سلام به دوستان ای بابا منم همین مشکل رو دارم که اومدم اینجا یه نگاه بندازم تاپیکها رو مشکل این دوستمون رو دیدم که عین خودمه !!
مایلر جان منم الان 3 هفتس دچار همین مشکل شدم 256 نامحدود دارم و همین مشکل دوستمون رو دارم بهت بگم همه خط رو وجب به وجب تست کردن و هیچ مشکلی نداره البته از دید یک کارشناس مخابرات (که جز 4 کلاس سواد هیچی بارش نیست) سیم داخلی ساختمان رو هم کاملا تست کردم حتی کلا عوضش کردم ولی مشکل همچنان باقیست مودم رو با مال دوستم عوض کردم بازم افاقه نکرد کارشناس اندیشه اومد دید اونم گفت احتمالا از snr ت هست منم بعضی اوقات مخصوصا بیشتر بعد از ظهر ها و شب ها و بعضی اوقات صبح ها خودش خود به خود دیس کانکت میشه و اصلا کانکت نمیشه من که کلافه شدم حتی شده بعضی اوقات قطع میشه و یک رو قطعه و هر چی مودم رو خاموش روشن می کنم بازم کانکت نمیشه !!

تازه من مودمم روی حالت Nat هست و مداوم در حال اتو کانکته و داره زور میزنه کانکت شه !!
والا من موندم چی کار کنم امروز تصمیم داشتم برم خطم رو از رانژه در بیارم روی خط دیگر خونمون رانژه کنم هر چی هم به این مخابرات می گم خطم رو عوض کنین مشکل داره انگار داری با دیوار حرف میزنی میگن خطط بوق داره
.gif)
.gif)

همین الان هم دارم باهاتون حرف میزنم هر 5 دقیقه دی سی میشه دویاره بعد 5 دقیقه کانکت میشه
اینم تست سرعت الان گرفتم
SNR مودمم هم تست می کنم لحظه به لحظه از 4 تا 18 بالا پایین میره !!
دیگه دارم کلافه میشم
الان روی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی قطع میشه میره روی
کد:
حالا یه چیز جالب تو این سایت در مورد نویز نوشته
کد:
گفته اگر عدد
Line Attenuation
رو بر 13.81 تقسیم کنید فاصله شما تا سرور اینترنتی رو حدودن نشون میده به کیلومتر!و گفته این snr اگه روی 6 یا پایین تر باشه مودم دیگه قادر به کانکت شده نیست
SNR Margin
In general, a higher signal to noise ratio will result in less errors.
6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation or intermittent synchronisation problems.
7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
11dB-20dB. = Good with little or no synchronisation problems
20dB-28dB. = Excellent
29dB. or above = Outstanding
Attenuation Rates
In gerneral, attenuation is the loss of signal over distance. Unfortunately, dB loss is not just dependent on distance. It also depends on cable type and gauge (which can differ over the length of the cable), the number and location other connection points on the cable.
20bB. and below = Outstanding
20dB-30dB. = Excellent
30dB-40dB. = Very Good
40dB-50dB. = Good
50dB-60dB. = Poor and may experience connectivity issues
60dB. and above = Bad and will experience connectivity issues
Distance
And for distance, the equation I have seen suggests that downstream attenuation divided by 13.81 will roughly equal KM from the exchange. For example; if you had a downstream attenuation of 40dB...
40dB / 13.81 = 2.896 KM
For me, 17 / 13.81 = 1.2KM
If you request an AMFM/ADSL test from Telecom including they advise you if you connect via a "Conkin", they will provide one and update your telephone account notes with the outcome. An AMFM test provides Ohms, distance etc, and if "Conklin" equipment is on your neighbourhood, then this applies to you:
کد: