من که اصلا نفهمیدم چی گفتین واضح تر بگین لطفا
من که اصلا نفهمیدم چی گفتین واضح تر بگین لطفا
عزیز دمت گرم
خوب شد گفتی،اصلا بهش توجه نداشتم
باید به کدوم مدیر نامه بدیم؟
اين يه مسئله خيلي قديمي هست كه قبلا هم دربارش بحث شده بود..اينجا چون زياد بحث ميشد شمارش رو بستن..چيز زياد مهمي هم فك نكنم باشه ..چون ميزان pro بودن ادم به تعداد پست هاش نيست..
دیلیل نمی تونه زیاد بودن پست ها باشه، یه سر به تاپیک WoW بزنید بد نیست، تعداد صفحات از 1000 گذشته اما همچنان شمارش براش فعاله. من خودم چند بار به مدیریت نامه زدم اما جوابی بهم ندادن، لطف کنین شمام بهش پیام بدین بلکه یه فرجی حاصل شه.
از این لینک می تونین مستقیما با مدیر سایت در ارتباط باشین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان واسه اینکه فروم از این حالته دپی در بیاد هرکس اطلاعی راجع به exp -- تو گارنا داره اطلاعاتشو در اختیار بقیه بذاره، اگه کسی از نحوه exp دادن تو حالت عادی هم چیزی می دونه ما رو در چریان بذاره، یا کلا این که چی exp می ده.
مرسی از همتون
سلام
برو خجالت بکش هنوز دنبال اکس پی گرفتنیحتمامنو نمیشناسی
دفه بعدی که بیام خودمو معرفی میکنم یه چنتا reply مشتی هم میزارمکه همه حالشو ببرن
ببین داداش، دو حالت داره، یه سری کسایی هستن که واقعا نوبن و فقط می خوان اکانت آپ کنن، یه سری هم کسایی هستن که خیلی وقته دوتا بازی می کنن اما تازه اومدن تو گارنا چون لولشون پاییه مشکلات خودشونو دارن، من واسه دسته دوم گفتم.
قیافت خیلی آشناست، تو فیلم قلب یخی بازی می کنی؟!!!
اینجا درباره ی تنها چیزی که بحث نمیشه هیروها و آیتمها هستن
ما یه سوال کردیم دعوا درست شد![]()
دعوا نمک زندگیه!
آقا کسی به مدیریت نامه زد؟!
کسی جوابی پیدا نکرد؟
اگه سرعته نتت پایینه این طبیعیه، باید یکم تو وارکرافت منتظر بمونی تا شاید یکی پیداش بشه، یه راهه دیگه هم اینه که اگه می دونی که هاست شده تونلش کنی یا ازش بخوای تونلت کنه.
از منوی start برو تو run توش اینو بنویس:
ping 4.2.2.4 -t
این دستور پینگ شمارو با اینترنت جهانی چک می کنه، اگه عددی که می ده زیره 300 یا 400 باشه یعنی می تونی راحت بازی کنی اما اگه به 1000 می رسه مکه معمولا هم می رسه سعی کنی نری تو گارنا !
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)