نمیدونم با امپر بنزین چکار کنم؟ با تستی که با راهنمایی اساتید اینجا انجام دادم به نظر میاد هم امپر و هم قسمت شناور داخل باک خراب هستند
براي اين مسئله بايد صفحه كيلومتر را باز كنيد و آمپر بنزين را از نزديك بررسي كنين كه آيا مشكلي داره يا نه؟( ضربه، شكستگي، سوختگي، قطع سيم...)
معمولا مشكلي كه براي آمپر بوجود مياد ، اول از درجه داخل باك و بعد از مقاومت مدار آمپر داخل صفحه كيلومتر هست كه روش تعميرش را قبلا توضيح دادم، اما در حال حاضر بايد مطمئن بشيد كه مشكل از كجاست تا راه حل هم مشخص بشه.
درجه داخل باك در بياريد و با اهم متر مدار را چك كنيد تا مشخص بشه آيا توي مقاومت متغيير اون قطعي وجود داره يا نه؟
خواستم کلید چراغ دنده عقب را درست کنم حواسم نبود قلابی که روی فلپ بود و سیم متصل به نشانگر بش وصل بود شکست و دیگه کار نمیکنه و اصلا هم مهم نیست،سعی نکردم درستش کنم
حيفه خراب بمونه، با چسب 123 به راحتي مشكل حل ميشه و يا چسب دوقلو شفاف كه دوام خيلي بيشتري نسبت به معمولي داره. چسبهاي صنعتي هم هستند كه خيلي خيلي محكمه و براي اين كار بسيار مناسبه
در مورد دود اگزوز و آب، مشكلي وجود نداره چون دود بواسطه كيفيت پايين بنزين و البته كاربراتوري بودن موتور وجود داره، اما اگر دوده خيلي زياد و تيره باشه اين ديگه مربوط به مشكل مصرف بالا است كه بايد رفع بشه.
وجود آب هم بخاطر ميعان هست كه قبلا توضيح دادم و تو همه ماشينها از جمله نوا خودم اين اتفاق رخ ميده( در زمستان و هواي سرد و ابتداي روشن شدن موتور)
مقدار دوده سياه هم همين قدر هست كه البته بيشتر قهوه اي هست تا سياه.
آقا محمد گرامي، دينام مورد نظر شما مربوط به پيكان نيست( پيكان دو مدل دينام داره، كه يكي لوكاس قديمي و نمونه ديگه طرح يوگسلاوي هست كه روي پيكانهاي جديد نصب شده بود.)
اين نمونه كه عكس گذاشتيد بيشتر به نمونه هاي طرح پژو شبيه هست كه روي 405 و سمند و پارس استفاده ميشه و اتفاقا ديود خيلي بزرگ و گران قيمتي هم دارن، اما مدلهاي ارزانتر هم هست.
زماني هم از دينام طرح فرگوسن استفاده ميشد كه هم روي پيكان و آر دي و هم بعضي تراكتورهاي كشاورزي بسته ميشد و كارايي خوبي داشت.
در هر صورت هر دينامي كه خواستيد ببنديد، زياد مهم نيست مربوط به چه ماشيني باشه، فقط وجود قطعات يدكي با قيمت مناسب و توان بالاي برق توليدي مهم هست كه بايد در نظر داشته باشيد.
جاده 66 معروفترين جاده آمريكا است كه تقريبا يك مسير عرضي را در آمريكا طي ميكنه.
از شهر شيكاگو شروع شده و به سانتامونيكا خاتمه پيدا ميكنه. جاده از ايالتهاي ايلينويز ، مونتانا ، كانزاس ،اوكلاهما ، تگزاس، نيومكزيكو ، آريزونا ، كاليفرنيا ميگذره و مناظر بسيار زيباي طبيعي اون واقعا منحصر بفرد و جذاب هست،
خيلي از فيلمهاي معروف جاده اي آمريكا ( فيلمي كه داستان و سناريوي اون ،عمدتا توي جاده ميگذره) توي همين جاده و در بخشهاي مختلف اون ساخته شده، و البته كارتون بسيار زيباي ماشينها كه بر اساس همين جاده ساخته شد.
![]()
دوران طلايي اين جاده مربوط به دهه هاي 50 و 60 و تا حدودي هم 70 ميلادي ميشد، زماني كه اوج درخشش خودروهاي فول سايز و ماسلهاي قدرتمند آمريكايي بود كه مسير سرتاسري اين جاده را با اببهت طي ميكردن و كنار متلها و كمپينگها و رستورانها و پمپ بنزين هاي بين جاده اي با اون چراغهاي نئون رنگارنگ تبليغاتي مي ايستادن تا خستگي در كنند...
در رابطه با تعمير وكيوم و ساسات به نتايجي رسيدم كه با تصوير توضيح خواهم داد