سلام به همه
الالخصوص به بچای شییییراز خووود...مون
میخواستم یه کمک کنید
ایا تو شیراز بغیر از خیابون توحید جای دیگه ای کنسول ps3 عرضه میشه یا خدمات و لوازمش؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اونجا همچی پیدا میشه ولی خیلی اوضاع قیمتاش نسبت به قیمت های تهران خیطه
سلام به همه
الالخصوص به بچای شییییراز خووود...مون
میخواستم یه کمک کنید
ایا تو شیراز بغیر از خیابون توحید جای دیگه ای کنسول ps3 عرضه میشه یا خدمات و لوازمش؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اونجا همچی پیدا میشه ولی خیلی اوضاع قیمتاش نسبت به قیمت های تهران خیطه
آقا این بازی ها مجانی هست ؟LittleBigPlanet
Super StarDust
Dead Nation
InFAMOUS
Wip Eout
من inFAMOUS و LBP رو گرفتم ، inFAMOUS خيلي بدم اومد ولي اون LBP خوب بود ! تو كه اين دوتا رو نميخاي بايد همون Dead Nation و Wipe Out رو بگيري ! من كه از Dead Nation بدم مياد ولي Wipe Out زياد تعريفشو شنيدم مثل اين كه هيجانش بالاس . براي دانلود هم اين روشي كه تو بازي سنتر هس عاليه ، البته تو حجم دانلودلت كمه با خود كنسول هم خوب و راحته ولي اگه دوس داشتي با اين روش ميشه با PC گرفت
من AC II + ADD-ON + LBP + inFAMOUS + E32011 Press Conference+ كلي Trailer ميخاستم دانلود كنم ديگه وقت نميشد بازي كنم اصلا ! مجبوري زدم تو كار PC واسه دانلود .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد پلاس هم %60 باهات موافقم ولي يه ماهه يه بازي رو ميكني تموم ديگه ، تخفيف واسه يه ماه به نظرم كافيه ! كلا با پلاس موافقم![]()
تو رو خدا جواب بدین.خیلی واجبه.
یه نفرو میشناسم تو شیراز که قیمتاش مناسبه و تو پاساژ صدف مغازه داره.اگه خواستی بگو تا شمارشو pm کنم
هارد شما باید پارتیشن بندی بشه، تا بتونه فرمت FAT32 و NTFS رو از هم دیگه تفکیک کنه ...
بعد از این کار، دیگه مشکلی برای MultiMan پیش نمیاد! (فقط بازیهایی که حجمشون بالای 4 گیگه، اول باید تو کامپیوتر Split و بعد تو کنسول Join بشن.)
بلـه ...
هدیه شرکت SONY به مخاطبان PSN هست! (البته بعد از هـ...ک شدنش.)
این کار رو نمیشه با کنسول انجام داد ؟
-------------------------------
Math has just tweeted 6F7EB362724AE29078B2A31BDA35861C1F2EB19F
یعنی پیدا شده???
Last edited by Gamemaster; 14-06-2011 at 17:38.
[QUOTE=X-Volt;6178949]هارد شما باید پارتیشن بندی بشه، تا بتونه فرمت FAT32 و NTFS رو از هم دیگه تفکیک کنه ...
بعد از این کار، دیگه مشکلی برای MultiMan پیش نمیاد! (فقط بازیهایی که حجمشون بالای 4 گیگه، اول باید تو کامپیوتر Split و بعد تو کنسول Join بشن.)
ببین هارد من کلا fat 32 هست یه پارتیشن هست.آیا یه پوشه ی هارد بازی بریزم و یه پوشه ی دیگه فیلم مولتی من بازی رو میتونه پیدا بکنه یا فقط توی هارد باید یه پوشه باشه و توش بازی باشه تا مولتی من بتونه پیداش بکنه؟![]()
پاساژ صدف ps3 ندیدم تا به حال.
خود کنسول رو هم عرضه میکنه؟؟؟ یا فقط لوازم جانبی و بازیهاش رو؟؟
اگه شمارشو لطف کنی ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)