تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 777 از 1805 اولاول ... 27767772776777377477577677777877978078178782787712771777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,761 به 7,770 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

کد یارو چند بود اینو ور میداشتی میرفتی پدرشو در میاوردی خب ااخه یکی نیست بهش بگه ما میدونیم تو هیچ کاره ای ولی اینجوری برخورد نکن با مردم یکی پیدا شه بره حالشونو بگیره بقیه کسانی هم ک تو پشتیبانین حساب کار دستشون میاد
    فکر کنم کد شو نگفت. کد خوکار (صدای ضبط شده) اعلام میشه یا طرف در شروع خودش میگه؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

لعنتی .
    سیستم یهو قاط زد و یهو ریست شد .
    قبلش داشتم با 256 تا دانلود میکردم .
    الان که سیستم ری استارت شد و اومد بالا شده 40 کیلوگرم .
    هر کاری هم میکنم دیگه درست نمیشه . ( چند بار ریست کردم و چند بار مودم رو خاموش و روشن کردم ولی بازم نشد )

عجب گیری کردیم والا . خودم خنده ام میگیره از سرنوشتم با این مخابرات
    داش امید ما چند شبه به این وضع گرفتاریم کل یک تا هفت رو. فکر نکنم درست بشه. سرعت رست شد راهکارشو بگو لطفا البته مداوم نه چند ثانیه ای.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

میانگین تا ساعت 2:51، 45. سرعت الان 30. لینکامم همیشه داخلی و چند لینک با هم و از سایتهای مختلفه.

4. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

داش امید ما چند شبه به این وضع گرفتاریم کل یک تا هفت رو. فکر نکنم درست بشه. سرعت رست شد راهکارشو بگو لطفا البته مداوم نه چند ثانیه ای.
    درست شد .
    یه چند بار ریست کردم کانکشن رو تا آی پی لعنتی عوض شد .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

درست شد .
    یه چند بار ریست کردم کانکشن رو تا آی پی لعنتی عوض شد .
    ولی من هر کار کردم درست نشد. خدا از این کم فروشای حق مردم نگذره. من که نمیگذرم.

داره خودمونی میشه AppData's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

پهنای باند اینترنت تا سال آینده به ۱۵۰ گیگابیت و تا دو سال آینده به حد مطلوب می‌رسد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: افزایش پهنای باند داخلی نیز ۵۰۰ گیگابیت در ثانیه است که برای این نیز برنامه داریم تا آن را به ۸۰۰ تا ۹۰۰ گیگابیت برسانیم. چرا که خواسته‌ها زیاد است و تلاش می‌کنیم زیرساخت‌ها را زیاد کنیم تا اینترنت قابل قبولی در دو سال آینده به مردم ارائه دهیم و شرمنده مردم در این زمینه نشویم.

وزیر ارتباطات: باید مانع از ضایع شدن حقوق ملت شویم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: عدم آگاهی به قوانین، مقررات و تخلفات در دستگاه‌های دولتی می‌تواند باعث فساد شود؛ بنابراین باید در قدم اول با آگاه‌سازی و شفاف‌سازی، مانع از ضایع شدن حقوق ملت شویم.

وی خطاب به مدیران و معاونان مجموعه وزارت و شرکت‌های تابعه ادامه داد: اگر حساسیت‌های شما نسبت به اجرای قوانین بیشتر شود این مهم در میان بدنه‌های پایین تر هم اشاعه می‌یابد.

راه‌اندازی تلفن گویای ۱۹۵ برای شکایات ارتباطی

وزیر ارتباطات از راه‌اندازی تلفن گویا برای ارتباط مستقیم با مردم به عنوان یکی از پروژه‌های ۱۰۰ روزه این وزارتخانه خبر داد و گفت: تلفن گویای ۱۹۵ امکان ارائه مطالبات و شکایات مردمی از وضعیت ارتباطات کشور و ارائه‌کنندگان خدمات و اپراتورها را فراهم می‌کند و ما از این طریق پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم.
    Last edited by AppData; 28-11-2013 at 08:10.

8. 3 کاربر از AppData بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیشب منم تست کردم سرعتم از سرور داخلق نهایت 90بودش که کاملا مشخصه محدود کردن!خارجیم که سرعتم در حد جک بود .دی

10. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم کد شو نگفت. کد خوکار (صدای ضبط شده) اعلام میشه یا طرف در شروع خودش میگه؟؟
    نه
    خود طرف باید بگه به م.ج ک زنگ میزنین حداقل بگین صداهارو ظبط کنن یعنی اول قبل برقراری بگه که مکالمات توسط ما برای کنترل کیفیت ظبط میشه که اینا نتونن کدشونو نگن یا بد جواب بدن ح اقل دستو بالشون بسته میشه!

12. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

کد یارو چند بود اینو ور میداشتی میرفتی پدرشو در میاوردی خب ااخه یکی نیست بهش بگه ما میدونیم تو هیچ کاره ای ولی اینجوری برخورد نکن با مردم یکی پیدا شه بره حالشونو بگیره بقیه کسانی هم ک تو پشتیبانین حساب کار دستشون میاد
    شرکت آسیاتک هم به یه مشترک زنگ زد که چرا شکایت کردی اونم جوابشو داد بعد کارمند آسیاتک گوشی رو روی مشترک قطع کرد.اونم کوتاهی نکرد و شکایت کرد ازش فرداش به مشترک زنگ زدن که اون اپراتور توبیخ شده ونباید همچین کاری میکرد تازه داشتن ازش عذر خواهی میکردن.اگه اینا بهت فحش هم بدن باز طرف میگه من عصابانی شدم قضیه ماس مالی میشه میره پی کارش.

14. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زنگیدم 2020 مرتیکه .......کل کل میکنه بجای جواب دادن. حوصله ندارم بگم چی میگه مرتیکه ی...................و..........میگه همینه که هست میخاستی نگیری...و....همه شرکتها همینه.........و........ سیاستشون اینه همینه که هست هر کاری میتونی و دوس داری برو بکن.
    فقط بایدرفت تهران این یارووزیره ارتباطاتو پیداکرد یه چاک بخوابونی توگوشش بهش بگی مرتیکه این وضعیتودرست کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •