برای جمع آوری خط پارس آنلاین باید چیکار کرد؟حتما حضوری باید رفت؟
برای جمع آوری خط پارس آنلاین باید چیکار کرد؟حتما حضوری باید رفت؟
زنگ بزنید، فرم تخلیه رو ایمیل میکنن، پرینت بگیرید پرش کنید، اسکن کنید یا عکس بگیرید با ایمیل یا فکس یا ربات تلگرام بفرستید.
برای من با اینکه 3 روزم مونده بود بیشرفا ساعت 12 دیشب قطع کردن ولی هنوز تخلیه نشده، امروز زنگ زدم میگه تا 72 ساعت طول میکشه
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
زنگ بزنید، فرم جمع آوری رو ایمیل میکنن، پرینت بگیرید، پر کنید، با کپی کارت ملی اسکن کنید یا عکس بگیرید با ایمیل یا فکس یا ربات تلگرام بفرستید
بیشرفا برای من ساعت 12 دیشب قطع کردن با اینکه 3 روزم مونده ولی هنوز تخلیه نشده، امروز زنگ زدم میگن 72 ساعت طول میکشه
زنگ بزنید، فرم جمع آوری رو ایمیل میکنن، پرینت بگیرید پرش کنید با کپی کارت ملی، اسکن کنید یا عکس بگیرید با فکس یا ایمیل بفرستید.
برای من با اینکه 3 روز از سرویسم مونده بود ساعت 12 دیشب قطع کردن ولی هنوز تخلیه نکردن، امروز زنگ زدم میگه 72 ساعت طول میکشه!
دوستان الان که قیمت رفته بالا کیفیت درست شده یا هنوز افت سرعت و افزایش پینگ داره؟
من نتم چند روزه تموم شده تمدید نکردم که تخلیه کنم
اگر مشکلات حل شده فعلا صبر کنم، چون بقیه شرکتا هم وضعشون خوب نیست
به نظر من هر جوری که هست تخلیه نکن و با بد و خوبش بساز چون خوباش شاتل و اسیاتک بودن که من هر دو رو دارم و اونا هم ریدن .خوبی پارس اینه که تنوع تعرفه هاش بهتره ممکنه تخلیه کنی شرکت جدیده هم بعد یه مدت خراب شه و پارس خوب شه .اینطوری تا اخر عمرت باید مشغول ثبت نام و تخلیه باشی .
از توی سایت درخواست بدی خیلی طول میکشه تا جمع کنن نسبت به حضوری رفتن؟
من پنجشنبه توی سایت درخواس دادم، شنبه لنگ ظهر شد زنگ نزدن، آخرش خودم زنگ زدم. تلفن بخش تخلیه :82204030
لطفا حذف شود.تشکر
Last edited by محمد7966; 13-08-2019 at 08:48.
همون اشغالی که بوده هست
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)