ببین تو این سایت کلی .......شکن پیدا میشه من که از یور فریدم اشتفاده میکنم خیلی توپه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببین تو این سایت کلی .......شکن پیدا میشه من که از یور فریدم اشتفاده میکنم خیلی توپه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بابا چرا وقتی یه بحثو نمی فهمید جواب می دید . حتما باید جواب بدید ؟
پیشنهاد های من اینه : اگه نخوای مهاجرت کنی از همارا و 10 تومن اضافه ندی سرویس توربو رو تمدید کن که 3 ماهه 6 گیگ49500 تومن . سرعت شبانه و روزانه 110 . سرویس بعدی ماکس نت دیسکاوری 3 ماهه 6 گیگ 69500 تومن . شبانه و روزانه 200 . صبا نت هم کلا ریسک داره و نمی دونم توصیه کنم یا نه .شاتل هم فیر یوز پولیسی داره که اونم ولش کن .
![]()
وضعيت پينگ من ساعت 3:15
![]()
سرعت و پينگ من ساعت 4:20
سرويس من 2M مكس نت با سه ماهه 99500 تومن
كسي هست تو تبريز يه سرويس خوب پيشنهاد كنه ؟
سرعت بالا خيلي برام مهمه
من از vps استفاده کردم واسه اون کاری که تو میگی بهتر اول از هاست استفاده کنی بعد که کارت گرفت بری رو vps که اونم فک نکنم اول کارت با vps هم رم 1گیگ بخوای حالا اینا بمونه واسه بعد از اینکه خواستی سایت بزنی......
استفاده از vps اگه سیستم عاملش ویندوز باشه مثل کامپیوتر خودت فقط باید سرعت اینترنت خودت خوب باشه که خوبه,باقیشم با ریموت دسکتاپ و باقی ماجرا......
واسه لینوکس هم اگه رابط گرافیمیش نصب باشه بازم با ریموت دسکتاپ میتونی استفاده کنی ولی میدونی که اون آزادی ویندوز نداری واگر رابطش نصب نباشه باید با دستورات ssh باید باشه اگه اشتباه نکنم باید کار کنی.
vps رایگانم از این سایت میتونی لینوکسش بگیری سرعت دانلودش 35.63 مگ ولی هاردش 4 گیگ با کلی محدودیت که به نظرم به درد تو بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هر روز 3.4 گیگ دانلود دارم
از اون 45 دقیقه رایگان هم استفاده میکنی دیگه؟؟
اگه تونستی بیدار بمون ببین سرعت دانلودت چند میشه اگه شد پرینت اسکرین بزار بعد راهنماییت میکنم
اون موقع وضعیت زرد بود . مال منم همینجور بود و سرعت دانلودم 20 بود . الان درست شده . سرعت دانلودت چقدره ؟
سرعت باحال كافي نت اورانوس:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)