تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 778 از 800 اولاول ... 278678728768774775776777778779780781782788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,771 به 7,780 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

مرسی از توجه و جوابتون، اما لطفا راهنمایی اشتباه نکنید
    ضمن اینکه اگه ایکس-پی تا دیروز هم ساپورت میشد بازهم ارزش ریختن رو داره. بهترین دلیلش میتونه کامپایلرها باشن که هنوز جز ویژوال کامپایلر دیگه ای با 7 و مخصوصا مخصوصا با 7 64بیت سازگاری بالایی ندارن.
    و لطفا محبت کنید از زدن پست های پشت سرهم خودداری کنید. از دکمه "ویرایش" استفاده کنید.

سوال: - شما ویندوز XP SP2 داشتید، بعدش روش SP3 ریختید؟
    - روش ریختید یا آپدیتش کردید؟؟

EasyBCD 2.0.2: در هر حال، شما با استفاده از این نرم افزار می تونید تمام بوت های پاک شده رو اضافه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله دوست عزيز من sp2 داشتم روش sp3 ريختم البته ممنون مشكلم حل شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم و اونم اینه که بعد از نصب ویندوز متوجه شدم که پوشه my document رو تو یه درایو دیگه کپی نکردم و خیلی از اطلاعات و اسناد و عکسهای من از بین رفت همچنین بک آپ از بوکمارک فایرفاکسم هم از بین رفت میخواستم بدونم راهی برای بازگرداندن اطلاعات فقط این پوشه وجود داره یا باید قیدش رو بزنم؟
    نه، هنوز امیدش هست که بتونید برگردونید (مخصوصا که حدس میزنم اهل defragment نیستید ). از نرم افزارهای ریکاوری استفاده کنید. مثل Recover My Files.

3. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مرسی از توجه و جوابتون، اما لطفا راهنمایی اشتباه نکنید
    ضمن اینکه اگه ایکس-پی تا دیروز هم ساپورت میشد بازهم ارزش ریختن رو داره. بهترین دلیلش میتونه کامپایلرها باشن که هنوز جز ویژوال کامپایلر دیگه ای با 7 و مخصوصا مخصوصا با 7 64بیت سازگاری بالایی ندارن.
    و لطفا محبت کنید از زدن پست های پشت سرهم خودداری کنید. از دکمه "ویرایش" استفاده کنید.

ممنون میشم اگه بفرمایید کجای توضیحاتم اشتباه بود؟!

در کارایی بالای ویندوز xp شکی نیست. تا جایی که حتی خود مایکروسافت یک virtual XP گذاشته برای استفاده در ویندوز 7. ولی امکانات گرافیکی، امنیتی، شبکه و... ویندوز 7 یک سر و گردن بالاتر از XP هست. و دیگه نشونه ای از ایرادات و ضعفهای ویندوز ویستا نیست.

در مورد کمپایلرها هم راهش استفاده از همون Virtual XP هست که خدمتتون عرض کردم. ضمن اینکه دیگه عصر کمپایلرهای غیر ویژوال دیگه به سر اومده و همچنین نسخه 32 بیتی ویندوز 7 هم موجوده!
    Last edited by msseng; 07-05-2011 at 11:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون میشم اگه بفرمایید کجای توضیحاتم اشتباه بود؟!

در کارایی بالای ویندوز xp شکی نیست. تا جایی که حتی خود مایکروسافت یک virtual XP گذاشته برای استفاده در ویندوز 7. ولی امکانات گرافیکی، امنیتی، شبکه و... ویندوز 7 یک سر و گردن بالاتر از XP هست. و دیگه نشونه ای از ایرادات و ضعفهای ویندوز ویستا نیست.

در مورد کمپایلرها هم راهش استفاده از همون Virtual XP هست که خدمتتون عرض کردم. ضمن اینکه دیگه عصر کمپایلرهای غیر ویژوال دیگه به سر اومده و همچنین نسخه 32 بیتی ویندوز 7 هم موجوده!
    حرف های شما بدون شک درسته درسته و منم میدونم که میشه با virtual انجام داد، ضمن اینکه ساپورت شدن و اون حرفها نیازی به پست جدید نداشت؛
    و اما اشتباهی که گفتم، منظورم این بود:
    کد:
    منوی بوتشون خراب شده بود، و تنها نیاز به تعمیر و افزودن بوت های مدنظرشون بودن، نه اینکه ویندوزی که ریختن رو برگردونن!! ویندوز رو ریختن که استفاده کنن دیگه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چند وقتی کارت شبکه من با V*P*N مشکل پیدا کرده هر نوع V*P*N و کانکشنی که میگیرم Error 720 میده و مانع اتصالش به شبکه میشه من همین نوع V*P*N را روی لپ تاپم امتحان کردم بدون هیچ مشکلی به شبکه متصل شد ولی روی PC این Error را میده دقیقا 5 بار هم درایور کارت شبکه را از Device Manager حذف یا Unistal کردم و دوباره نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد. و باز Error 720 میده.

کد:

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

چند وقتی کارت شبکه من با V*P*N مشکل پیدا کرده هر نوع V*P*N و کانکشنی که میگیرم Error 720 میده و مانع اتصالش به شبکه میشه من همین نوع V*P*N را روی لپ تاپم امتحان کردم بدون هیچ مشکلی به شبکه متصل شد ولی روی PC این Error را میده دقیقا 5 بار هم درایور کارت شبکه را از Device Manager حذف یا Unistal کردم و دوباره نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد. و باز Error 720 میده.

کد:
    در کل ارور 720 مربوط به پیکربندی پروتکل ppp می باشد ولی شاید با انجام کارهای زیر بتونید مشکل رو برطرف کنید :
    شما اینترنت اکسپلور رو باز کن و به مسیر Tools>Internet Options>Connections برو و روی Lan Settings کلیک کن و تمامی تیک ها رو بردار ( احتمالا مشکل شما از اینجا باشه )
    در برخی از موارد هم فایر وال می تونه باعث بروز چنین مشکلاتی بشه برای اطمینان بیشتر فایر وال خود را به طور کامل ببندید و دوباره امتحان کنید ...
    Last edited by K A R I M I; 08-05-2011 at 08:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در کل ارور 720 مربوط به پیکربندی پروتکل ppp می باشد ولی شاید با انجام کارهای زیر بتونید مشکل رو برطرف کنید :
    شما اینترنت اکسپلور رو باز کن و به مسیر Tools>Internet Options>Connections برو و روی Lan Settings کلیک کن و تمامی تیک ها رو بردار ( احتمالا مشکل شما از اینجا باشه )
    در برخی از موارد هم فایر وال می تونه باعث بروز چنین مشکلاتی بشه برای اطمینان بیشتر فایر وال خود را به طور کامل ببندید و دوباره امتحان کنید ...
    اینجا تیکی نیست که من بخوام بردارم !!!!! همه گزینه ها غیر فعال است همچنین فایروال هم به طور کامل خاموش است.

داره خودمونی میشه !fateme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خوابگاه!

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای اولین بار اومدم ویندوز عوض کنم ناشی گری کردم
    الان همه درایوهام حذف شدن!
    الان مای کامپیوترو که باز میکنم هیچ درایوی جز سی ندارم!!
    چیکار باید بکنم؟
    لطفا راهنماییم کنید
    مخسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

با سلام
    من یه کارت گرافیک پاسکال 512 مگ دارم از وقتی ویندوزو عوض کردم
    تصویر با پرش زیاد همرا است وقتی درایو گرافیک رو ک میخوام نسب کنم ارور میده
    دوستان خوشحال میشم رراهننمایی کنید

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای اولین بار اومدم ویندوز عوض کنم ناشی گری کردم
    الان همه درایوهام حذف شدن!
    الان مای کامپیوترو که باز میکنم هیچ درایوی جز سی ندارم!!
    چیکار باید بکنم؟
    لطفا راهنماییم کنید
    مخسی
    با سلام
    خوب اول از همه ببينيد كه درايوتون واقعا فرمت شده؟
    روش كليك راست كنيد و ببينيد تمام فضايه هارد يه دست شده يا خير
    چون امكان داره اون درايوهاتون پنهان شده باشن
    اگه هم ديديد كه همشون پاك شدن و فرمت شدن و تبديل به درايو C شدن بايد نرم افزار Partition magic رو نصب كنيد
    و سپس با استفاده از اين نرم افزار به راحتي درايوهاتون رو مجدد پارتيشن بندي كنيد

موفق باشيد.

با سلام
    من یه کارت گرافیک پاسکال 512 مگ دارم از وقتی ویندوزو عوض کردم
    تصویر با پرش زیاد همرا است وقتی درایو گرافیک رو ک میخوام نسب کنم ارور میده
    دوستان خوشحال میشم رراهننمایی کنید
    با سلام ج
    چه اروري ميده؟
    و اينكه درايوري كه نصب ميكنيد حتما دقت كنيد كه متناسب با ويندوز و ورژن ويندوزتون باشه

موفق باشيد.

12. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •