یعنی بازم کیفیت صداش خوب نمی شه ؟چه بد ! باشه ممنونم از راهنماییتون
یعنی بازم کیفیت صداش خوب نمی شه ؟چه بد ! باشه ممنونم از راهنماییتون
راستی بچه ها این Prinny چقدر سخته ! من تو حالت سخت بازی رو شروع کردم با یه ضربه میمیریم ... خیلی سخته حتی یه اشتباه هم نباید کرد !!
منم اصلا فکر نمیکردم این طوری باشه ولی فوق العاده سخته مخصوصا مبارزه با غول آخرها .
راستی کسی این resistance رو تموم کرده ؟ من الان مرحله بعد از paris هستم
آخ گفتین این Prinny خیلی سخته.تو این چند سال اخیر یکی از سخت ترین بازی هاست که دارم بازی می کنم...من الان همون اوایلشم..مبارزه با اون دوقلو ها...کلا بازی سختیه..بیشتر سایت ها هم از سخت بودن این بازی یخورده شاکی بودن.
.
.
.
شما ها تا کجا جلو رفتین تو این بازی ؟
سلام
مثل اینکه کسی حواسش نبود .
در کل ببخشید از راهنمایی اشتباهم .
من خیلی وقتی چون psp slim ندیده بودم فکر می کردم پی اس پیم اسلیمه ولی چند وقت پیش اسلیم دیدم و فهمیدم چجوریه .
از اونجایی که خریدم بهم گفته بود اسلیمه و با قیمت اسلیم بهم فروخت و منم چون اطّلاعات نداشتم خریدم .
خیلی وقتی فکر می کردم اسلیمه ولی بعداً فهمیدم پی اس پیم فته و یارو گولم زده ....
با این حال بازم اشتباهی می گم اسلیمه چون دیگه عادت کردم .
بازم عذر می خوام .
در این مورد هم من خودم همین امروز توپخونه بودم دنبال رم 16 گیگ بودم که همه می گفتن مطمئنّی 16 به پی اس پی می خوره ؟ منم گفتم آره . بعد اونا گفتن نداریم . یکی گفت اگه بخوای میارم منم گفتم نمی خوام می خوام زود برم . 8 گیگ 35 تومن بود منم دو تا خریدم . فقط دیگه رمی با Magic Gate پیدا نکردم دیگه ولش کردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی 4 گیگ باید حدود 15-10 تومن باشه البتّه اگه از جاهای ارزون بخرید .
خدانگهدار
سلام به برو بچ گل ... راستش من 1ماه پیش یه psp slim خریدم ، یه رم 4gig fake هم از پسرخالم 2در کردم ... چند وقته که وقتی بازی میکنم psp یهو وسط بازی رم گم میکنه و به جون کندن میفته ... با یکم فشار دادن درگاه رم 2زاریش جا میفته و به کارش ادامه میده ... اولش خیلی مهم نبود ولی الان داره نگرانم میکنه
بنظرتون مشکل از رم یا psp ؟ اگه از psp هستش باید چیکار کنم ؟
منم همون اوایلش گیر کردم دیگه ادامه ندادم پاکش کردم
مشکل رم ( 90 درصد ) ولی فرمت بازی هم مهمه ( iso یا cso )
بچه ها باید از نمایشگاه GDC خبر داشته باشن . بازی هاش خیلی جالب بود . ( GOD OF WAR تایید شد .) ( دو تا بازی از Metal gear solid ) که یکیش قرار بود 2 سال پیش بیاد ولی 2009 می یاد . در ضمن نینجا گایدن این بار برای PS3 می یاد و ممکنه یه نسخه برای psp ساخته شه .
لیست بازی ها :
God of War: Chains of Olympus2
patapon
Monster Hunter Freedom Unite
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Metal Gear Solid: Portable Ops Plus
Duke Nukem Trilogy: Critical Mass
Assassin's Creed
Tom Clancy's EndWar
Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel 2: Sons of Liberty
echochrome
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
منم همون اوایلش گیر کردم دیگه ادامه ندادم پاکش کردم
نه من تا مرحله ی 6 رفتم هنوز هم راست قامتم تا تمومش کنم ! من مرد بازی های سختم ! :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)