تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 778 از 2403 اولاول ... 27867872876877477577677777877978078178278882887812781778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,771 به 7,780 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه iNSANE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز معرفی میکردی وقتی اومدی تو غرفه.به هر حال من متوجه نشدم

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

درسته.نمایشگاه اونطوری که باید میبود نبود.منم خیلی از قسمت هاش رو اصلا قبول ندارم.تو کل این نمایشگاه غرفه ما تکه.خودستایی نیست ها!
    خیلی از بازدید کننده ها و مسئولین ارشاد گفتن این رو
    چون تنها غرفه ای هستیم که یک کار جدید و نو آوری داره و تقریبا همش رایگان و عام المنفعه است.
    منتظر دیدار دوستان هستیم
    غرفه 57
    سلام کاوه عزیز،
    والا تقریبا گذرا بود، ولی چون بروشور و برگه های تبلیغاتی رو دیدم متوجه شدم که غرفه باید مربوط به شما باشه،
    امروز زیاد فرصت نشد تمام غرفه ها رو کامل بازدید کنم، گرچه به قول دوستان بعضی ها اصلا ارزش نگاه کردن هم نداشت..!
    ولی اگه شد که باز بیام حتما میام خدمتتون تا بیشتر با نحوه ی کارتون آشنا شم.

با سپاس،
    یاسر
    Last edited by iNSANE; 06-11-2010 at 00:55.

2. 2 کاربر از iNSANE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

پيش فرض

با این که ربط به موضوع تاپیک نداره . باید بگم که بله منم موافقم با حرف این دوستمون . متاسفانه هیچی نداشت . نصفشم که به قول بچه ها مسجد بود ... نرم افزار هاشم تا حدودی بی ارزش بود . قسمت بازی هاشم که خیلی خیلی کم بود و همچنین قسمت فروش بازی ها که چهار تا بازیه در پیت ایرانی بود و حداقل اینکه من 1 دونه بازی خارجی ندیدم . امیدوارم در سال های اینده مسئولان برگزاری اینگونه نمایشگا ها ادم های عاقل تری باشند و مسجد راه نندازن
    مسجد رو خوب اومدی! اتفاقا امروز که من بودم قربانی(امام جمعه!!) هم اومده بود!
    تخفیفات نمایشگاه هم سرو سامون نداشت! یکی 4% تخفیف میداد یکی 40% باید یه حداقل در نظر گرفته بشه مثلا حاقل 20% تخفیف
    ولی یه عضویت رایگان کتابخونه گرفتیم بالاخره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پشتیبانی زنگ بزن نه مشترکین یا حسابداری یا جای دیگه
    احتمالا اشتباه وصل شده
    بهر حال:

SNR یعنی Signal-to-noise ratio
    فرض کن سرویس دهندت سرعت مودمت رو روی 1Mbps ست کرده
    اونوقت مودم شما با همین سرعت و SNR 6 وصله

در این صورت وضعیت شما برای سرعت 1Mbps خیلی جالب نیست چون معمولا مودم ها روی SNR 4 به سرعت کمتر switch میکنن(البته این مطلق نیست. ممکنه یکی بزاره روی 3 یکی بزاره روی 6)

حالا فرض کن مودمت اومد روی 800kbps کانکت کرد
    در این صورت snr مودمت میشه مثلا 9 یعنی برای این سرعت وضعیت بهتری داره و قاعدتا خطت پایدار میمونه
    حالا اگه SNR خطت بهتر شه و بره روی 15 مودمت دوباره سعی میکنه برگرده به همون سرعت 1 Mbps

