تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 777 از 4105 اولاول ... 27767772776777377477577677777877978078178782787712771777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,761 به 7,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه troy200489's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من یه سوال داشتم
    من تو 90/4/30 فارغ التحصیل شدم مدرک کاردانی مو گرفتم بعد از داشنگاه قبول شدم برای کارشناسی اما به دلیل عدم تکمیل ظرفیت کلاس ها تشکیل نشدن و من این جوری سرگردون موندم و تا اونجای که میدونم من 6 ماه فرصت دارم تا دفترچه خدمت رو ارسال کنم که می شد 90/10/30 که این کارو نکردم میخوام یه بار دیگه کنکور بدم اگه از کنکور قبول بشم میتونم ثبت نام کنم؟؟؟بعدشم اگه تصمیم بگیرم دفترچه رو بفرستم اضافه خدمت دارم؟؟؟ اگه بخوام ادامه تحصیل بدم بهترین راه چیه؟؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من یه سوال داشتم
    من تو 90/4/30 فارغ التحصیل شدم مدرک کاردانی مو گرفتم بعد از داشنگاه قبول شدم برای کارشناسی اما به دلیل عدم تکمیل ظرفیت کلاس ها تشکیل نشدن و من این جوری سرگردون موندم و تا اونجای که میدونم من 6 ماه فرصت دارم تا دفترچه خدمت رو ارسال کنم که می شد 90/10/30 که این کارو نکردم میخوام یه بار دیگه کنکور بدم اگه از کنکور قبول بشم میتونم ثبت نام کنم؟؟؟بعدشم اگه تصمیم بگیرم دفترچه رو بفرستم اضافه خدمت دارم؟؟؟ اگه بخوام ادامه تحصیل بدم بهترین راه چیه؟؟
    شما تا وضعیت خدمتتو مشخص نکنی نمیتونی کنکور شرکت کنی.
    دفترچه ات هم پست کنی سریع اعزام به خدمت میشی.در حین خدمت هم میتونی کنکور بدی.به نظر من بهتره سریع بری خدمت و یه مرخصی برای کنکورت بگیری.اینجوری عقب نمیمونی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    رستاخیز

14

سلام یکی جواب بده خواهشن من برگه سفیدمو لازم داشتم رفتم پلیس +10 گرفتم نوشته:
    نیرو یا سازمان بکار گیرنده؟......................

مرکز اموزش؟......................

ساعت 7صبح ادرس مراجعه:قزوین کوچه ژاندارمری>

یعنی چی>؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام یکی جواب بده خواهشن من برگه سفیدمو لازم داشتم رفتم پلیس +10 گرفتم نوشته:
    نیرو یا سازمان بکار گیرنده؟......................

ساعت 7صبح ادرس مراجعه:قزوین کوچه ژاندارمری>

یعنی چی>؟؟؟؟
    عزیز ادرس نظام وظیفه شهرتونه دیگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نه بابا خبری نیست.
    تازه اونایی که پایان دوره میرن و بعدش باید به یه پادگانی معرفی بشن نهست هم بکنن خبری نیست.
    منظورتو از جملات اخرت رو نفهمیدم.همین اداره رو میگم.
    ممنون

یکم مفصل تر می گم ببخشید طولانیه ادم... میشه . چیستان شده !

بعد از دو ماه اموزشی 10 روز مرخصی پایان دوره دادند

روز دهم که پایان دوره تمام شد و باید خودم رو به اداره معرفی میکردم مصادف بود با جمعه و روز بعدش هم عید فطر بود . من امریه اداره بوق گرفتم .

چون ما شهرستان یک استان غیر تهران بودیم باید بعد از 10 روز برگه امریه ای رو که از اداره ... تهران گرفته بودیم به اداره مرکز استانمون می دادیم تا اونها دوباره نامه بزنند وما رو بفرستند شهرستان خودمون

اینجوری >>تهران>>>>>>>مرکز استان خودم>>>>>>شهرستان خودم

ما باید روز 12 ام نامه تهران رو می رسونیدم استان ونامه استان رو به شهرستان می رسوندیم شهرستان

ولی اینقدر اداره استان خودمون لفت داد تا افتاد به بعداز ظهر و اداره شهرمون بسته شد
    و

من 13 ام صبح تونستم نامه رو با یکروز تاخیر برسونم شهرستان خودمون . این حضور من در 12 ام هیج جا ثبت نشد یعنی نه اداره استان و نه شهرستان . و یک روز این وسط نامعلوم موند . حالا چی میشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    رستاخیز

پيش فرض

عزیز ادرس نظام وظیفه شهرتونه دیگه.
    دوسته عزیز ادرس ک میدونم منظورم جا خالیاس مازاده نیرو یا سازمان بکار گیرنده؟......................

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

یعنی احتمالا باید بری اونجا تا تازه معلوم بشه
    برای بعضی ها رو اینطوری میکنن لحظه آخر میگن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

برگه سفید من نیومده ولی میتونی برگه سبز رو به نظام وظیفه ببرید اونجا کد محل خدمت ومحل خدمتتون رو بهت میدن
    سلام من رفتم نظام وظیفه گفت باید بری پلیس+10 برگه سفید رو بگیری ما نمی دونیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

داخل نظام وظیفه نبود گفت باید بری پلیس+10

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوسته عزیز ادرس ک میدونم منظورم جا خالیاس مازاده نیرو یا سازمان بکار گیرنده؟......................

احتمالا کد مازاد خوردی.میری اونجا تکلیفت روشنه و احتمال خیلی زیاد نیرو انتظامی هستی.

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

ممنون

یکم مفصل تر می گم ببخشید طولانیه ادم... میشه . چیستان شده !

بعد از دو ماه اموزشی 10 روز مرخصی پایان دوره دادند

روز دهم که پایان دوره تمام شد و باید خودم رو به اداره معرفی میکردم مصادف بود با جمعه و روز بعدش هم عید فطر بود . من امریه اداره بوق گرفتم .

چون ما شهرستان یک استان غیر تهران بودیم باید بعد از 10 روز برگه امریه ای رو که از اداره ... تهران گرفته بودیم به اداره مرکز استانمون می دادیم تا اونها دوباره نامه بزنند وما رو بفرستند شهرستان خودمون

اینجوری >>تهران>>>>>>>مرکز استان خودم>>>>>>شهرستان خودم

ما باید روز 12 ام نامه تهران رو می رسونیدم استان ونامه استان رو به شهرستان می رسوندیم شهرستان

ولی اینقدر اداره استان خودمون لفت داد تا افتاد به بعداز ظهر و اداره شهرمون بسته شد
    و

من 13 ام صبح تونستم نامه رو با یکروز تاخیر برسونم شهرستان خودمون . این حضور من در 12 ام هیج جا ثبت نشد یعنی نه اداره استان و نه شهرستان . و یک روز این وسط نامعلوم موند . حالا چی میشه ؟
    خبری نیست شما هم صداشو در نیار.خودم من هم با 4 روز نهست خودمو به پادگان معرفی کردن و تا دو ماه و نیم دیگه هم ترخیصم و هیچ نهستی برام رد نشده.
    تا حالا که چیزی نگفتن.اگر هم گفتن خودت رو بزن به اون راه و بگو مشکل از اداره شهرستانمون بوده و فیلمی بازی کن در حد رابرت دنیرو.

11. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •