تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 778 از 905 اولاول ... 278678728768774775776777778779780781782788828878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,771 به 7,780 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان ، داشتم از یجایی رد میشدم یه پراید پارک بود و یهو راننده درش باز کرد و درش گیر کرد به در عقب ماشین من . در لحظه اول که پیاده شدم چیزی معلوم نبود و رفتم ولی الان دیدم یه خط سیاهی افتاده پایین در عقب .
    باید چیکار کنم رنگ سیاه از بین بره ؟
    مقصر من بودم یا اون ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان ، داشتم از یجایی رد میشدم یه پراید پارک بود و یهو راننده درش باز کرد و درش گیر کرد به در عقب ماشین من . در لحظه اول که پیاده شدم چیزی معلوم نبود و رفتم ولی الان دیدم یه خط سیاهی افتاده پایین در عقب .
    باید چیکار کنم رنگ سیاه از بین بره ؟
    مقصر من بودم یا اون ؟
    مقصر اون بود.
    اگه با پولیش پاک شد که شد. اگه نه بایس ببری نقاشی

3. 2 کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام

قفل صندوق ماشین (سمند اس ای) خراب شده و عمل نمیکنه، احتمالا سیمش پاره شده، با ریموت و کلید هیچکدوم باز نمیشه، راهی هست برا باز کردن صندوق؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام

قفل صندوق ماشین (سمند اس ای) خراب شده و عمل نمیکنه، احتمالا سیمش پاره شده، با ریموت و کلید هیچکدوم باز نمیشه، راهی هست برا باز کردن صندوق؟
    بله راهی هست
    وسط صندلی عقب یه بالشتک وجود داره
    اونو بکشید بیرون یه درب پلاستیکی به صندوق عقب هست بازش کنید و دستتون رو ببرید زیر سینی
    یه اهرم هست بکشید درب صندوق باز میشه

یادتون باشه اگر ماشینتون روکش صندلی داره باید زیپ روکش رو باز کنید

6. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

بله راهی هست
    وسط صندلی عقب یه بالشتک وجود داره
    اونو بکشید بیرون یه درب پلاستیکی به صندوق عقب هست بازش کنید و دستتون رو ببرید زیر سینی
    یه اهرم هست بکشید درب صندوق باز میشه

یادتون باشه اگر ماشینتون روکش صندلی داره باید زیپ روکش رو باز کنید
    ممنون، مشکل اینه که سمند SE این تکنولوژی رو نداره و فقط برای LX هست!
    با کلید و قفلش ور رفتیم باز شد، سیمش شل شده

داره خودمونی میشه porya_m_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خاستم بدونم من ماشینم تند و تند پیچ واشر گلویی اگزوزش شل میشه و باید واشرش رو عوض کنم دلیلش چی میتونه باشه
    خودرو روا.هیچ فشاری هم به موتور نمی ارم.ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باز هم طبق مورد قبلی مجبوریم هرچی میدونیم ارائه کنیم که بیجواب نمونه.

اصولا فرمون زدن و ارتعاش چرخ کمی فرق داره.
    اگه چرخ بالانس نباشه در دور مشخصی دچار پرش میشه که اگه چرخ جلو باشه صدا از داشبورد میاد و اگه عقب باشه از کمکها ماشین صدا مباد.
    بالانس نبودن چرخ یک خاصیت جالبی داره که فقط در سرعت مشخصی این اتفاق میافته و در سرعتهای دیگه خنثی هست.
    مثلا فرض کنیم در سرعت 70 کیلومتر چرخ میزنه. وقتی سرعت رو زیاد کنی دیگه نمیزنه تا اینکه در سرعت 140 دوبرابر شدت قبلی میزنه. این قانون ارتعاشه که ما به اون پدیده روزنانس یا تشدید میگیم. که درواقع اینرسی وزنی با سرعت گردشی هم سو میشه واین اتفاق میافته.
    حالا که ماشین شما 110 تا میزنه اگه سرعت رو اضافه کنی دیگه نباش بزنه تا اینکه اگه گاز بدی تا به سرعت 220 برسی بازم بایس بزنه

اما لرزه فرمون از همون اول حرکت هست ولی چون شدتش کمه احساس نمیشه و رفته رفته با افزایش سرعت لرزش فرمون بیشتر میشه.

در حالت اولی مشکل از بالانس چرخه و در حالت دومی معمولا مشکل از جعبه فرمون و میزان فرمونه.

چرخهای عقب رو بیار جلو، جلویی هارو ببر عقب. بعد ببین بازم همون شرایط اتفاق میافته..! اگه همون حالت قبلی بود که دیگه به چرخها ربطی نداره. اگه باز هم سر درگم هستی چرخ جلو رو با چرخ یک ماشین دیگه عوض کن. اگه باز هم ارتعاش بود که مربوط به میزان فرمون میشه.
    سلام مجدد
    ممنون از راهنمایی های شما
    من 110 میرم کمی فرمون میلرزه تست کردم تا حدود 120 رفتم همینطور بود (داخل شهر نتونستم بیشتر برم) ، اما زود تر از اینها لرزشی رو زیر پام احساس میکنم مثلا در سرعت 100
    اگه یک چرخ دیگه رو بزارم خب دوباره نیاز به بالانس نیست برای تست؟
    با این حساب مشکلی برای زیربندی به وجود میاره یا بیخیالش بشم؟ دلیل اینکه پیگیر این مسئله هستم چون تازه زیربندی رو سرویس کردم نمیخوام ضربه ای بزنه و اینکه هر 20.000 تا چرخ ها رو جلو عقب میکنم و دوباره بالانس میکنم و نمیخوام این هزینه ی من بی فایده باشه و رینگ ضربه ی خودش رو بزنه
    با سپاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام مجدد
    ممنون از راهنمایی های شما
    من 110 میرم کمی فرمون میلرزه تست کردم تا حدود 120 رفتم همینطور بود (داخل شهر نتونستم بیشتر برم) ، اما زود تر از اینها لرزشی رو زیر پام احساس میکنم مثلا در سرعت 100
    اگه یک چرخ دیگه رو بزارم خب دوباره نیاز به بالانس نیست برای تست؟
    با این حساب مشکلی برای زیربندی به وجود میاره یا بیخیالش بشم؟ دلیل اینکه پیگیر این مسئله هستم چون تازه زیربندی رو سرویس کردم نمیخوام ضربه ای بزنه و اینکه هر 20.000 تا چرخ ها رو جلو عقب میکنم و دوباره بالانس میکنم و نمیخوام این هزینه ی من بی فایده باشه و رینگ ضربه ی خودش رو بزنه
    با سپاس
    ببینید، وقتی چرخ یک ماشین دیگه رو میزاری، مسلما اون چرخ خودش بلانس داره. اگه بالانس نداشته باشه، رو ماشین خودش هم بایستی بزنه. پس نیازی به بالانس نیست.
    همونطور که عرض کردم مشکل بالنس چرخ موجب لرزش فرمون نمیشه و مشکل لرزش فرمون ناشی از جعبه فرمونه.
    احیانا ماشینتون خلاصی فرمون نداره؟

چرخها نیاز به بالانس مجدد ندارن. لازم نیست هربار بالانس کنی. یک بار بالانس کردی تا آخر عمر لاستیک کافیه.
    جلوبندی ماشین ناشی از دست اندازهای تو خیابون خراب میشه و بالانس مجدد کردن لاستیک تاثییری در اون ایجاد نمیکنه. اما مطمئنا لاستیکی که بالانس نیست جلوبندی رو آسیب میزنه.

11. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام خاستم بدونم من ماشینم تند و تند پیچ واشر گلویی اگزوزش شل میشه و باید واشرش رو عوض کنم دلیلش چی میتونه باشه
    خودرو روا.هیچ فشاری هم به موتور نمی ارم.ممنون میشم راهنمایی کنید
    دیگه اگزوز سازی بایست کاری کنه که دیگه این اتفاق نیافته.
    واشر فنری بزاره. مهره آج دار بزاره. چسب بزنه. کار اونه.

دلیلش ارتعاش زیاد موتوره. شما هم خیلی هوای خودروسازهای داخلی رو داری. اینها لیاقت این حمایت رو ندارن

13. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام یه مشکلی دارم لطفا راهنمایی کنید
    بعد از رانندگی 1 ساعتی امروز یه جا ایستادم و به مدت 10 دقیقه موتور خاموش بود.
    بعد از 10 دقیقه به هیچ وجه استارت نخورد و فقط موتور میچرخید. یعنی باتری و ... سالمه.
    صدای پمپ بنزین اولش فکر میکنم اومد ولی دیگه نیومد. و اصلا با حل دادن و استارت به هیچ وجه روشن نشد. منم رفتم دنبال مکانیک ولی کسی پیدا نکردم.
    خلاصه بعد از کلی مدت (نزدیک 1 ساعت و نیم) زمانی که دمای موتور اومده بود پایین استارت زدم و به صورت خیلی عادی و تک استارت روشن شد. یعنی بدون اینکه من کاریش بکنم.
    یه بار دیگه هم این اتفاق افتاده بود و دقیقا بعد از مدتی درست شد.
    مدل ماشین تیپ 3 مدل 85 با 92500 کیلومتر کارکرد هست و از ابتدا که دست من بوده سرویس ها به موقع انجام شده.
    مشکل از کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •