دیروز میگم یه 2تا ظرفیت فیزیک رو ببرید بالا من برم سایت ثبت نامش کنم میگه نمیشه.الان رفتم گلستان دیدم ظرفیتش از 50تا شده 53تا که اونم پره.آخه ستم بالاتر از این![]()
دیروز میگم یه 2تا ظرفیت فیزیک رو ببرید بالا من برم سایت ثبت نامش کنم میگه نمیشه.الان رفتم گلستان دیدم ظرفیتش از 50تا شده 53تا که اونم پره.آخه ستم بالاتر از این![]()
برو قسمت اموزش بگو میخوای درس برداری اگه امکانش باشه برات ظرفیت کلاس زیاد میکنن تا بتونی برش داری
لیست انتظار واسه یه همچین وقتایی گذاشتن :|
رفتم ولی جوری رفتار کرد که انگار ارث باباش رو خوردم
"با توجه به تنظیمات انجام شده برای گروه درسی، امکان درخواست لیست انتظار برای گروه 01 وجود ندارد."
کلاس های من از 12 اسفند شروع میشه و فقط تو اسفند ماه 2 تا کلاس تشکیل میشه15 روز عید هم که تعطیل می مونه 1 ماه و نیم تا خرداد ماه از اون طرف هم نزدیک امتحانات 1 هفته تعطیل این وسط نهایت 40 روز تشکیل میشه که سر جمع حساب کنی تا اون موقع 6 تا کلاس هم برگزار نمیشه ! من نمیدونم این حجم کتاب ها تو 6 جلسه مگه میشه رسید اصلا برای رفع اشکال هم فرصت کافی نیست
![]()
کلاس های من از 30اسفند شروع میشه و کاملا هم با ittools موافقم
خسته نباشنروز عید مگه کلاس تشکیل میشه
تازه یکی از 2 تا کلاس اسفند ماه منم زدن 29 اسفند ! نمیدونم واقعا این برنامه ریزی رو کی انجام میده ؟ یادم باشه برم بپرسم
![]()
من که اولین کلاسم شنبه 28 بهمن ..... تا اول عید هم کلی کلاس دارمواسه شما چرا اینجوریه ؟
کدوم مرکز هستین ؟مرکز کلکته ؟
![]()
Last edited by Eblis 2011; 13-02-2013 at 16:10.
یعنی شب عید کلاس شماها شروع میشه ؟... به ما گفتن 1 اسفند ولی میدونم برنامه نرم افزار از همه دیرتر زده میشه و میره بعد از عید
خورزوخان برنامه کلاس ها رو مینویسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)