برای شرکت در قرعه کشی باید یکی از طرح های آبی و یا قرمز را فعال کرده باشی.
برای شرکت در قرعه کشی باید یکی از طرح های آبی و یا قرمز را فعال کرده باشی.
احتمالا قراره که همین روزها تعدادی از شهرای این استان ها هم زیر پوشش برن که اسم شهرا رو بعدن وقتی که رسمی بشه بزارن توی سایت
سلام دوستان عزیز ، یک سوال.
برای شرکت در قرعه کشی ، وب سایت ایرانسل اعلام کرده که باید ثبت نام کرده باشید . من منظورش رو از این ثبت نام متوجه نشدم! اگه شخصی از دفتر امور مشترکین سیم کارت بگیره و فتوکپی کارت شناسایی رو هم ازش گرفته باشن و شما طرح آبی یا قرمز هم فعال کرده باشید ، هنوز ثبت نام شدید یا خیر ؟ ( واسه قرعه کشی) در ضمن اون برگه زرد رنگ مشخصات رو هنوز دارم.
کمک فوری
سلام دوستان من یک مشکل پیدا کردم.من یک سیم کارت ایرانسل را توی گوشی ام داشتم یکی هی مزاحم میشد من هم سیم کلا عوض کردم ولی بازم شماره جدیده منو پیدا کرد فکر می کنم از طریق سریال گوشی شماره جدیده منو پیدا کرده باشه .این امکان داره؟؟؟.در ضمن این شخص توی مخابرات کار میکنه
بهترين گوشي موجود براي رفتن به اينترنت چه مارک و مدلي هستش؟
نميدونم اينو اينجا بايد مطرح ميکردم يا جاي ديگه ولي به هر حال نوشتمش.
من با k750 به راحتي از اينترنت استفاده مي كنم ازش راضي هم هستم
سلام دوستان عزیز
کسی میدونه که این طرح های تشویقی ( طلائی - آبی - قرمز ) تا کی ادامه داره؟؟ آخه من تازه سیم کارت گرفتم یعنی تا جند روز دیگه تموم میشه؟؟ من فقط به خاطر این طرح های خوبش رفتم گرفتم خیلی هم راضیم تا الان ولی اگه بخواد تموم بشه که بازم روز از نو روزی از نو... راستی یه جا نیست آدم بره توش امضا کنه یا درخواست کنه ارشون که طرح ها رو ادامه بدن اینجوری کلی جوون بی حال میشن من یکی که میرم معتاد میشم...ولی بی شوخی اگه موافقین همه بریم درخواست کنیم که طرح ها رو ادامه بدن.
طرحها تا پایان پاییز خواهد بود.....
ولی دوست عزیز شک نکنید که برای زمستان طرحهای بسیار بهتری خواهد داشت.....
مثلا تو تابستون فقط طرحهای رنگی (ابی--طلایی---قرمز) و مکالمه30 دقیقه بود....
الان تو پاییز علاوه بر طرحهای فوق نصف شدن قیمت سیمکارت و رایگان کردن GPRS در روزهای پنجشنبه و جمعه اضافه شد
ممنونم آقا خدا از دهنت بشنوه ... ما که خیلی راضی هستیم انشاالله که ادامه داشته باشه و بهتر هم بشه
یکی دو هفته ست اینترنت ایرانسل قطع اینجا! از شما هم همینطوره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)