تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 778 از 2365 اولاول ... 27867872876877477577677777877978078178278882887812781778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,771 به 7,780 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با 400 تومن دو تا خربزه اي با يه ساب و پخش با كيفيت ميشه گرفت؟
    سلام گلم.شما مثل اینکه تو ایران زندگی نمی کنیدا؟!!!فقط پخش تنها برات نزدیک 300 آب میخوره.
    حميد جان كابل برق هم معموليه نازك نيستا. در ضمن برا دوتا امپلي يه سيم برق كشيدم وسطش يه انشعابم زدم برا اون يكي امپلي عيب نداره؟؟
    يه سوال مهم پخشم پاييونير ٤٢٥٠ ضربه خورد پورت يو اس بيش از كار افتاد اما چراغهي كليداش اوكي بود بازش كردم يو اسبيشو درست كردم با لحيم كاري اما چراغا ش خاموشن البته مانيتورش روشن ميشه ها جريان چيه. بعد اگه درست نشد از كجا ميتونم يه پنل ديگه براش بخرم. چقده قمتش؟اصلا پيدا ميشه؟؟
    از باطری یه کابل کشیدی تا صندوق بعد انشعاب دادی با تقسیم؟اگه 4 گیج باشه مشکلی نداری.کمتر نباشه چون افت ولتاژ خیلی پیدا میکنه.
    پخش رو نمیدونم چرا چراغش قطع شده.
    با سلام دوست عزیز و ممنون بابت پاسخگوییتون
    در مورد ضبط که اکثرا میگن یه سری ایراد مثه نرفتن به فولدر بعد موقع تموم شدن فولدر در حال پلی و مشکل پیدا کردن موزیک در صورت عدم استفاده از برنامه خود کنوود و عدم داشتن رندوم پلی وجود داره اما رنگش تغییر میکنه
    در مورد باندهای عقب تو سایت خودش زده 200/140 و آمپلی زده 180 تو حالت بریج
    مشکلی پیش نمیاد ؟
    بعد درمورد باندای جلو اگه مستقیم وصل شن درایو میشن ؟ چون 100/60 هست و ضبط 50
    پک برق منظور سیم کشی هست ؟
    ممنون میشم بازم منو راهنمایی کنی دوست عزیز
    سلام و خواهش میکنم.
    در مورد پخش نمیدونم این مشکلها رو ولی تو رنج قیمتیش بهترین انتخاب هست.
    در مورد توان 180 وات آمپلیفایر خیر مشکلی بوجود نمیاد.تازه اسپیکر بهتر و راحت تر هم درایو میشه.
    میتونید مستقیم ببندی ولیکامل درایو نمیشه. به این نکته توجه کن در بهترین شرایط پخش 4تا 22 وات خروجی میده(آلپاین که 4 تا 18 وات میده)
    پک برق تشکیل شده از کابل برق+کابل منفی+کابل RCA +سیمهای اسپیکر+هولدر و فویز آن.
    من در خدممتون هستم.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام.اقا ما یه اشتباهی کردیم و رفتیم یک جفت باند 6975V2 پایونیر انداختیم روی L90 با آمپ 3500 پایونیر و پخش 1450 پایونیر. حدود 585 تومن هم شد.البته از این کمتر هم میخواستم هزینه کنم ولی تو این گرون بازار نشد.حالا بگذریم میخواستم بگم که اصلا از صداش راضی نیستم البته حجم صداش زیاده ولی صداش اصلا تفکیک نداره و بی کیفیت هست . باندا رو هم بردم چندتا نصاب نشون دادم گفتن اصلیه ولی خودم اصلا از صداش راضی نیستم میخواستم بپرسم نظر شما چیه؟چکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام.اقا ما یه اشتباهی کردیم و رفتیم یک جفت باند 6975V2 پایونیر انداختیم روی L90 با آمپ 3500 پایونیر و پخش 1450 پایونیر. حدود 585 تومن هم شد.البته از این کمتر هم میخواستم هزینه کنم ولی تو این گرون بازار نشد.حالا بگذریم میخواستم بگم که اصلا از صداش راضی نیستم البته حجم صداش زیاده ولی صداش اصلا تفکیک نداره و بی کیفیت هست . باندا رو هم بردم چندتا نصاب نشون دادم گفتن اصلیه ولی خودم اصلا از صداش راضی نیستم میخواستم بپرسم نظر شما چیه؟چکار کنم؟
    سلام بهترین کار اینه که به دست بفروشیش یعنی ببینی کی تو آشناهاتون دنبالش هست شماهم بهش بفروشی وگرنه مغازه دارها خیلی تو سر جنس میزنن و میخرن که این اصلا قابل توجیه نیست.

در مورد توان 180 وات آمپلیفایر خیر مشکلی بوجود نمیاد.تازه اسپیکر بهتر و راحت تر هم درایو میشه.
    میتونید مستقیم ببندی ولیکامل درایو نمیشه. به این نکته توجه کن در بهترین شرایط پخش 4تا 22 وات خروجی میده(آلپاین که 4 تا 18 وات میده)
    پک برق تشکیل شده از کابل برق+کابل منفی+کابل RCA +سیمهای اسپیکر+هولدر و فویز آن.
    من در خدممتون هستم.
    سلام حمید جان پس چرا روی پک سیمی که خریدم سیم اسپیکر نبود؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بچه ها یه چنتا پخش خوب زیر 200 تومن معرفی کنید ..دنبال سیستم بازی نیستمما... ببینید تنها ملاک انتخاب اینه رنگ چراغهای پخش به رنگ چراغهای نارنجی کیلومتر شمارو داشبورد 206 بیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;7074522]سلام گلم.شما مثل اینکه تو ایران زندگی نمی کنیدا؟!!!فقط پخش تنها برات نزدیک 300 آب میخوره.

ا

خوب تا 400 یه پخش و باند خوب چی پیشنهاد میدی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    بگذار یه دو ماهی از نصب بگذره.میگن باند نو بعد از 2 ماه کاملا راه میفته و جواب میده.

7. 2 کاربر از ali reza 222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    ساند استریم واتهای اعلامیش واقعی نیست. این آمپ در حد پاور آکوستیک هستش.
    jvc ar 8004 یا 9004 بگیر. قیمتش کمی بالاس ولی ارش داره. 8004 خوب جواب

1072 2way هست و دیگه تولید نمیشه. من صدای اون رو بیشتر میپسندیدم. ولی مشکل سوختن تیوتر داشت البته اشکال از طراحی کراسها بود که تولیدش متوقف شد و جای خودش رو به 1073 داد.
    1073 خودش یه ساب کوچیکه نیاز به ساب نداری دیگه مگر بخواهی موزیک Low Bass گوش کنی که اون داستانش جداس.
    سلام حمید جان
    من الان 1072 تولید جدید سراغ دارم باگارانتی ضاب کیش به نظرتون بخرم یا1073بخرم
    من میخوام بیس 1073راببندم و از ساب بگیرم از هرکی پرسیدم که یه کواک کیفیتی ببندم چون بیسو از ساب میگیرم همین 1073را پیشنهاد داد حتی از693.9iاینفینیتیم صداش میگن بهتره
    به نظرت 7541اینفینیتی را200میده با گارانتی تا برج11 در حدنو فقط چند ساعت استفاده شده بگیرم با سیستمم مچ میشه
    باتشکر

9. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها یه چنتا پخش خوب زیر 200 تومن معرفی کنید ..دنبال سیستم بازی نیستمما... ببینید تنها ملاک انتخاب اینه رنگ چراغهای پخش به رنگ چراغهای نارنجی کیلومتر شمارو داشبورد 206 بیاد
    سلام پایونر3450 به نظرم به کارتون بیاد

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    يه پخش مناسب براي سمند ميخوام بگيرم و نهايتا تا ٢٠٠ و خورده بيشتر نميخوام كه هزينه كنم.
    ترجيحا تصويري حالا يا ازاون مدلهاي معمولي يا اونا كه lcd مياد بيرون
    نظر شما روي چه مدل وماركيست
    ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد البته قيمت هم لطف كنيد

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    يه پخش مناسب براي سمند ميخوام بگيرم و نهايتا تا ٢٠٠ و خورده بيشتر نميخوام كه هزينه كنم.
    ترجيحا تصويري حالا يا ازاون مدلهاي معمولي يا اونا كه lcd مياد بيرون
    نظر شما روي چه مدل وماركيست
    ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد البته قيمت هم لطف كنيد
    سلام دوست گرامی
    من نمیخوام تو ذوقتون بزنم اما این چیزیو که شنیدم بهتون میگم
    من زیاد از پخشهای تصویری اطلاع ندارم اما پایونر یه پخش سری دش داره که اصلیش حدود900 تومنه و تقلبیش حدود 200 250هس من که پرسیدم میگفتد اینا موقعی که ال سی دیش میاد بیرون این دنده هایی که اینو کنترل میکنه شکسته شده وبعضا lcdسر جاشم نمیره واصلا تعریفی ازش نمیکردن
    البته من تا این حد اطلاع دارم

13. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •