ای بابا یعنی دوباره بریم شاتل؟ تازه به مخابرات پناه آورده بودیما، نگو که چه سرنوشت شومی در انتظارمون بود![]()
ای بابا یعنی دوباره بریم شاتل؟ تازه به مخابرات پناه آورده بودیما، نگو که چه سرنوشت شومی در انتظارمون بود![]()
دوستان خواهشا زنگ بزنن پشتیبانی
اینجا بچه ها فقط میتونن به قول معروف درد دل کنن
الان دوباره زنگ زدم پشتیبانی گفتم کی مشکل حل میشه خسته شدیم
میگفت به ما قول دادن مسئولین که همین روزا ،َُ عید فطر مشکل حل بشه
گفتم خب دلیلش چیه
میگفت یه خورده تو پهنای باند کم اوردیم این مشکل به وجود اومده(قابل توجه دوستایی که ای دی اس الو فقط واسه دانلود میخوان و میخواستن)
و گفتم چرا انقدر بی مسئولیتی؟؟ چرا نیومدن یه پیام خشک و خالی هم تو پنل بدن و یه اطلاعیه قبل از این مشکل و یا حداقل یه اطلاعیه تو این روزا ندادن؟
میگفت اره حق با شماست و فلان
بازم عاجزانه خواهش میکنم همگی دوستان زنگ بزنن پشتیبانی و دست رو دست نزارن
یکی بیاد تمامی ادرسهایی که میشه به بالادستی ها شکایت کردو بازه که همه یه نامه بنویسن تا اهرمی بشه واسه سرعت بخشیدن به حل این مشکل لعنتی
دوستان یه بیست دقیقه ای قطع بوده نت تغییری احساس نمیکنین الان! دارن چیکار میکنن
از صبح اینترنت قطع ِ.. ماشاله خیلی سرعت بالاست قطع هم میکنن.وقتی هم که زنگ میزنی میگن مشکل از سرور تهران ِ!و وقتی هم که از پایین بودن سرعت حرف میزنی قول امروز و فردا رو میدن.
بی تکلیف تر از مخابرات هم هست!!داریم یعنی؟داریم؟
خیرسرشون اینترنت صیحی تا الان قطع بود گفتم الان همه چی درست شده
رفتم تو سافت 98دانلود رو زدم تازه دیدم دیروز که 45 تا 50 بود الان شده 20
الکی نیست که میگن بی مسئولیت ترین ..........تو ایران هستن
دوستان یه چیز باحال الان با اکانت دوستم که 128 نا محدود یک ساله داره وصل شدم سرعت رو 45 هست در صورتی که ما ماهانه داریم رو 8 ثابت شده
از صبح تا الانم که اینترنت برا من قطع بود با خودم گفتم حتما دارن یه غلتی می کنن اما در کمال تعجب هیچ غلطی نکردن![]()
این قعطی هیچ فایده ای نداشت بدتر شد که بهتر نشد![]()
دوستان من دیروز تو سازمان رادیویی شکایت کردم هنوز جواب ندادن
باید هممون شکایت کنیم اگر کاری نکیم اینا هر کاری که خواست انجام میدن رومون
تا عید سعید فطر صبر میکنیم ببینیم چی میشه به نظرم خوب نمیشه
![]()
خوب که میشه
فقط معلوم نیست کی درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)