
سلام.
ببخشید من QOS را پیدا کردم و اون را روی UBR تنظیم کردم.
این عکس را ببینید:
حالا باید اون 3 گزینه پایین را چه کار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرويس دهنده من مودم من رو جوري طراحي كرده كه مودم رو روشن ميكنم خودش كانكت ميشه و نياز به ساخت كانكشن نيست اما هر چند ماه يه بار تنظيماتش بهم ميخوره و بايد مودم ببرم اونجا دوباره بهش كد بدن ميخواستم بدونم اين كد رو خودمم ميتونم بهش بدم؟
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
اين لينك باز نشد يه توضيح مختصر بدين كافيهp30world.com/showpost.php?p=65415&postcount=11
barnamenevis.org/showthread.php?126534
دوتای اولی که بذارین سر جاش باشه و سومی رو بذارین: 1492
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
بله دوست عزیز، کانکشن رو که بصورت PPPOE تنظیم کنین باید خودش وصل بشه.
توصیه میکنم یکبار وارد تنظیمات مودم بشین و ببینین به چه صورتی تنظیم شده و مقادیر مورد نیازتون چی هست، اونموقع هروقت تنظیمات مودمتون بهم خوردن میتونین براحتی مقادیر رو وارد کرده و از مودم استفاده کنین.
چطوري ميتونم به اين تنظيمات دست پيدا كنم؟در ضمن مودم من با كابل يو اس بي به سيستم وصلهبله دوست عزیز، کانکشن رو که بصورت PPPOE تنظیم کنین باید خودش وصل بشه.
توصیه میکنم یکبار وارد تنظیمات مودم بشین و ببینین به چه صورتی تنظیم شده و مقادیر مورد نیازتون چی هست، اونموقع هروقت تنظیمات مودمتون بهم خوردن میتونین براحتی مقادیر رو وارد کرده و از مودم استفاده کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)