اینم تمام پستام . ببینم شما چه میکنی .
اینم تمام پستام . ببینم شما چه میکنی .
خوب عزیز من خودم شخصا توی یکی از بازی هام دیدم که همین پیغام رو می داد و حتی توی یکی از نرم افزارام چند راه داره :
میتونی ویندوزت رو نو کنی و SP2 نصب کنی ( پیشنهاد نمیشه اونطوری که تو نوشتی باید ویندوزتو جدید ریخته باشی ولی SP3 برای بازی به نظرم من خوب نیست حتی من توی SP2 و بایک روشی GTA IV بازی میکنم !
شما حتمی . net frame work رو نصب کن که این پیغام ها بیشترش برای اونه.
این راه هم امتحان کن کلیک راست کن روی بازی گزینه ی آخر و بعدش برو قسمت Compatibility و بازی رو بازن رو انواع ویندوز هایی که نوشته و دوباره امتحان کن.
ممکنه نصب بازی مشکل داشته باشه ( تجربه دارم )
ممکنه از کرک باشه ولی احتمالش بسیار پایینه.
لطفا مشخصاتی که این بازی می خواد و مشخصاتی که دوستتون اجرا کرده رو بدید همینطور مشخصات کامل خودتون همه لطفا کامل کامل باشه.
اینطوری باز ممکنه بتونیم به شما کمک کنیم البته این پست ویرایش میشه و بعدا دوباره میگردم بهت میگم.
پیغام دومیه که از بازیه و از CD چون مشکل از کمبود فایل و خراب بودن فایل میگه که یا از سی دیه یا هم از درایور شمایه که نمی تونه خوب این بازی رو بخونه.
ویرایش : باز هم پیدا کردم اینجا نوشته که یا ویندوزتو ریپیر کن یا هم دوباره بریز ( مشکل از ویندوز ) در رابطه با پیغام اولی هستش:
بخون ببین چیزی گیرت میاد باز هم میگردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 779; 24-01-2009 at 16:08.
این مربوط به office 2003 هست !
فکر نکنم مربوط باشه .
من فردا یه بازی روز ( PES 2009 ) میگیرم و تست میکنم . شما هم بگردید .
مشکل از من نیست . یه مرض خاصی داره .
ای بابا نخیرم تو جدول 4850 رو با dmc4 ببین در بهترین رزولوشن 67 درصد بهترین رنجشه بعد تو می گی هیچ مشکلی با این بازی نداره! اگه هیچ مشکلی نداشت می زدن 100
دلیل نمی شه اگه یه کارت بتونه یه بازی رو اجرا کنه هیچ مشکلی هم باهاش نداشته باشه حالا هی بگو گرافیک بازی خیره کننده نیستش، همین!!
آقا من assassins رو نصب می کنم وقتی بعد اجراش می کنم می گه سیدی رو بگذار خوب کرکش رو ریختم ولی وقتی اجراش می کنم یک ارور می دهد از این ارور هایی که می خواهد مشکل رو به ماکروسافت بفرسته سند ارور
چی کار بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب عزیزه من اینم همونه دیگه!!!!!!!!!
حالا چه می خواد به بازی بده چه به نرم افزار هردوش یک معنی رو میده!!!!!!!!!!
بعدشم ماکروسافت نمیاد بگه که فلان بازی دقیقا به این دلیل این مشکل رو داره!!!
اونم بازی ای که هیچ ربطی به بازی های مایکروسافت نداره و اصلا بازیه معروفی هم نیست!!!!
از نظر من بگی یکی از همین چند مشکله نت فریم ورک رو نصب کردی!؟؟؟؟؟
بعدشم از اسم بازی معلومه که بازی ارزش اینجور چیزا رو نداره ( حالا اگه gta iv بود یک چیزی )
با سلام و عرض خسته نباشید ، من بازی پرنس 4 رو گرفتم و با صدای بازی مشکل دارم در طول بازی وقتی دگمه puase رو می زنم و دوباره به بازی بر میگردم یه صدای خش خش شدیدی می یاد لطفا کمک کنید . فکر کنم کارت صدام ایسوزه گرافیکمم انویدیا 7100 هست
دوست من شما درایور کارت صداتون رو آپدیت کردین ؟
فکر کنم با آپدیت کردن درست بشه .![]()
آره 2و3 رو باهم الان نصب دارم .
مشکلی نیست .
شاید اگه یه روز ویندوز عوض کردم تستش کنم .
این تمام دار و ندار من رو ویندوزه :
![]()
کار خوبی می کنی چون همچی هم بازیه قشنگی نیست که بخوای براش همه چی بدی ( مگر اینکه احساساتی شده باشی )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)