این تغییرات و قطع و وصل ها ممکنه شما رو کلافه کنه
    در این صورت میتونی از پشتیبانی بخوای که اصلا سرعت خطتتو رو بزارن رو 512
    در این صورت سرعت کلت دیگه از 64 کیلو بیشتر نمیشه اما عوضش دیگه قطع و وصل نمیشی
    سلام به دوستان ای بابا منم همین مشکل رو دارم که اومدم اینجا یه نگاه بندازم تاپیکها رو مشکل این دوستمون رو دیدم که عین خودمه !!
    مایلر جان منم الان 3 هفتس دچار همین مشکل شدم 256 نامحدود دارم و همین مشکل دوستمون رو دارم بهت بگم همه خط رو وجب به وجب تست کردن و هیچ مشکلی نداره البته از دید یک کارشناس مخابرات (که جز 4 کلاس سواد هیچی بارش نیست) سیم داخلی ساختمان رو هم کاملا تست کردم حتی کلا عوضش کردم ولی مشکل همچنان باقیست مودم رو با مال دوستم عوض کردم بازم افاقه نکرد کارشناس اندیشه اومد دید اونم گفت احتمالا از snr ت هست منم بعضی اوقات مخصوصا بیشتر بعد از ظهر ها و شب ها و بعضی اوقات صبح ها خودش خود به خود دیس کانکت میشه و اصلا کانکت نمیشه من که کلافه شدم حتی شده بعضی اوقات قطع میشه و یک رو قطعه و هر چی مودم رو خاموش روشن می کنم بازم کانکت نمیشه !! تازه من مودمم روی حالت Nat هست و مداوم در حال اتو کانکته و داره زور میزنه کانکت شه !!
    والا من موندم چی کار کنم امروز تصمیم داشتم برم خطم رو از رانژه در بیارم روی خط دیگر خونمون رانژه کنم هر چی هم به این مخابرات می گم خطم رو عوض کنین مشکل داره انگار داری با دیوار حرف میزنی میگن خطط بوق داره

همین الان هم دارم باهاتون حرف میزنم هر 5 دقیقه دی سی میشه دویاره بعد 5 دقیقه کانکت میشه
    اینم تست سرعت الان گرفتم

SNR مودمم هم تست می کنم لحظه به لحظه از 4 تا 18 بالا پایین میره !!
    دیگه دارم کلافه میشم

الان روی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی قطع میشه میره روی
    کد:
    حالا یه چیز جالب تو این سایت در مورد نویز نوشته
    کد:
    گفته اگر عدد
    Line Attenuation
    رو بر 13.81 تقسیم کنید فاصله شما تا سرور اینترنتی رو حدودن نشون میده به کیلومتر!و گفته این snr اگه روی 6 یا پایین تر باشه مودم دیگه قادر به کانکت شده نیست
    SNR Margin

In general, a higher signal to noise ratio will result in less errors.
    6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation or intermittent synchronisation problems.

7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.

11dB-20dB. = Good with little or no synchronisation problems

20dB-28dB. = Excellent

29dB. or above = Outstanding

Attenuation Rates
    In gerneral, attenuation is the loss of signal over distance. Unfortunately, dB loss is not just dependent on distance. It also depends on cable type and gauge (which can differ over the length of the cable), the number and location other connection points on the cable.
    20bB. and below = Outstanding

20dB-30dB. = Excellent

30dB-40dB. = Very Good

40dB-50dB. = Good

50dB-60dB. = Poor and may experience connectivity issues

60dB. and above = Bad and will experience connectivity issues

Distance

And for distance, the equation I have seen suggests that downstream attenuation divided by 13.81 will roughly equal KM from the exchange. For example; if you had a downstream attenuation of 40dB...

40dB / 13.81 = 2.896 KM

For me, 17 / 13.81 = 1.2KM
    If you request an AMFM/ADSL test from Telecom including they advise you if you connect via a "Conkin", they will provide one and update your telephone account notes with the outcome. An AMFM test provides Ohms, distance etc, and if "Conklin" equipment is on your neighbourhood, then this applies to you:

کد:
    Last edited by sin@ 76; 07-11-2010 at 08:31.

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز بدترین روز اینترنته ، حداقل واسه من. ساعت 11 صبحه ولی سرعت از 25کیلو بالاتر نمیره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اقا اینترنت مشکل داره؟
    بیشتر صفحه های من باز نمیشه؟
    128 نامحدود اندیشه سبز خزر.
    یاهو مسنجر هم باز نمیشه.
    با تشکر.
    هادی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره امروز از دیتای مخابرات مشکل داره برای منم از دیشب ساعت 3 تا امروز ساعت 12/30 همش دیسی می شد دیگه کلافم کرد

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واسه منم مشکل داره چند بار dc شده
    128 نامحدود اندیشه خط 5

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

واسه منم مشکل داره چند بار dc شده
    128 نامحدود اندیشه خط 5

کسب خبر کردم:
    روتر مرکزی دیتای استان رو تعویض کردن.

10. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به دوستان ای بابا منم همین مشکل رو دارم که اومدم اینجا یه نگاه بندازم تاپیکها رو مشکل این دوستمون رو دیدم که عین خودمه !!
    مایلر جان منم الان 3 هفتس دچار همین مشکل شدم 256 نامحدود دارم و همین مشکل دوستمون رو دارم بهت بگم همه خط رو وجب به وجب تست کردن و هیچ مشکلی نداره البته از دید یک کارشناس مخابرات (که جز 4 کلاس سواد هیچی بارش نیست) سیم داخلی ساختمان رو هم کاملا تست کردم حتی کلا عوضش کردم ولی مشکل همچنان باقیست مودم رو با مال دوستم عوض کردم بازم افاقه نکرد کارشناس اندیشه اومد دید اونم گفت احتمالا از snr ت هست منم بعضی اوقات مخصوصا بیشتر بعد از ظهر ها و شب ها و بعضی اوقات صبح ها خودش خود به خود دیس کانکت میشه و اصلا کانکت نمیشه من که کلافه شدم حتی شده بعضی اوقات قطع میشه و یک رو قطعه و هر چی مودم رو خاموش روشن می کنم بازم کانکت نمیشه !! تازه من مودمم روی حالت Nat هست و مداوم در حال اتو کانکته و داره زور میزنه کانکت شه !!
    والا من موندم چی کار کنم امروز تصمیم داشتم برم خطم رو از رانژه در بیارم روی خط دیگر خونمون رانژه کنم هر چی هم به این مخابرات می گم خطم رو عوض کنین مشکل داره انگار داری با دیوار حرف میزنی میگن خطط بوق داره

همین الان هم دارم باهاتون حرف میزنم هر 5 دقیقه دی سی میشه دویاره بعد 5 دقیقه کانکت میشه
    اینم تست سرعت الان گرفتم

SNR مودمم هم تست می کنم لحظه به لحظه از 4 تا 18 بالا پایین میره !!
    دیگه دارم کلافه میشم

الان روی
    کد:
    وقتی قطع میشه میره روی
    کد:
    حالا یه چیز جالب تو این سایت در مورد نویز نوشته
    کد:
    گفته اگر عدد
    Line Attenuation
    رو بر 13.81 تقسیم کنید فاصله شما تا سرور اینترنتی رو حدودن نشون میده به کیلومتر!و گفته این snr اگه روی 6 یا پایین تر باشه مودم دیگه قادر به کانکت شده نیست
    SNR Margin

In general, a higher signal to noise ratio will result in less errors.
    6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation or intermittent synchronisation problems.

7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.

11dB-20dB. = Good with little or no synchronisation problems

20dB-28dB. = Excellent

29dB. or above = Outstanding

Attenuation Rates
    In gerneral, attenuation is the loss of signal over distance. Unfortunately, dB loss is not just dependent on distance. It also depends on cable type and gauge (which can differ over the length of the cable), the number and location other connection points on the cable.
    20bB. and below = Outstanding

20dB-30dB. = Excellent

30dB-40dB. = Very Good

40dB-50dB. = Good

50dB-60dB. = Poor and may experience connectivity issues

60dB. and above = Bad and will experience connectivity issues

Distance

And for distance, the equation I have seen suggests that downstream attenuation divided by 13.81 will roughly equal KM from the exchange. For example; if you had a downstream attenuation of 40dB...

40dB / 13.81 = 2.896 KM

For me, 17 / 13.81 = 1.2KM
    If you request an AMFM/ADSL test from Telecom including they advise you if you connect via a "Conkin", they will provide one and update your telephone account notes with the outcome. An AMFM test provides Ohms, distance etc, and if "Conklin" equipment is on your neighbourhood, then this applies to you:

کد:
    ممنون از اطلاعاتی که گذاشتی. سعی میکنم سر فرصت تکمیلشون کنم اما:
    شما که 256 نامحدود داری چون تو این سرویس سرعت از 512 قطعا بالاتر نمیره از پشتیبانی بخواه که سرعت پورتتو بجای 1 مگ سر 512 ببندن. حتما وضعیتت بهتر میشه
    کلا طبیعی نیست که snr اینجوری نوسان کنه. یه اثر محیطی اینجا نقش داره. مثل زنگ زدگی - سولفاته شدن - خیسی - یه منبع تولید امواج رادیویی - برق فشار قوی ...
    پیدا کردنش اسون نیست
    برو پیش سرویس دهنده بگو خط جدیدتو رانژه کنن. هر وقت اماده شد مانده حساب این خطتو بزارن رو اون یکی
    اندیشه که میدونم اینکارو میکنه بقیه رو نمیدونم

12. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

سلام
    اوضاع خیلی خرابه!
    پینگ > 450
    سرعت هم داغون

کد:
    اندیشه 128 محدود مرکز 722

البته الان سرعت بهتر شده: بین 40 تا 100 در نوسانه! ولی میانگینش 60!
    Last edited by Dj_aghamajid; 07-11-2010 at 18:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •